Saltar a la zona de continguts

Inversió Periòdica

Inverteix en la teva vida gaudint de la vida.

La inversió periòdica et permet invertir de manera sistemàtica i amb menys esforç. Ho fas a poc a poc, en funció de la teva capacitat d'estalvi, generant un nou hàbit. I com passa amb els hàbits, al final ho fas sense adonar-te'n, sense haver de renunciar al que realment t'agrada fer: gaudir de la vida.

  • Pots automatitzar les ordres d'inversió periòdica des de només 20 €.
  • I pots triar el producte en el qual vols invertir: fons d'inversió,1 plans de pensions/EPSV,2 accions3 o PIES.4
Portrait of a laughing young woman dressed in 3d glasses eating popcorn isolated over blue background; Shutterstock ID 1075857530; Purchase Order: Redes sociales; Job: Redes sociales; Client/Licensee: Esther Heredia; Other: comprada por Nuria

Incorpora un nou hàbit a la teva vida, un bon hàbit.

Fes-ho sense adonar-te'n

Pensa en una quantitat que puguis assumir tots els mesos sense necessitat d'alterar teu ritme de vida: és la fórmula perquè no et desanimis i siguis constant.

A poc a poc

No pensis que la teva aportació és petita i, si caus en la temptació, multiplica-la per dotze. Oi que ja no és tan petita?

Sense angoixes

Un mes ple d'imprevistos? Doncs no passa res, perquè en qualsevol moment pots modificar l'aportació.

Mes a mes

Per exemple, no esperis a cap d'any per contribuir al teu pla de pensions i fixa una quantitat cada mes. Una altra raó? Desembre és un mes ple de despeses extres!

Un ingrés extra? Una aportació extra!

Aprofita els ingressos extres per fer una aportació també extra, encara que no sigui molt gran. T'animarà veure com les teves aportacions augmenten al llarg de l'any.

No ho deixis per a demà

No esperis a tenir una gran quantitat estalviada per començar a invertir i posa a treballar els teus diners des d'avui.
plan de ahorro - cómo ahorrar dinero

Calculadora d'inversió periòdica

Una quota al mes? Millor al trimestre? Prefereixes marcar un objectiu? Amb la nostra calculadora trobaràs la millor fórmula: la teva.

consejos, métodos o trucos para ahorrar

Com pots començar?

Així de senzill:

  • El primer pas és tenir contractats el producte o els productes en què vols invertir de manera periòdica: fons, plans de pensions/EPSV, PIES o accions.
  • Després, només has de triar l'import i la freqüència de les aportacions.
  • I recorda: sempre que vulguis podràs tornar a configurar les teves aportacions, des de l'ordinador i també des del mòbil.

Estàs pensant invertir en fons d'inversió?

El nostre pla d'inversió en fons et permet, amb molt poques dades, planificar la teva inversió en fons d'inversió: objectiu, aportació, horitzó temporal... En aquest vídeo t'expliquem com n'és de fàcil fer-ho.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
91 623 43 79
Caixers i oficines