Saltar a la zona de continguts

Aplicació Bankinter Empresas

Descarrega't de treball. Descarrega't la nova aplicació.

La nova aplicació Bankinter per a empreses està dissenyada per fer que la teva operativa del dia a dia sigui més senzilla, més lleugera, però amb un contingut per realitzar consultes i operacions prou ampli per assegurar-te que t'ajudarà a guanyar temps: més temps, menys càrrega de treball. I, naturalment, és gratuïta.
Descarrega l'aplicació per a empreses
Cuerpo central app bankinter empresas

Aquestes són algunes de les funcionalitats que hi trobaràs:

Signatura d'operacions

Des de la barra inferior podràs accedir, ràpidament, al mòdul de signatura. T'apareixerà un llistat amb les operacions pendents perquè seleccionis les que vols signar o anul·lar.

Gràfic de cobraments i pagaments

Rebuts, cartera Factoring, avançament de factures, TPV i Confirming. Hi trobaràs informació detallada i podràs consultar els disponibles de les línies de pagaments i cobraments.

Signatura multiempresa

Si disposes de permisos a diverses empreses, podràs visualitzar totes les operacions agrupades segons el tipus: transferències, nòmines, xecs, etc. A més, podràs signar diferents operacions de diferents empreses alhora.

Consultes

Visualitzaràs, en forma de carrusel i amb la possibilitat d'aplicar filtres i compartir moviments, tota la informació dels comptes de la teva empresa: saldo i divisa, tipus de compte, número, etc. A més, tindràs informació detallada de targetes, moviments, operacions, control de les línies de finançament: préstecs, lísing, finançament exterior, avals, multilínia...

Transferències

SEPA, immediates, traspassos, urgents, el mateix dia, en euros i en divises. Tot des d'un mateix accés i amb la possibilitat d'estalviar temps utilitzant l'opció “Preferits”.

Targetes virtuals

Targetes per a ús exclusiu en línia: més seguretat i control de les despeses en les compres realitzades a través d'Internet.
Més detalls sobre targetes virtuals

Una estructura amb tres àrees: intuïtives, àgils i de fàcil accés

Cabecera app bankinter empresas

Alguna pregunta?

El centre d'ajuda de Bankinter Empreses et dona la resposta

Posa't en contacte amb nosaltres