Saltar a la zona de continguts

Diccionari de fons d'inversió

Glossari amb termes econòmics sobre els fons d'inversió.

Posem a la teva disposició aquesta eina digital amb termes financers, on podràs consultar tot allò relacionat amb els fons d'inversió de la A a la Z.

Aquesta plataforma ha estat elaborada per ajudar-te a comprendre de manera fàcil i interactiva els conceptes més comuns i utilitzats en la documentació sobre l'univers dels fons d'inversió: contractes, clàusules, condicions, annexos, etc., tant en format físic com digital.

A

Alfa (á)

Rendibilitat addicional del fons comparat amb el seu índex de referència. Com millor sigui el gestor, major alfa aconseguirà per al fons.

Aportació o inversió mínima

És la quantitat mínima necessària per poder invertir per primera vegada en un fons d'inversió. És una dada rellevant; per exemple, si traspassem capital d'un fons d'inversió a un altre i la quantitat traspassada és inferior a l'aportació mínima que exigeix el fons de destinació, el traspàs pot ser rebutjat.

Asset Allocation

Es defineix com la distribució d'actius d'una cartera d'acord amb la combinació triada d'actius, risc i zona geogràfica. Per fer aquesta distribució s'utilitza tant l'anàlisi "bottom up" com el "top down".

A més

Cercador de fons

No hi ha un fons perfecte. El fons perfecte és el que s'ajusta al perfil de cada estalviador. Aquí trobaràs el teu fons, el que s'ajusta a tu.
Cercar fons

Com funcionen els fons?

Tot allò que necessites saber sobre fons explicat, de manera clara, pel nostre expert en fons.
Ajuda sobre els fons

Fons d'inversió Bankinter

A Bankinter Gestión de Activos posem a disposició dels nostres clients una extensa oferta de fons d'inversió.
Més Detalls