Saltar a la zona de continguts

Recursos financers

Coneix a fons tots els nostres productes

A Bankinter posem a la teva disposició una sèrie de continguts on podràs consultar, cada vegada que vulguis, informació addicional sobre avantatges competitius, exemples, infografies, beneficis, etc. sobre els nostres productes més rellevants: inversió, hipoteques, préstecs, compte nòmina, comptes per a particulars o empreses, targetes, entre altres productes financers.

Hipoteques

Fixa? Variable? Mixta? T'ho expliquem de manera més senzilla amb les fitxes sobre la contractació d'hipoteques.

Estalvi i inversió

Tot el que cal saber sobre els productes d'estalvi i inversió.

Comptes

Siguis com siguis, a Bankinter tens un compte: el teu compte. Coneix-ho tot detalladament sobre els nostres comptes sense comissions per a nòmina, compte corrent, autònoms, pensió, etc.

T'ajudem

T'ajudem a comprendre millor l'estructura dels nostres serveis, la documentació i els passos per a la contractació de cadascun d'ells.

Treballem per fer-te la vida més senzilla. Per això, hem dissenyat una versió estesa sobre cada producte en un format molt més amigable, transparent i fàcil d'entendre. A més, accedeix directament als continguts addicionals del bloc o a les preguntes freqüents més rellevants per tenir un control òptim de la informació.

Photo of cheerful charming cute nice girlfriend smiling toothily proposing you to choose something she holds with hands wearing red turtleneck isolated over beige pastel color background; Shutterstock ID 1578687961; Purchase Order: -