Saltar a la zona de continguts

Pla d'Inversió Periòdica

Un pla perquè inverteixis gaudint de la vida.

Perquè això és el que t'ofereix el nostre pla: invertir a poc a poc, de manera sistemàtica, sense esforç, creant un nou hàbit i, el més important, sense renunciar al que t'agrada fer.

  • Pots automatitzar les ordres d'inversió periòdiques des de només 20 €.
  • I pots triar el producte en el qual vols invertir: fons d'inversió1, plans de pensions/EPSV2, accions3 o PIES4.
plan de ahorro - cómo ahorrar dinero

Dissenya el teu pla d'inversió sense modificar el teu ritme de vida.

Fes-ho sense adonar-te'n

Pensa en una quantitat que puguis assumir tots els mesos sense necessitat d'alterar teu ritme de vida: és la fórmula perquè no et desanimis i siguis constant.

A poc a poc

No pensis que la teva aportació és petita i, si caus en la temptació, multiplica-la per dotze. Oi que ja no és tan petita?

Sense angoixes

Un mes ple d'imprevistos? Doncs no passa res, perquè en qualsevol moment pots modificar l'aportació. És el teu pla el que s'ha d'adaptar a tu!

Mes a mes

Per exemple, no esperis a cap d'any per contribuir al teu pla de pensions i fixa una quantitat cada mes. Una altra raó? Desembre és un mes ple de despeses extres!

Un ingrés extra? Una aportació extra!

Aprofita els ingressos extres per fer una aportació també extra, encara que no sigui molt gran. T'animarà veure com les teves aportacions augmenten al llarg de l'any.

No ho deixis per a demà

No esperis a tenir una gran quantitat estalviada per començar a invertir i posa a treballar els teus diners des d'avui.
consejos, métodos o trucos para ahorrar

Com pots començar?

Dissenyar el teu pla és molt fàcil. Només has de triar una quantitat i sistematitzar les aportacions als teus fons d'inversió, plans de pensions/EPSV, PIES o accions. I si les teves necessitats canvien, canvies el teu pla.

  • Tria l'import i la freqüència de les aportacions.
  • Sempre que vulguis, podràs tornar a configurar el teu pla d'inversió. Podràs fer-ho des de l'ordinador i també des del mòbil.

Estàs pensant invertir en fons d'inversió?

El nostre simulador de fons et permet, amb molt poques dades, planificar la teva inversió en fons d'inversió: objectiu, aportació, horitzó temporal... En aquest vídeo t'expliquem com n'és de fàcil fer-ho.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
91 623 43 79
Caixers i oficines