Saltar a la zona de continguts
fondos perfilados

Fons perfilats

Estàs buscant un fons que s'adapti a tu? Mira els nostres fons perfilats.

Perquè podràs escollir el fons d'inversió1 que millor s'ajusti a les teves preferències i al nivell de risc que vols assumir. A més, et permetran d'invertir tant en actius directes com en altres fons de gestores nacionals i internacionals.

FONS D'INVERSIÓ

Totes les categories de fons d'inversió al teu abast.

Posades a la teva disposició perquè puguis assolir els teus objectius.

Fons perfilats

T'oferim una selecció de fons perfilats en funció de la rendibilitat que esperes i del risc que vols assumir.

Fons d'inversió sostenibles

La nostra proposta per a aquells que, a més de rendibilitat, busquen un compromís amb el medi ambient i la societat.

Fons Bankinter

A Bankinter Gestión de Activos posem a disposició dels nostres clients una extensa oferta de fons d'inversió.

Fons d'altres gestores

A través de Bankinter tindràs accés als fons de més de 100 gestores nacionals i internacionals.

Megatendències

Selecció de fons basada en el nou panorama social que permet identificar noves oportunitats d'inversió: sectors que són megatendències com la salut, la tecnologia o el consum.

Fons protecció Bankinter

Els fons protecció Bankinter estan especialment pensats perquè aquelles persones amb un perfil inversor més conservador també puguin accedir als mercats financers internacionals i a les oportunitats que aquests ofereixen.

Megatendències

Inverteix en noves tecnologies, canvi climàtic, matèries primeres, biotecnologia... Aquí. Ara.

Anar a Megatendències
   
Evento metaverso e inversión

Bankinter Metaverso by Edmond de Rothschild, FI

Invertir en el metavers ja no és ciència ficció.

Volem ser, al teu costat, uns dels primers a invertir en el món del futur. I ho farem a través del fons Bankinter Metaverso by Edmond de Rothschild, FI,1 una proposta innovadora per captar el desenvolupament a llarg termini dels elements que donaran forma al metavers.

  • Mentre tots parlen del metavers, tu pots invertir-hi.

Fons d'inversió per a principiants

Si mai no has contractat un fons o no ho tens clar... T'ho expliquem tot, t'ho fem fàcil.

Més Detalls sobre Fons per a principiants
Fondos de inversión para principiantes

Et proposem

Herramientas de fondos de inversión

Comparar o cercar?

Hi ha milers de fons d'inversió a tot el món i no tots són iguals. Per saber quin és el més adequat, només has de consultar les dades del fons. Decideix quina eina vols fer servir.

Traspàs de fons d'inversió

Pots fer-ho ara, des d'aquí i sense passar per l'oficina. A més, si ja has incorporat els teus altres bancs al nostre web a través del servei d'agregació bancària, et resultarà encara més fàcil.

Promoció Aportacions Periòdiques

Premiem la teva constància. Ara podràs rebre una bonificació si contractes per primera vegada aportacions periòdiques2 als teus fons d'inversió.

Anàlisi de mercats

Ara, més que mai, informa't a través del nostre equip d'experts: informe setmanal amb la previsió dels mercats, estratègia, recomanacions, etc.

Servei d'avisos per a fons d'inversió

Tota la informació que necessites per mantenir-te informat de l'estat de les teves inversions en fons. Un servei d'avisos que et permetrà, a més, configurar alertes segons les teves necessitats.

Quins són els teus dubtes sobre els fons d'inversió?

Descobreix ràpidament totes les respostes a tots els dubtes sobre els fons d'inversió: què són, avantatges, etc.

Consulta Què són els fons d'inversió? Què són els fons d'inversió?

Els fons d'inversió són un instrument d'inversió col·lectiva formada per un gran nombre d'inversors que reben el nom de partícips i que aporten capital al fons a través del que es denomina participacions.

Els fons són creats per una entitat gestora que identifica les oportunitats segons les pautes i estratègies fixades prèviament per la seva política d'inversió (expectativa de rendibilitat i potencial de risc). Independentment de la política d'inversió del fons, tots els fons diversifiquen la inversió en diferents actius per tal de reduir el risc.

La diversificació és un punt important que cal tenir en compte. A través d'un mateix fons, l'inversor pot repartir els seus diners en diferents mercats o actius evitant concentrar el risc en pocs mercats o actius. Com més diversificat sigui el fons, menor risc i volatilitat tindrà i, si uns actius generen pèrdues, serà més fàcil compensar-les amb els guanys d'altres.

Els fons d'inversió estan formats per un patrimoni (valors i efectiu) dividit en participacions. Els inversors fan aportacions i cedeixen a gestors professionals la presa de decisions sobre la inversió, sempre amb l'objectiu d'obtenir la màxima rendibilitat possible en funció del risc que es vol assumir.

Llegir més sobre fons d'inversió i que són

Consulta Quin és l'objectiu fonamental d'un fons d'inversió? Quin és l'objectiu fonamental d'un fons d'inversió?

Els fons d'inversió es componen d'un grup de persones que decideixen invertir els seus diners de manera conjunta per així obtenir millors condicions i una major rendibilitat. Sense tenir grans coneixements financers, permeten als partícips accedir a oportunitats d'inversió que d'una altra manera tindrien un accés més complex, com poden ser accions o bons.

L'objectiu fonamental d'un fons d'inversió és complir les expectatives de rendibilitat per als seus partícips, ajustant-se sempre a la política d'inversió prèviament definida en el fons i al perfil inversor amb el qual s'identifica: conservador, dinàmic o agressiu.

Aquest objectiu fonamental s'aconsegueix:

  • Facilitant als inversors accés al mercat de valors, encara que no en tinguin coneixement.
  • Diversificant el risc dels inversors que participin en el fons.
  • Oferint als inversors la possibilitat d'actuar de manera col·lectiva, generant així més avantatges i oportunitats.

Llegir més sobre fons d'inversió i quin és el seu objectiu fonamental

Consulta Quins avantatges fiscals tenen els fons d'inversió? Quins avantatges fiscals tenen els fons d'inversió?

Quins impostos he de pagar amb els fons d'inversió? Quins beneficis puc tenir a la declaració de la renda amb els fons d'inversió? És cert que els guanys o beneficis obtinguts gràcies als fons d'inversió paguen impostos? Totes aquestes preguntes solen aparèixer quan no estem familiaritzats amb els fons d'inversió.

És important destacar que una de les característiques principals dels fons d'inversió és que estan exempts de tributació fins al moment del reemborsament. És a dir, en el moment en què decideixis retirar els diners invertits o el seu benefici és quan es fa la tributació. Aquesta tributació s'inclou a la base imposable de l'estalvi a l'IRPF i es declara com a guanys o pèrdues patrimonials.

En cas de reinvertir els guanys dels fons d'inversió en altres de nous, aquests guanys no hauran de tributar, de manera que només pagarem impostos si els beneficis són en poder nostre. Mentre el capital continuï invertit, no haurà de tributar.

Un altre avantatge fiscal destacable és la figura del traspàs entre fons. El traspàs entre diferents fons està exempt de tributació, per la qual cosa podràs moure els diners d'un fons a un altre sense haver de pagar impostos, independentment de si has obtingut beneficis o pèrdues. Recorda que els fons d'inversió estan subjectes a fluctuacions de mercat, entre d'altres riscos relacionats amb la inversió en valors.

Llegir més sobre fons d'inversió i els seus avantatges fiscals

A més

Com funcionen els fons?

Tot el que cal saber sobre fons, explicat de manera clara i senzilla.
AJUDA SOBRE ELS FONS

Diccionari de fons d'inversió

Accedeix al glossari on trobaràs tota la informació que necessites sobre els fons d'inversió.
Accedeix al diccionari

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
900 816 833
Caixers i oficines