Saltar a la zona de continguts

Recursos financers

Coneix a fons tots els nostres productes

A Bankinter posem a la teva disposició una sèrie de continguts on podràs consultar, cada vegada que vulguis, informació addicional sobre avantatges competitius, exemples, infografies, beneficis, etc. sobre els nostres productes més rellevants: inversió, hipoteques, préstecs, compte nòmina, comptes per a particulars o empreses, targetes, entre altres productes financers.

subrogación  hipotecas Bankinter
traspaso planes pensiones

Hipoteques

Fixa? Variable? Mixta? T'ho expliquem de manera més senzilla amb les fitxes sobre la contractació d'hipoteques.

Estalvi i inversió

Tot el que cal saber sobre els productes d'estalvi i inversió.

Comptes

Siguis com siguis, a Bankinter tens un compte: el teu compte. Coneix-ho tot detalladament sobre els nostres comptes sense comissions per a nòmina, compte corrent, autònoms, pensió, etc.

T'ajudem

T'ajudem a comprendre millor l'estructura dels nostres serveis, la documentació i els passos per a la contractació de cadascun d'ells.

Treballem per fer-te la vida més senzilla. Per això, hem dissenyat una versió estesa sobre cada producte en un format molt més amigable, transparent i fàcil d'entendre. A més, accedeix directament als continguts addicionals del bloc o a les preguntes freqüents més rellevants per tenir un control òptim de la informació.

Fondos de inversión para principiantes