Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant i entitat.

Gaudiràs d'una targeta de crèdit o dèbit

Tu decideixes. Només has d'obrir el teu compte des d'aquí, des del web, i triar el que et vagi millor. Més ràpid, més fàcil.

Sense comissió d'emissió i manteniment per als clients de Compte Nòmina.3

I descobreix Paga Còmode, el nostre servei amb el qual pots pagar com tu triïs els moviments dels teus comptes corrents superiors a 90 €.

Vull un Compte Nòmina
tarjeta combo bankinter

Amb tot el que necessites en el teu dia a dia

 • Amb dos comptes gratuïts per al que necessites, i per obrir-los amb qui vulguis.
 • Transferències nacionals en euros a través del web i dins de la UE, DE FRANC.
 • Configuració d'alertes al mòbil.
 • Bizum i transferències a caixers.
 • Consultes i operacions des del web, el mòbil, la Banca Telefònica i en oficines.
 • Disposa d'un avançament dels teus ingressos.
 • Smart Cash: traspassa diners des de la targeta de crèdit al teu compte corrent.
capital advisor
 • 513DB7E2-91F6-4476-B833-7F172F274916 B8B19FD2-416B-4587-9E8B-68B0B7BBC0B2 521F2AC8-D59E-43FD-BB17-5866C7F24633 A033B3BB-8C0C-4F9E-92E7-A204E4361088
  Servicio cambia de banco Bankinter Servicio cambia de banco Bankinter

  I no pateixis, ens encarreguem del paperam

  Tenim el Servei Canvia a Bankinter amb el qual podràs canviar de compte i portar tots els rebuts que tinguis en altres entitats: des de casa i sense desplaçaments.

  • Traspassarem el saldo i cancel·larem el teu compte antic.
  • Senzill, perquè et guiarem en cadascun dels passos i coneixeràs l'estat de cadascuna de les sol·licituds.
  • I si vols portar els teus fons, plans de pensions, etc., ho podràs fer igual de fàcilment.
  Vull un Compte Nòmina

Forma part d'un banc innovador, un banc de tota la vida.

Mantenim obertes les nostres sucursals amb l'atenció personal i personalitzada de sempre.
Mantenim, des de sempre, la nostra caixa sense restriccions d'horari, de 8:30 a 14:00 h, per a tot el que necessitis, sense cita prèvia ni torns des del 1965.
Mantenim el nostre compromís amb l'accessibilitat de les oficines, perquè ningú no es quedi fora.

Encara tens dubtes?

Consulta ¿Cómo puedo abrir una cuenta nómina? ¿Cuáles son los pasos? ¿Cómo puedo abrir una cuenta nómina? ¿Cuáles son los pasos?

 • Regístrate

  Para ello simplemente necesitaremos tu nombre completo, DNI, teléfono móvil y email. Una vez registrado tendrás tu usuario y contraseña. El usuario se muestra en la pantalla de confirmación de registro y la contraseña la recibirás por SMS, con ella podrás acceder por primera vez a tu área privada y en ese momento deberás cambiarla para elegir una contraseña propia.

 • Queremos conocerte un poco más y necesitamos que nos cuentes: dónde vives, cuál es tu estado civil, en qué trabajas y para qué vas a usar la cuenta.

 • Una vez registrado, deberás confirmar tu identidad haciendo una fotografía a tu DNI y grabando un vídeo con nuestra app de identificación Bankinter ID, puedes descargártelas aquí:

  Bankinter ID para IOS Bankinter ID para Android
 • Selecciona el tipo de cuenta que quieres en este caso la Cuenta Nómina e indícanos el importe neto de tu nómina.

 • Firma digitalmente el contrato y ¡listo”, ya tendrás tu número de cuenta Bankinter.

 • ¡Ya tienes tu Cuenta nómina! Bienvenido

Consulta ¿Quién puede abrir una Cuenta Nómina? ¿Quién puede abrir una Cuenta Nómina?

Para abrir una Cuenta Nómina es necesario:

-Ser una persona física.
-Residir en España.
-No ser o haber sido anteriormente cliente Bankinter.
-Domiciliar una nómina de al menos 800€ netos.

Consulta ¿Qué documentación necesito para abrir una Cuenta Nómina? ¿Qué documentación necesito para abrir una Cuenta Nómina?

-Tu DNI en vigor
-Un teléfono móvil español (+34)
-Un dispositivo móvil con cámara

Consulta ¿Puede haber dos titulares en la Cuenta Nómina? ¿Puede haber dos titulares en la Cuenta Nómina?

Sí, puede haber dos titulares siempre que al menos uno de ellos mantenga la nómina domiciliada en la cuenta. Para que los dos titulares puedan acceder a los beneficios de la cuenta es necesario cumplir los requisitos propios de la cuenta: domiciliar una nómina igual o superior a 800€, domiciliar 3 recibos al trimestre y mantener la tarjeta activa realizando al menos 3 movimientos en el trimestre.

Consulta ¿Cómo puedo trasladar mis recibos domiciliados a mi nueva cuenta? ¿Cómo puedo trasladar mis recibos domiciliados a mi nueva cuenta?

Con nuestro servicio para la gestión de domiciliaciones simplemente tendrás que dar de alta las domiciliaciones de tus recibos, podrás hacerlo en menos de 3 minutos, desde cualquier dispositivo y sin pasar por la oficina.

Consulta ¿En qué consiste la promoción de dos cuentas gratis? ¿En qué consiste la promoción de dos cuentas gratis?

Los clientes titulares de una nueva cuenta nómina, pensión, profesional, no nómina o nómina joven, tendrán derecho hasta a 2 cuentas corrientes por titular, sin comisión de mantenimiento.

Consulta ¿Qué requisitos tengo que cumplir para beneficiarme de esta promoción? ¿Qué requisitos tengo que cumplir para beneficiarme de esta promoción?

Contratar una nueva cuenta nómina, pensión, profesional, no nómina o nómina joven, tanto si eres nuevo cliente como si ya eres cliente del banco.

Consulta Aquesta promoció és compatible amb la resta d'avantatges del compte nòmina? Aquesta promoció és compatible amb la resta d'avantatges del compte nòmina?

Sí, són compatibles amb la possible remuneració i la resta d'avantatges dels comptes nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove, que mantenen la comissió de manteniment 0 € i la quota gratuïta de la targeta de crèdit.

Consulta ¿Cómo puedo saber qué cuenta es la que mejor se adapta a mí? ¿Cómo puedo saber qué cuenta es la que mejor se adapta a mí?

Consulta nuestro comparador de cuentas y encuentra la cuenta que mejor se adapta a tus necesidades, a tu tipo de trabajo, a tus ingresos…Dinos si eres o no cliente y te contamos las ventajas, condiciones y rentabilidad de cada una de nuestras cuentas para que te quedes con la que tu elijas.

Consulta Què passa si cancel·lo el compte o deixo de complir els requisits del compte nòmina? Què passa si cancel·lo el compte o deixo de complir els requisits del compte nòmina?

Si es cancel·la el compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove, els comptes deixaran d'estar bonificats. D'altra banda, cal complir en tot moment els requisits dels comptes nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove.

Consulta Un client pot ser titular de més d'un Compte Nòmina? Un client pot ser titular de més d'un Compte Nòmina?

Sí, si es compleixen els requisits dels dos comptes, fins a un màxim de dos Comptes Nòmina (cal informar el titular que ingressa; només és permès estar informat en un compte com a titular que ingressa) o un Compte Nòmina + un Compte No-Nòmina. Un client només pot ser titular d'un compte remunerat i com a màxim de dos comptes corrents bonificats. A aquests efectes, s'entén per compte corrent bonificat aquell compte corrent que tingui condicions econòmiques especials com ara targetes de crèdit gratuïtes i sense comissions. Aquesta limitació també és aplicable a qualsevol altre compte remunerat, bonificat o amb condicions especials que Bankinter pugui comercialitzar en el futur.

Consulta Han de coincidir les titularitats del compte nòmina i les dels comptes corrents? Han de coincidir les titularitats del compte nòmina i les dels comptes corrents?

No, l'únic requisit és que el client sigui titular en tots.

Consulta Puc retirar efectiu amb la targeta? Puc retirar efectiu amb la targeta?

Podràs disposar d'efectiu a dèbit i sense cap tipus de comissió3 a més de 17.000 caixers. A tots els de: Bankinter, Grup Cajas Rurales, Deutsche Bank, Grup Cajamar, Laboral Kutxa, Banca March, Targo Bank, Euro Automatic Cash, Euronet i tota la xarxa de caixers d'Euro 6000: CajaSur Banco, EVO Bank, CECABANK, Cashzone, Caixa Ontinyent, Unicaja Banco SA, Colonya Caixa Pollença, ABANCA, Ibercaja, Kutxabank.

Consulta Puc disposar de talonari? Puc disposar de talonari?

Sí, pots sol·licitar-lo de manera gratuïta.

Bankinter respon

Vols saber més sobre els nostres comptes? Parlem-ne.

Més informació
900 816 833
Caixers i oficines