Saltar a la zona de continguts

Si ja has caigut en un ciberfrau i necessites rebre ajuda, posa't en contacte immediatament amb el nostre Servei d'Atenció al Frau (900 81 00 62), en horari 24x7. Si el que vols és simplement informar-nos sobre un correu fraudulent, escriu-nos a la bústia noreply (o de no resposta): [email protected]. I recorda: Bankinter MAI no et demanarà les teves claus d'accés.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Sigui el que sigui, explica'ns-ho

Podrem ajudar-te amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, informació de productes... I, si tens un suggeriment, seràs tu qui ens ajudi a millorar.

O, si t'ho estimes més, posa't en contacte amb nosaltres a través de les xarxes socials.

Des d'Espanya
Banca telefònica en castellà
bandera españa 91 657 88 00
900 813 847

Banca telefònica en català
bandera cataluña 93 410 84 85
900 813 848

Banca telefònica en anglès
bandera estados unidos 91 657 88 01
900 813 843

Especialista en Borsa
monedas 91 623 43 79

Servei dátenció al frau
alerta.png 900 81 00 62
Des de l'estranger
Banca telefònica en castellà
bandera españa 34 91 657 88 00

Banca telefònica en català
bandera cataluña 34 93 410 84 85

Banca telefònica en anglès
bandera estados unidos 34 91 657 88 01

Especialista en Borsa
monedas 34 91 623 43 79

Servei dátenció al frau
alerta.png 34 662 980 300

Altres números de contacte...


Horari d'ajuda tècnica relacionada amb el nostre web: de dilluns a divendres, de 8:00 a 22:00 hores, i dissabtes de 9:00 a 15:00 hores (horari peninsular).

Si ets client i tens alguna consulta o algun problema tècnic relacionat amb el nostre web:

Bankinter respon
91 657 88 00
900 813 847


Si encara no ets client i vols rebre informació sobre els nostres productes i serveis:

Atenció telefònica per a no clients
900 816 833
Si vols tramitar una reclamació en l'àmbit de les condicions recollides al nostre reglament, accedeix al Servei d'Atenció al Client. Des d'aquí et podràs informar tant del contingut del nostre reglament com dels diferents canals disponibles per tramitar la reclamació.
Servei D'Atenciò al cliente Bankinter
900 80 20 81

Eleveu una reclamació

Si vols tramitar una reclamació en l'àmbit de les condicions recollides al nostre reglament, accedeix al Servei d'Atenció al Client. Des d'aquí et podràs informar tant del contingut del nostre reglament com dels diferents canals disponibles per tramitar la reclamació.
SERVEI D'ATENCIÓ AL CLIENT BANKINTER

Horaris de les nostres oficines

L'horari d'obertura al públic és:
Dilluns a dijous
Divendres
1 d'octubre a 22 de maig*
8:30 - 16:30
8:30 - 14:30
23 de maig a 30 de setembre*
8:30 - 14:30
-

* Durant tot l'any l'horari de caixa és de 8:30 a 14:00.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Com anul·lo una transferència ja realitzada a bankinter.com?

A l'opció d'Inici selecciona el compte des d'on vas fer la transferència, desplega el moviment de la transferència i prem Cancel·lar transferència. Perquè l'anul·lació sigui efectiva, ho hauràs de fer abans de les 18:30 hores. Si has fet la transferència entre les 18:30 hores i les 21:00 hores, la podràs anul·lar abans de les 21:00 hores d'aquell mateix dia. Si has fet la transferència després de les 21:00 hores, tens fins a les 18:30 hores de l'endemà per a l'anul·lació.

Puc donar ordre de tornar un rebut?

Des de la posició global, selecciona el compte de càrrec, desplega el moviment del rebut carregat i prem Retornar rebut.

Vull modificar les condicions dels avisos al mòbil, com puc fer-ho?

Fent clic sobre el teu nom, a l'opció Gestió d'avisos disposes de les opcions que et permetran tant donar d'alta nous avisos com modificar les condicions dels que ja tens.

Si perdo o em roben la targeta de dèbit o crèdit, què puc fer?

Pots bloquejar la targeta immediatament a bankinter.com. Des de la posició global, selecciona la targeta en qüestió i prem l'opció Bloquejar targeta. En el mateix moment del bloqueig de la targeta s'emet una de nova que arribarà per correu al teu domicili.

Si es tracta d'un robatori, no oblidis denunciar-ho davant les autoritats.

En cas que també hagis perdut la targeta de claus, pots trucar al 91 657 88 00 (o +34 91 6578800 si truques des de l'estranger) per bloquejar les dues targetes i sol·licitar l'emissió d'unes de noves.

No recordo el PIN de la targeta, en puc sol·licitar un de nou?

Pots sol·licitar un nou PIN des de bankinter.com. Des de la posició global, selecciona la targeta en qüestió i prem l'opció Demanar nou PIN. El rebràs per correu al teu domicili.

Vull canviar el PIN de la targeta, puc fer-ho des del web?

El PIN és la clau de seguretat de la targeta, és a dir, un número de quatre dígits que es grava a la cinta magnètica al dors de la targeta. Per aquest motiu, el canvi d'aquest número de seguretat només es pot realitzar als caixers, i no és possible fer-ho des d'Internet.

Com puc treure diners si no disposo de targeta per al caixer?

Pots treure diners a qualsevol oficina Bankinter. Consulta la més propera a l'opció Oficines i caixers.

També pots fer una transferència a caixer des de bankinter.com o des de la nostra aplicació Bankinter Móvil, a l'opció Nova transferència, triant Transferència a caixer.

Si perdo la meva targeta de coordenades, què he de fer?

Davant la pèrdua o el robatori de la targeta de coordenades, posa't en contacte com més aviat millor amb el servei de Bankinter Respon trucant al 91 657 88 00 per procedir a bloquejar-la. En aquell mateix moment te'n generarem una de nova que enviarem al teu domicili habitual.

La targeta de claus és personal i intransferible, ja que és la teva signatura electrònica per fer operacions a través d'Internet o de la banca telefònica. Per seguretat només tu disposes de l'original, per la qual cosa aquesta informació no està disponible al web.

Quins són els navegadors òptims per navegar per bankinter.com?

L'accés a les pàgines web de Bankinter es pot realitzar amb els navegadors Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox i Safari. Per a una visualització òptima d'aquestes pàgines es recomanen les versions mínimes següents: Internet Explorer 10, Chrome 33.0, Firefox 26.0 i Safari 4.0.

Tinc més dubtes sobre el funcionament de la pàgina, a qui truco?

Per a qualsevol dubte o problema de navegació, disposes del nostre servei de Bankinter Respon (91 657 88 00). També pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic de l'opció Atenció al client.

Què necessito per connectar-me a bankinter.com?

Les teves claus de connexió a bankinter.com, és a dir, un usuari i una contrasenya que et vam facilitar quan et vas donar d'alta. És una forma d'identificació i una mesura de seguretat i, per aquesta raó, si vols, podràs canviar-les a través del lloc web bankinter.com.

Mai no m'he connectat a bankinter.com, com puc aconseguir les meves claus d'accés?

Si ets client de la banca telefònica truca al 91 657 88 00, on t'hauràs d'identificar amb el teu CAP (codi d'accés personal) i et facilitaran immediatament les claus amb les quals podràs realitzar la primera connexió. Per seguretat, en la primera connexió i després de signar el contracte de banca a distància et demanarem que canviïs les teves claus.

Si encara no ets client de la banca telefònica o no recordes el CAP, pots apropar-te a la teva oficina de Bankinter, on et facilitaran unes claus al moment o et lliuraran un CAP perquè puguis trucar i que te les facilitin per telèfon. En cas que no et puguis apropar a l'oficina, també tens la possibilitat de trucar a Bankinter Respon, al 91 657 88 00, des d'on t'enviaran un codi d'accés personal per correu al teu domicili. Quan l'hagis rebut, ens pots tornar a trucar i sol·licitar les teves claus per poder operar a través d'Internet, claus que et facilitaran immediatament.

No recordo les meves claus o estan bloquejades, com puc recuperar-les?

Si no recordes les teves claus d'accés o estan bloquejades, podràs reactivar-les a través del web accedint a REACTIVAR O SOL·LICITAR CLAUS, dins de l'opció Accés a clients, o trucant a Bankinter Respon al 91 657 88 00, on et sol·licitaran el CAP (codi d'accés personal a la banca telefònica) i una coordenada de la targeta de claus. Si no recordes el CAP, te n'enviarem un de nou al teu domicili.

Què necessito per operar a bankinter.com?

La targeta de coordenades, que és una targeta que conté lletres i números. Per a determinades operacions (per exemple, fer una transferència), et demanarem la clau de la targeta. És el mitjà que utilitzem per confirmar les ordres. La targeta és personal i intransferible i serveix per fer operacions a tots els comptes on figuris com a titular o autoritzat. Per a la signatura d'algunes operacions també es podrà sol·licitar, per seguretat, una clau numèrica (clau OTP) que s'envia per SMS al mòbil que hagis informat.