Saltar a zona de contenidos
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant.

Compte Nòmina sense comissions

Aconsegueix fins a 340 € els dos primers anys. I sense comissions.

Fins al
5% TAE
el primer any1 i fins al 2% TAE el segon any. Saldo màxim a remunerar: 5.000 € el primer any.1 Saldo màxim a remunerar: 5.000 €

Millora la teva nòmina amb millors avantatges.

Targeta Combo2

Gaudeix de la nostra targeta Combo sense comissió d'emissió i manteniment. Podràs disposar d'efectiu a dèbit sense comissió a més de 17.000 caixers.3

Servei Canvia de Banc

Vols traspassar els productes o rebuts que mantens en altres entitats? Fes-ho de la manera més còmoda:

  • Sense passar per l'oficina
  • Des de qualsevol dispositiu

Transferències gratuïtes

Cap de les transferències nacionals realitzades a través de bankinter.com no tenen comissió.

Tarjeta Combo

Targeta Combo

Una targeta molt bona, la miris per on la miris.

Fes-te client

Aquesta oferta estarà disponible fins al 31 de juliol del 2021. Oferta vàlida fins a aconseguir la contractació de 40.000 comptes nous.
Vull un Compte Nòmina

Porta'ns la teva nòmina

Els teus ingressos hauran de ser iguals o superiors a 800 €. Si aquest no és el teu cas, et recomanem, per exemple, el nostre Compte No-Nòmina.

Domicilia tres rebuts

Nosaltres ens encarregarem d'ajudar-te amb el canvi de tots els rebuts. Només hauràs de domiciliar-ne almenys tres al trimestre.

Bizum: Servei de pagaments immediats

Bizum: una forma fàcil i segura d'enviar i sol·licitar diners a través del telèfon mòbil

Retirada de caixers gratis

Podràs disposar d'efectiu a dèbit i sense cap tipus de comissió2 a més de 17.000 caixers. A tots els de: Bankinter, xarxa EURO 6000, Grupo Cajas Rurales, Deutsche Bank, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Banca March, Targo Bank, Euro Automatic Cash i Euronet.

Entra a la nostra aplicació i localitza els caixers gratuïts que tens més a prop.

CERCAR OFICINES I CAIXERS

Més serveis, més avantatges

A més

Quins passos he de seguir per obrir el meu Compte Nòmina?

Obre el teu Compte Nòmina en només cinc passos, 100% en línia des del nostre web.
Passos per obrir el meu compte

Descobreix i compara tots els nostres comptes

Troba el compte que millor s'adapta a les teves necessitats, al teu tipus de feina i als teus ingressos.
Comparar comptes

Pot haver-hi dos titulars al Compte Nòmina?

Vols compartir el teu Compte Nòmina? Bones notícies, el Compte Nòmina de Bankinter admet dos titulars. Consulta'n aquí tots els detalls.
Més Detalls sobre preguntes freqüents comptes

Consulta Condicions del Compte Nòmina Condicions del Compte Nòmina

Condicions del Compte Nòmina

La remuneració del Compte Nòmina és del 4,94% nominal el primer any (5% TAE). Durant el segon any la remuneració serà de l'1,99% nominal (2% TAE). La TAE s'ha calculat tenint en compte que el Compte Nòmina no té comissió. A l'import resultant de cada liquidació semestral se li aplicarà el percentatge de retenció que preveu la normativa tributària aplicable en considerar-se rendiments de capital.

El saldo màxim diari a remunerar no excedirà els 5.000 €, independentment que al mateix compte hi hagi més d'una nòmina domiciliada.

El compte començarà a remunerar en el moment en què es registri el primer ingrés de nòmina per un import igual o superior al que hagi declarat en la sol·licitud.

Requisits necessaris per obtenir els avantatges de la promoció

Obrir un Compte Nòmina a Bankinter sempre dins de les dates de la promoció. Ha de ser una persona física amb nòmina des de 800 €/mes, resident a Espanya, que no s'hagi beneficiat d'aquesta remuneració en cap moment o que no sigui ni hagi estat titular d'un Compte Nòmina/Pensió/Professional a Bankinter durant els 12 mesos anteriors al moment de la contractació del compte.

Donar-te d'alta com a client i obrir el Compte Nòmina abans que finalitzi el període de promoció.

És necessari el càrrec d'almenys tres rebuts domiciliats al trimestre al Compte Nòmina.

El termini màxim per realitzar el primer ingrés des del moment en què obris el Compte Nòmina és de tres mesos. Si després d'aquest temps no es produís l'ingrés, el compte perdria la condició de Compte Nòmina i també els avantatges, productes i serveis associats.

No es podran beneficiar d'aquesta promoció els empleats i agents col·laboradors del Grup Bankinter.

Es consideren ingressos en concepte de nòmina els ingressos per xec o transferència en els quals el lliurat o l'ordenant siguin diferents del titular del compte. No es tenen en compte els ingressos en efectiu i no s'accepta la suma d'ingressos.

Cada mes hauràs de rebre al Compte Nòmina almenys un ingrés en concepte de nòmina per un import igual o superior al declarat en el moment de formalitzar el compte.

La targeta del titular o els titulars que ingressin la nòmina associada al Compte Nòmina haurà d'estar activa, entenent com a tal que es facin almenys tres moviments de pagament al trimestre.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Quina documentació necessito per obrir el Compte Nòmina?

El teu document d'identitat en vigor.

Darrera nòmina o declaració de la renda.

Què he de fer per traslladar els rebuts domiciliats al meu nou compte?

Molt poc, comptem amb un servei per a la gestió de domiciliacions. Amb ell podràs donar d'alta les domiciliacions dels teus rebuts en menys de tres minuts, des de qualsevol dispositiu i sense passar per l'oficina. Així de senzill.

Puc retirar efectiu amb la targeta?

Podràs disposar d'efectiu a dèbit i sense cap tipus de comissió1 a més de 14.000 caixers. A tots els de: Bankinter, xarxa Euro 6000, Banco Popular, Grupo Cajas Rurales, Deutsche Bank, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Banco Pastor, Banca March, Targo Bank i Euro Automatic Cash.

Puc disposar de talonari?

Sí, pots sol·licitar-lo de manera gratuïta.

Un client pot ser titular de més d'un Compte Nòmina?

Sí, si es compleixen els requisits dels dos comptes, fins a un màxim de dos Comptes Nòmina (cal informar el titular que ingressa; només és permès estar informat en un compte com a titular que ingressa) o un Compte Nòmina + un Compte No-Nòmina. Un client només pot ser titular d'un compte remunerat i com a màxim de dos comptes corrents bonificats. A aquests efectes, s'entén per compte corrent bonificat aquell compte corrent que tingui condicions econòmiques especials com ara targetes de crèdit gratuïtes i sense comissions. Aquesta limitació també és aplicable a qualsevol altre compte remunerat, bonificat o amb condicions especials que Bankinter pugui comercialitzar en el futur.

Bankinter respon

Vols saber més sobre els nostres comptes? Parlem-ne.

Més informació
901 010 136
Caixers i oficines