Saltar a la zona de continguts

Megatendències

Tendències transformadores de la societat que han vingut per quedar-se.

Corrents capaços de generar canvis, innovació o millores a través de temes tan variats i diferents com la medicina, la recerca espacial, l'educació, la creació d'energies netes... Un desenvolupament social, amb projecció a llarg termini, per contribuir invertint a través dels nostres fons d'inversió. Una selecció de fons que et permetran accedir a un mercat altament especialitzat de manera senzilla, amb els quals pots obtenir la rendibilitat que busquen els teus diners, alhora que participes en la construcció del demà que imagines.

Megatendencias

Aspectes clau que definiran el nostre futur

Drone view following big truck from above driving on bridge crossing blue lake in the Pyrenees mountains.
Bridge crossing blue lake in the Pyrenees mountains. Spain.

Infraestructures

Nous camins per arribar més lluny
El desenvolupament de la societat comporta el canvi: transformació de les ciutats, urbanització de nous espais, més mitjans de transport, etc. Infraestructures que aporten noves oportunitats d'inversió.
Serene woman basking in sunshine
Serene woman basking in sunshine

Salut

Viure més i millor
Els nous hàbits de consum en la societat han creat no només diferents estils de vida, sinó un mercat d'oportunitats financeres nou.
People from above inside colorful circles with social distancing.
Social distancing.

Canvi demogràfic i social

Canvis socials més enllà de les modes
Canvis de conducta que suposen una veritable transformació social. Nous patrons de comportament ciutadà que desemboquen en nous hàbits de consum.
Cambio climático

Canvi climàtic

Una prioritat social en què ja no hi ha cap dubte
L'evidència ha posat de manifest la necessitat d'afrontar, de manera urgent, les conseqüències associades al canvi climàtic, la preocupació pel planeta i la gestió dels recursos limitats.
Tecnología

Avenç tecnològic

Quan “avui” significa passat
El progrés tecnològic de les darreres dècades fa impossible pensar en un futur sense nous avenços. Avui gaudim amb normalitat d'allò que no podíem imaginar. Què som capaços d'imaginar per al demà?
Vietnam Fishermen are repairing fishing nets

Altres tendències

Nous països motors, nous sectors, noves temàtiques
Contínuament sorgeixen noves temàtiques que requereixen un coneixement especialitzat. Una especialització capaç d'identificar i agrupar les diferents tendències que ofereixen una oportunitat d'inversió.

BANKINTER MEGATENDENCIAS, FI

Inverteix avui en el món del demà.

Un fons d'inversió1 gestionat de manera activa que aposta avui per les tendències que ajudaran a construir el món del demà.

Contracta
 Bankinter Megatendencias
Infraestructures

Béns essencials per a la societat

Aeroports, ponts, subministraments d'aigua, gas, electricitat, telecomunicacions... Les infraestructures són la base de la urbanització, de la vida moderna.
Ciutats intel·ligents

Ciutats plenes de vida, de qualitat de vida

Ciutats plenes de vida, de qualitat de vida. Ciutats cada cop més grans, amb més població, que necessiten infraestructures més intel·ligents, netes i sostenibles.
Transport

La revolució del vehicle elèctric

La lluita contra el canvi climàtic unida a l'abaratiment dels costos de fabricació dels vehicles elèctrics està transformant la indústria automobilística.