ACCESSIBILITAT

Un banc per a tothom.

Apostant per l'accessibilitat

Des de fa més d'una dècada, el nostre objectiu ha estat apropar el banc a totes les persones, independentment de les seves capacitats i del canal que fan servir per comunicar-se amb nosaltres.

Barreres físiques

Actualment el 99% de les oficines comercials de Bankinter són accessibles a persones amb mobilitat reduïda.

Som la primera entitat financera espanyola a obtenir el certificat d'accessibilitat universal segons la norma UNE 170001-2 per a la nostra seu social de Castellana 29 i per a vuit oficines més.

Els nostres serveis adaptats

Serveis adaptats

T'oferim la possibilitat de ser atès per personal sord expert en llengua de signes espanyola i americana, trobar-te en directe a través de videotrucada en la qual pots utilitzar llenguatge de signes o contactar per xat.

Targeta de claus en braille

Les persones amb discapacitat visual poden disposar d'una targeta de claus en braille. Pots sol·licitar-la trucant al telèfon 902 13 23 13 (o +34 91 657 88 00 si truques des de l'estranger) de dilluns a dissabte de 8:00 h a 22:00 h.

Signatura d'operacions per teclat

La signatura d'operacions es realitza gràficament. Hem inclòs la possibilitat d'introduir una suma de coordenades utilitzant el teclat per a persones amb discapacitat visual. Pots sol·licitar en qualsevol moment canviar la signatura d'operacions.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
902 365 563
Caixers i oficines