Saltar a la zona de continguts

Bankinter en família

Comparteixes aniversaris, comparteixes receptes, comparteixes les riallades, de vegades les penes... Per què no compartir el teu banc?

Estimar és compartir el bo, el dolent i el que no ens agrada. Bankinter en família és una solució global pensada per compartir amb els teus aquesta part inevitable de la vida que és el treball, l'esforç o, el que és el mateix, les finances. Productes, serveis i solucions amb els quals poder anar de la mà, de la nostra mà.

Bankinter en família: un servei exclusiu dels grans patrimonis, ara, a l'abast de la teva família.

Per a tu, per als teus.

Flowers are put in a vase and white picture frame placed on wood table. 3D render.; Shutterstock ID 1641029716; Purchase Order: -

Per a tu

T'ajudarem amb el que necessites, i amb el que encara no saps que necessites. Aquest és el nostre objectiu: avançar-nos a les teves necessitats, però sempre amb solucions per al teu dia a dia, els teus projectes, la teva casa.
Blank white picture frame on pastel green wood wall with two red heart. Valentine sweet concept. 3D render.; Shutterstock ID 1634263846; Purchase Order: -

Per als teus fills

Grans o petits, t'ajudarem en el seu creixement personal adequant la nostra proposta a la seva edat, a les seves necessitats actuals i futures, a la seva educació financera.
Black blank picture frame on yellow room wall have flower vase placed on the fireplace. 3D render.; Shutterstock ID 1634263843; Purchase Order: -

Per a les teves persones grans

Tant si encara treballen com si ja s'han guanyat un descans ben merescut o si, potser, han delegat en tu la gestió de les seves finances, t'ajudem amb solucions que t'ho posin fàcil perquè puguis dedicar el teu temps al realment important.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
900 816 833
Caixers i oficines