Saltar a la zona de continguts

Simulador de subrogació d'hipoteques

Vull portar la meva hipoteca a Bankinter

Valora i compara, en una ullada, el preu de la teva hipoteca actual amb l'oferta comercial de Bankinter. Sense compromisos. Amb unes dades ben senzilles. A un sol clic.
nuevo_simulador_subrogacion_de_hipoteca_bankinter.jpg

Quan sorgeix un dubte, comença una conversa. Parlem?

Vols que et truquem?

Sí, truqueu-me

Prefereixo trucar jo

De dilluns a divendres de 08:00 h a 18:00 h
Truca'ns al 900 810 017

T'estimes més venir-nos a veure a les nostres oficines?

Cercador d'oficines

Hipoteca dual

L'única hipoteca del mercat1 que combina tipus fix i variable alhora.

Més detalls sobre hipoteca dual
Hipoteca dual

A més

Consulta Com puc canviar la meva hipoteca a Bankinter? Com puc canviar la meva hipoteca a Bankinter?

Canviar la hipoteca de banc és molt més fàcil del que penses.

1. Ens coneixerem. Posa't en contacte amb nosaltres.

Ho pots fer des del nostre lloc web web, des de la banca telefònica o des de l'oficina de Bankinter més propera. En aquesta visita et direm quina documentació necessitem per poder preparar l'oferta. L'important és que, abans d'iniciar un procés per canviar de banc la hipoteca, no tinguis cap dubte.

2. Et confirmarem les noves condicions.

Ho farem a través del que es coneix com "oferta vinculant”, un format homologat on s'especifica la nostra oferta amb totes les condicions i despeses de l'operació.

3. És moment de comparar quina hipoteca et convé més.

Amb l'oferta vinculant a la mà, podràs comparar el tipus d'hipoteca que més et convé i veure en què pots millorar i en què pots estalviar en comparació del preu que pagues actualment.

4. Signarem el préstec i llestos!

La Llei de contractes de crèdit immobiliari estableix que, per fer efectiu un canvi d'hipoteca a un altre banc, cal respectar un període de tres setmanes. A partir d'aquest moment podrem tancar l'operació de canvi d'hipoteca amb la nova signatura.

Consulta Què és la subrogació d'hipoteques? Què és la subrogació d'hipoteques?

La subrogació d'una hipoteca consisteix en la modificació d'alguna de les parts del préstec: un canvi dels titulars del préstec o un canvi de l'entitat financera o banc. N'hi ha quatre tipus:

Canvi de banc

És el que s'anomena subrogació creditora. Consisteix a canviar la hipoteca actual a un altre banc. El motiu sol ser, generalment, millorar les condicions de termini, diferencial, etc.

Subrogació deutora

Consisteix en la modificació dels intervinents del préstec hipotecari, però sempre dins de la mateixa entitat. Habitualment, aquesta modificació es produeix quan el comprador d'un habitatge assumeix la hipoteca dels venedors.

Subrogació creditora

Consisteix en un canvi d'un banc a un altre banc. El motiu sol ser una millora en les condicions de termini, diferencial, etc.

Subrogació al préstec promotor

Quan els propietaris d'una promoció d'habitatges se subroguen al préstec que inicialment va signar l'empresa promotora dels habitatges.

Consulta Què és la comissió per subrogació d'hipoteques? Què és la comissió per subrogació d'hipoteques?

A diferència d'altres modificacions, i amb l'objectiu de protegir el client, la subrogació no comporta el pagament de nous impostos. No obstant això, en cas que la subrogació consisteixi en el trasllat del préstec a una altra entitat, el que es coneix com a subrogació creditora, l'entitat podrà aplicar una comissió per realitzar aquesta operació.

Oferta vàlida fins a assolir l'import ofert (25 milions d'euros).