Saltar a la zona de continguts

Traspàs de fons d'inversió

Vols traspassar els teus fons? Fes-ho ara, des d'aquí i sense passar per l'oficina

Gràcies al Servei canvia de banc, traspassar a Bankinter els fons d'inversió que tens en altres entitats et resultarà, a més de ràpid, molt i molt fàcil.

  • És còmode: perquè pots fer-ho des de qualsevol dispositiu i sense desplaçaments.
  • És senzill: perquè et guiarem en cadascun dels passos.
  • I si ja has incorporat les teves posicions en altres bancs al web Bankinter, tot serà més fàcil
Fes-te client
Traspaso de fondos de inversión
Stand out from the crowd and different concept , One red balloon flying away from other white balloons on light green pastel color wall background with reflections and shadows . 3D rendering.; Shutterstock ID 670511968

Més de 4.800 fons d'inversió de més de 200 gestores, perquè canviïs a millor, per tenir més.

Si traspasses els teus fons a Bankinter, a més, comptaràs amb Bankinter Gestión de Activos, una de les millors gestores a escala nacional. També posem a la teva disposició serveis i eines que et permetran invertir en els fons que, realment, s'adapten al teu perfil com a inversor:

Anàlisi financera

El nostre Departament d'Anàlisi elabora, periòdicament, estratègies i recomanacions d'inversió que et permetran estar a el dia de la situació dels mercats.

Comparador

A través d'aquesta eina et resultarà molt fàcil triar. Et permet comparar fins a cinc fons d'inversió diferents perquè puguis trobar la millor opció per a tu.

Cercador

El nostre cercador et permet trobar, amb més precisió, el fons que s'adapta a les teves necessitats. Podràs aplicar més de 10 filtres per afinar la cerca.
Formación sobre fondos de inversión
Portrait of his he nice attractive cheerful cheery successful content smart clever brunet guy agent broker holding in hands laptop working isolated over beige color pastel background; Shutterstock ID 1522326866; Purchase Order: -

Formació

Vols més informació sobre fons d'inversió?

A Bankinter disposem d'aules formatives i esdeveniments que et permetran ampliar els teus coneixements. Podràs accedir a tots ells en línia o de manera presencial i, per descomptat, de manera gratuïta.

Consulta Condicions Condicions

En el moment en què traspassis els teus fons a Bankinter, comprovarem que estiguin ubicats correctament en la classe corresponent: R, A o B.

Aquesta classificació s'estableix en funció de l'import mínim d'entrada al fons i condiciona el tipus de comissió a aplicar. Aquesta comprovació ens permetrà, en cas que els fons estiguin mal classificats, reduir el percentatge de comissió a aplicar.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Puc traspassar un fons que tinc contractat en una altra entitat?

En aquest cas, estaríem parlant d'un canvi de comercialitzador. Podràs traspassar el fons sempre que Bankinter també comercialitzi aquest fons, cosa que és molt probable.

Si aquest és el teu cas, hauràs de dirigir-te a la teva oficina Bankinter perquè, com et dèiem anteriorment, no estaríem parlant d'un traspàs sinó d'un canvi de comercialitzador.

Quines dades necessito per fer un traspàs?

Són molt poques i segur que les tens a mà. En fons internacionals, hauràs de tenir el codi de compte i el CIF del comercialitzador. En el cas dels fons nacionals, et caldrà el CIF de la gestora del fons o codi ISIN, que és un codi que comença amb els caràcters ES.

Un cop donada l'ordre de traspàs, en quin moment els tindré a Bankinter?

El traspàs de fons té un termini màxim legal de vuit dies hàbils. Si es tracta d'un canvi de comercialitzador, no hi ha terminis legals establerts i es podria dilatar una mica més.

El servei de traspassos té algun cost?

A Bankinter no et cobrarem cap tipus de comissió per traspassar els fons al nostre banc. No obstant això, no podem assegurar-te que l'entitat on tens actualment els fons d'inversió no t'apliqui algun tipus de comissió. El més recomanable és que t'informis prèviament.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
900 816 833
Caixers i oficines