Saltar a la zona de continguts

Respondre de manera certa a un escenari incert

Desenvolupant solucions expertes en un entorn global volàtil, amb múltiples riscos geopolítics.

Entorn inversor complex

Necessitat d'alternatives d'inversió adequades

Anticipació al mercat i a les necessitats dels nostres clients

Línies d'acció

Tres maneres d'entendre i escoltar. Tres maneres de fer

Inversión alternativa
Flame lit and held between the fingers. Black and white photos. Flame lit; Shutterstock ID 1951610584; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Inversió alternativa

Creem nous vehicles d'inversió amb un binomi rendibilitat-risc atractiu, per a una diversificació adequada de les carteres dels clients i amb la garantia de la nostra participació com a socis inversors en cadascun dels vehicles desenvolupats.

 • - vehicles estructurats.
Asesoramiento corporativo
The full moon super moon of November 14, 2016; Shutterstock ID 515484154; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Assessorament corporatiu

Diferents camins per explorar fora del mercat bancari, fora de les nostres fronteres. Capaços d'identificar i desenvolupar noves oportunitats de negoci. Un assessorament còmplice, junts: des del començament de l'estratègia fins al tancament de l'operació.
 • - operacions assessorades.
Financiación estructurada
Dandelion Head releasing seeds in the wind; Shutterstock ID 1663961851; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Finançament estructurat

Bankinter Investment aposta pel finançament dels sectors estratègics per a la nostra economia. Solucions adequades a les diferents necessitats que, avui dia, poden tenir les empreses, els seus accionistes i inversors.

 • -M € finançats amb una producció en el - de
  2.527 M €.

Anticipació

Coneixement sòlid. Ment elàstica

Prendre la iniciativa, anticipar-se a les necessitats dels nostres clients; ser, una vegada més, els primers: Bankinter Investment, la plataforma d'inversió alternativa líder a Espanya.

Des de Bankinter a Bankinter Investment.

Més detalls Des de Bankinter a Bankinter Investment

2016

 • Neix la plataforma d'inversió alternativa de Bankinter Investment amb el llançament d'ORES Socimi: 200 M € de capital aixecat juntament amb el nostre soci Sonae Sierra.

2017

 • S'assoleix la xifra de 1.000 M € d'inversió en operacions de finançament estructurat i es formalitza la primera operació de finançament a Portugal.

2018

 • S'assoleixen els 1.100 M € de capital compromès en inversió alternativa en dos anys, després de llançar Helia I i Helia II (energia renovable), Atom (hotels) i VStudent (residències d'estudiants).
 • Es completa la cinquena operació de sortida a borsa assessorada per Bankinter Investment.

2019

 • Ens consolidem com a principals finançadors de projectes d'energies renovables signant 24 operacions més.
 • Signatura de la primera operació de M&A internacional.

2020

 • Es baten els 2.300 M € de capital aixecat, després de llançar Helia III, Helia IV, Ores Portugal, MVB (venture capital), Titán (infraestructures), Rhea (capital risc) i es compren dos actius immobiliaris core (Madrid i Barcelona).

2021

 • Primera desinversió: venda dels actius d'Helia I amb una rendibilitat anual neta per a l'inversor del 22%. 1.000 M € en volum d'inversió signat en operacions de finançament.
 • Assolim la xifra de 100 transaccions assessorades en els darrers cinc anys.

2022

 • Montepino amplia capital. Es llança el primer vehicle d'inversió en medi ambient i economia circular (Ecualia), i Titán 2 i els parcs fotovoltaics de Temper. Nova inversió rellevant en el sector immobiliari, aquesta vegada a Portugal (edifici ATRIUM).
 • Neix Bankinter Investment SGEIC, nova gestora de fons d'inversió alternativa, per donar accés a tots els nostres clients a continuar coinvertint amb Bankinter i els seus socis en actius reals.

2023

 • Es llança Bankinter Investment Inversión Alternativa I FCR, el primer fons de gestió delegada sobre actius alternatius per a imports a partir de 10.000 euros.