Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant.

Compte Nòmina sense comissions

Aconsegueix fins a 340 € els dos primers anys. I sense comissions.

Sense comissions, però amb molt. El nostre Compte Nòmina té associats un munt de serveis perquè el teu dia a dia amb el banc, amb les teves finances, sigui més fàcil. Per regalar-te, també, una mica més de temps.

 • Les coses bones sabem que duren poc, de manera que hauràs d'afanyar-te: la promoció acaba el 31/03/2022 o fins que es contractin 40.000 comptes. I semblen molts, però no són tants.
fins al
5% TAE
el primer any i fins al 2% TAE el segon any. Saldo màxim a remunerar: 5.000 € el primer any.1 Saldo màxim a
remunerar: 5.000€.

Perquè no et quedi cap dubte, calculem i t'expliquem la remuneració màxima que podries obtenir.

Exemple per a saldo a compte diari de 5.000 €, calculat per a un període de liquidació de 180 dies, liquidació semestral:
 
Remuneració TIN - TAE
Remuneració bruta
1r any
TIN anual 4,94% (5% TAE)
1r semestre 121,81 € 2n semestre 121,81 €
2n any
TIN anual 1,99% (2% TAE)
3r semestre 49,07 €4t semestre 49,07 €
Total
-
341,76€

Millora la teva nòmina amb millors avantatges.

cuentas remuneradas sin comisiones
Young woman with long hair over isolated yellow wall counting five with fingers; Shutterstock ID 1434020960; Purchase Order: Trabajos web BK; Job: Simulador pensiones; Client/Licensee: Bankinter

Targeta Combo1

Gaudiràs d'una targeta Combo sense comissió d'emissió ni manteniment. Una targeta amb dues cares perquè triïs, en cada moment, com vols pagar: a final de mes o a poc a poc.

Transferències nacionals i dins de la UE, de franc

Totes les transferències nacionals i dins de la UE que facis en euros i a través del web no tenen comissió. A més, tampoc pagaràs res per l'ingrés de xecs.

Accés multicanal al teu compte

A més de fer-ho a les nostres oficines, podràs realitzar consultes i operacions a través del web, del mòbil i de la Banca Telefònica, de manera igualment segura, però guanyant temps.

Servei d'alertes

Un servei que et permet rebre alertes al mòbil o correu electrònic amb els moviments que es produeixen al teu compte. Tu ens dius quan vols que t'avisem: ingrés, càrrec, import, etc.

Avançament dels teus ingressos

Ja sabem que no tots els mesos són iguals: imprevistos, capritxos... Per això i per si ho necessites, podràs sol·licitar una bestreta per l'import net mensual de la nòmina que tinguis domiciliada.

Un compte sense comissions i amb poques condicions. Les diferents classes de fons segons aquesta classificació són:

 • Domiciliar una nòmina d'un import mínim de 800 €/mes

  Disposes de tres mesos per fer el primer ingrés igual o superior a aquell que vas declarar com a nòmina en el moment de la contractació. Un cop rebem el primer ingrés al Compte Nòmina, començarà la remuneració.

 • Fer tres càrrecs per rebut al trimestre

  No cal que siguin diferents emissors ni que siguin en el mateix mes. Pot ser un rebut cada mes o, per exemple, tres rebuts en un sol mes i cap en els dos mesos següents.

 • Fer tres pagaments al trimestre amb la targeta Combo

  Sí, sí, al trimestre i sense import mínim. A més, podràs fer-los amb qualsevol de les cares de la targeta.

Servei Canvia de Banc

Abans que pensis “quin embolic canviar de banc”, ja estaràs a Bankinter.

Perquè tenim un servei gratuït i especial per a això: el servei Canvia de Banc. Un servei perquè puguis portar els productes o rebuts que tens en altres entitats de la manera més còmoda.

 • Sense passar per l'oficina.
 • Sense paperassa.
 • Sense haver de parlar amb els altres bancs.
SERVEI DE TRASLLAT DE COMPTES
A man's hand holding a big mouse pointer icon, isolated on white background.; Shutterstock ID 9916204; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Qui pot contractar un Compte Nòmina Bankinter?

No la deixis escapar

Clients i nous clients amb ingressos en concepte de nòmina per un import mínim de 800 €/mes, que no siguin empleats o agents col·laboradors del Grup Bankinter.

Porta'ns la teva nòmina

Cal ser persona física, resident a Espanya i no haver estat titular d'algun dels nostres comptes remunerats en els 12 mesos anteriors a la contractació.

Domicilia tres rebuts

Un mateix client només podrà ser titular d'un compte remunerat i de dos comptes bonificats, aquells que, per exemple, no tenen comissió de manteniment o que porten associades targetes amb condicions especials.

Tens més de 17.000 caixers per retirar efectiu, a dèbit, sense comissió.

 • Bankinter
 • Deutsche Bank
 • Euro Automatic Cash
 • Grup Cajamar
 • Banca March
 • Grupo Cajas Rurales
 • Laboral Kutxa Bank
 • Targo Bank
 • Euronet

Més Bankinter, més raons per tenir en compte.

Bizum: envia i rep diners des del mòbil de forma gratuïta.

Com? Molt fàcil, només cal que tant l'emissor com el destinatari estigueu donats d'alta a Bizum. Podràs rebre i enviar des de 0,50 € fins a 1.000 €.
Més detalls

Transferència a caixers

Un servei amb el qual podràs enviar diners a qui vulguis perquè puguin retirar-los en caixers sense necessitat d'utilitzar cap targeta.
Més detalls

Smart Cash

Necessites liquiditat puntual al teu compte? Amb Smart Cash pots traspassar diners des de la targeta de crèdit al teu compte corrent.
Més detalls

A més

Quins passos he de seguir per obrir el meu Compte Nòmina?

Obre el teu Compte Nòmina en només cinc passos, 100% en línia des del nostre web.
Passos per obrir el meu compte

Descobreix i compara tots els nostres comptes

Troba el compte que millor s'adapta a les teves necessitats, al teu tipus de feina i als teus ingressos.
Comparar comptes

Pot haver-hi dos titulars al Compte Nòmina?

Vols compartir el teu Compte Nòmina? Bones notícies, el Compte Nòmina de Bankinter admet dos titulars. Consulta'n aquí tots els detalls.
Més Detalls sobre preguntes freqüents comptes

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Quina documentació necessito per obrir el Compte Nòmina?

El teu document d'identitat en vigor.

Darrera nòmina o declaració de la renda.

Què he de fer per traslladar els rebuts domiciliats al meu nou compte?

Molt poc, comptem amb un servei per a la gestió de domiciliacions. Amb ell podràs donar d'alta les domiciliacions dels teus rebuts en menys de tres minuts, des de qualsevol dispositiu i sense passar per l'oficina. Així de senzill.

Puc retirar efectiu amb la targeta?

Podràs disposar d'efectiu a dèbit i sense cap tipus de comissió1 a més de 14.000 caixers. A tots els de: Bankinter, xarxa Euro 6000, Banco Popular, Grupo Cajas Rurales, Deutsche Bank, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Banco Pastor, Banca March, Targo Bank i Euro Automatic Cash.

Puc disposar de talonari?

Sí, pots sol·licitar-lo de manera gratuïta.

Un client pot ser titular de més d'un Compte Nòmina?

Sí, si es compleixen els requisits dels dos comptes, fins a un màxim de dos Comptes Nòmina (cal informar el titular que ingressa; només és permès estar informat en un compte com a titular que ingressa) o un Compte Nòmina + un Compte No-Nòmina. Un client només pot ser titular d'un compte remunerat i com a màxim de dos comptes corrents bonificats. A aquests efectes, s'entén per compte corrent bonificat aquell compte corrent que tingui condicions econòmiques especials com ara targetes de crèdit gratuïtes i sense comissions. Aquesta limitació també és aplicable a qualsevol altre compte remunerat, bonificat o amb condicions especials que Bankinter pugui comercialitzar en el futur.

Bankinter respon

Vols saber més sobre els nostres comptes? Parlem-ne.

Més informació
91 050 01 28
Caixers i oficines