Saltar a la zona de continguts

Pagament d'impostos i assegurances socials

Si la teva obligació és pagar, la nostra és posar-t'ho fàcil.

Facilitar la gestió del dia a dia a les nostres empreses també és part del nostre servei. Per això, t'oferim diferents possibilitats perquè la teva empresa compleixi les seves obligacions amb l'AEAT i la TGSS de la manera més senzilla, amb agilitat i sense desplaçaments: des del web de Bankinter Empreses.

  • Tots els impostos recaptats per l'Agència Tributària.
  • Tots els pagaments a la Seguretat Social.
Pago de impuestos y seguros sociales

AEAT

Puntualment, a través del nostre web

Podràs fer el pagament d'impostos de manera puntual triant com vols fer l'abonament: a través de compte corrent o amb targeta de crèdit, una manera senzilla d'ajornar i finançar el pagament d'impostos.

Domiciliant el pagament a compte

Tan senzill com domiciliar el pagament en el moment de realitzar la presentació del tribut. A més, i si és el teu cas, podràs realitzar presentacions autoritzades per tercers en forma de lot.

Podràs consultar l'històric

A través del web de Bankinter Empreses podràs consultar, en qualsevol moment, tots els tributs liquidats al llarg dels últims cinc anys.

Seguretat Social:

Pagament electrònic

Dins el termini exigit per la TGSS, podràs triar el dia que més et convingui per fer el pagament. També podràs consultar les liquidacions o anul·lar-les el mateix dia de la signatura, tot a través del web.

Domiciliació a compte

L'opció més còmoda: només cal informar la TGSS que la teva empresa opta per aquest sistema de pagament i fer-ho abans del dia 18 del mes per, posteriorment, domiciliar el pagament al compte triat. L'últim dia hàbil de cada mes es realitzarà el càrrec automàtic al compte.

Alguna pregunta?

El centre d'ajuda de Bankinter Empreses et dona la resposta

Posa't en contacte amb nosaltres