Saltar a la zona de continguts

Targetes Bankinter Empresa

Targetes Bankinter Empresa, per pagar i per a molt més:

 • Per facilitar el control de despeses.
 • Per evitar o reduir els avançaments de caixa.
 • Per retirar efectiu a crèdit.
Tarjetas Bankinter Empresa

Per a tots els pagaments professionals

Tarjeta Visa Bussines Clásica

Targeta Visa Business Clàssica

 • Límit de crèdit fins a 6.000 €.
 • Assegurança d'accident en viatges, tant per a l'empresa com per al titular, de fins a 300.506,05 €.
 • Assegurança d'infidelitat per a l'empresa, enfront d'un ús indegut per part del titular.
Tarjeta Visa Business Oro

Targeta Visa Business Or

 • Límit de crèdit fins a 9.000 €.
 • Assegurances d'accident en viatges, tant per a l'empresa com per al titular, de fins a 751.265,13 €.
 • Assegurança d'infidelitat per a l'empresa, enfront d'un ús indegut per part del titular.
Les targetes de crèdit Bankinter Empresa s'emeten en la modalitat de pagament “final de mes”, és a dir, tots els pagaments que es realitzin amb la targeta es carregaran a compte, en un únic cobrament, a l'inici del mes següent. Això no obstant, si t'ho estimes més podràs modificar la modalitat de pagament.

Serveis per a targetes Bankinter Empresa

Servei de targetes virtuals

Ara compro, ara creo una targeta nova.

Targetes exclusives per a pagaments en línia associades a les targetes Bankinter de la teva empresa:

 • Targeta d'un sol ús per tenir més seguretat.
 • Targeta d'ús recurrent per a un millor control de la despesa.
Més detalls sobre targeta virtual
tarjeta virtual bankinter empresas

Els serveis Smart

Et permeten configurar i adaptar les targetes de l'empresa a les seves necessitats.
Pots donar d'alta qualsevol dels serveis a través de la teva oficina o mitjançant la Banca Telefònica.

Smart Cash

Necessites liquiditat al compte de la teva empresa? Smart Cash et permet traspassar diners des de la targeta al compte corrent.

Gestió de límits

Adapta els límits de les targetes d'empresa a les seves necessitats, augmentant-los o disminuint-los en qualsevol moment.

Compra Smart

Compra Smart permet fraccionar, de manera puntual, una o diverses compres efectuades amb la targeta, per import igual o superior a 90 €.
Tarjeta Vía T

Targeta Via T

Una targeta específica per als pagaments de peatges.

 • Perfecta per a empreses que tenen flotes o necessitats de desplaçament.
 • Millor control de les despeses.
 • Un únic càrrec a final de mes.

Localitzador de caixers

Ha sorgit un imprevist i necessites efectiu?
No sol passar, però de vegades passa i no pots pagar amb la targeta. Per a aquells moments en què necessites retirar efectiu, localitza el caixer que tens més a prop. Pots fer-ho des del web o l'aplicació.
localitzar caixer

Pagaments mòbils

Totes les targetes Bankinter Empresa, també al mòbil.
Sigui quin sigui el terminal, comptes amb una aplicació per utilitzar les targetes, de forma més còmoda i ràpida, des del mòbil: Apple Pay, Samsung Pay o Google Pay.
Mes detalls sobre pagaments mòbils

Consulta Condicions Visa Business Clàssica Condicions Visa Business Clàssica

Comissió d'emissió i manteniment

35 euros anuals.

Modalitat de pagament

La targeta Business Clàssica s'emet en la modalitat de pagament a final de mes, que es pot modificar en qualsevol moment a la modalitat de pagament ajornat (revolving).

Límits d'ús

Per a disposicions a crèdit, el límit de despesa en compres és de 6.000 euros diaris i mensuals; per disposar d'efectiu a caixers, també a crèdit, el límit és de 300,51 euros diaris amb un màxim de 6.000 € mensuals.

Disposicions d'efectiu a crèdit

Les disposicions a crèdit tenen una comissió del 4% amb un mínim de 3 euros.

Ús a l'estranger

Les compres o les retirades de caixers fora de la zona euro poden tenir associada una comissió per ús de xarxes internacionals.

Assegurances associades

 • Assegurança d'accidents en viatge
  Cada vegada que s'abonin bitllets de transport públic amb la targeta Visa Business Clàssica, es consideren persones assegurades: el titular i fins a cinc persones addicionals, que podran gaudir d'una assegurança d'accidents de fins a 300.506,05 euros.
 • Assegurança d'infidelitat
  Una assegurança que cobreix les companyies titulars de la targeta Visa Business Clàssica dels actes d'infidelitat realitzats pels empleats en possessió d'aquestes targetes, com pot ser l'adquisició de béns o serveis no autoritzats. La indemnització màxima garantida és de 1.202,02 euros; a més, s'estableix un límit agregat per companyia de 60.101,21 euros. En concepte de franquícia es deduirà en cada sinistre la quantitat de 150,25 euros respecte dels càrrecs corresponents a l'adquisició de béns i serveis. Addicionalment, es deduirà la quantitat de 150,25 euros de l'import dels càrrecs corresponents a disposicions de diners en metàl·lic.

Consulta Condicions targeta Visa Business Or Condicions targeta Visa Business Or

Comissió d'emissió i manteniment

65 euros anuals.

Modalitat de pagament

La targeta Business Or s'emet en la modalitat de pagament a final de mes, que es pot modificar en qualsevol moment a la modalitat de pagament ajornat (revolving).

Límits d'ús

Per a disposicions a crèdit, el límit de despesa en compres és de 9.000 euros diaris i mensuals; per disposar d'efectiu a caixers, també a crèdit, el límit és de 600,01 euros diaris amb un màxim de 9.000 € mensuals.

Disposicions d'efectiu a crèdit

Les disposicions a crèdit tenen una comissió del 4% amb un mínim de 3 euros.

Ús a l'estranger

Les compres o les retirades de caixers fora de la zona euro poden tenir associada una comissió per ús de xarxes internacionals.

Assegurances associades

 • Assegurança d'accidents en viatge
  Cada vegada que s'aboni un bitllet de transport públic amb la Visa Business Or, es gaudeix d'una assegurança d'accidents de fins a 751.265,13 euros. Les persones assegurades són: el titular i fins a cinc persones addicionals.
 • Assegurança d'assistència mèdica al viatger a l'estranger
  De manera complementària, compta amb una assegurança que cobreix malalties, intervencions quirúrgiques, hospitalització o repatriació, en cas necessari, amb un límit de 6.000 euros (amb franquícia de 9 euros).
 • Assegurança d'assistència en viatges
  Aquesta assegurança inclou una cobertura per pèrdua o demora de lliurament d'equipatges facturats a través d'una companyia aèria, amb un límit de 600 euros i una cobertura de retard o cancel·lació de vol amb un límit màxim de 600 euros, sempre que s'hagin abonat els bitllets amb la targeta.
  Tant l'assegurança d'assistència mèdica com l'assegurança d'assistència en viatges cobreixen el titular i aquelles altres persones el viatge de les quals hagi estat contractat amb aquesta targeta (no hi ha limitació de persones).
 • Assegurança d'infidelitat
  Una assegurança que cobreix les companyies titulars de la targeta Visa Bankinter Business Or dels actes d'infidelitat realitzats pels empleats en possessió d'aquestes targetes, com pot ser l'adquisició de béns o serveis no autoritzats. La indemnització màxima garantida és de 6.101,12 euros; a més, s'estableix un límit agregat per companyia de 60.101,21 euros. En concepte de franquícia es deduirà en cada sinistre la quantitat de 150,25 euros respecte dels càrrecs corresponents a l'adquisició de béns i serveis. Addicionalment, es deduirà la quantitat de 150,25 euros de l'import dels càrrecs corresponents a disposicions de diners en metàl·lic.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Com activar les targetes?

Pots fer-ho per telèfon, al 91 050 01 08, a qualsevol oficina Bankinter o bé als nostres caixers.

Què és el CVV?

Amb l'objectiu de proporcionar la màxima seguretat en els pagaments en línia i evitar així taxes de frau elevades per mitjà de la targeta de crèdit o dèbit, s'ha implementat una configuració criptogràfica habitualment coneguda com CSC (Codi de Seguretat de la Targeta), CVV (Valor de Verificació de Targeta), CW2, CVC2 o número CID. Serveix per confirmar que qui utilitza la targeta la té al seu poder. Aquest codi és segur ja que, en estar imprès a la targeta i no estar encriptat a la banda o el xip NFC (Contactless), cap dispositiu podrà llegir-lo o escanejar-lo per replicar la dada.

Aquest codi de seguretat consta de 3 o 4 números que podràs localitzar a la part del darrere de les targetes VISA o MasterCard.

Què és el “contactless”?

És un sistema que et permet pagar simplement acostant la targeta o el mòbil al terminal de venda, sense necessitat d'haver d'introduir-la en aquest terminal. A més, per a compres superiors a 50 euros sempre cal introduir el PIN. Per la teva seguretat, cada tres operacions que facis per un import inferior a 50 euros el sistema et demanarà que introdueixis el PIN. El PIN també és necessari per retirar diners del caixer.

La meva targeta caduca, com puc obtenir-ne una de nova?

Totes les targetes s'emeten amb una data de caducitat. Almenys 30 dies abans d'aquesta data te n'enviarem una de nova al teu domicili perquè mai no et quedis sense aquest mitjà de pagament.

Puc registrar la meva targeta en alguna plataforma de pagament mòbil?

Sí, totes les nostres targetes poden afegir-se a totes les plataformes de pagament a través del mòbil, independentment del sistema operatiu del terminal: Apple Pay, Google Pay i Samsung Pay.

En cas que un titular beneficiari vulgui registrar la seva targeta, cal que el titular principal signi prèviament l'annex del contracte de targeta virtual mòbil. Tanmateix, tens tota la informació relativa a aquest punt en aquest enllaç.

Quan es carregarà el rebut al meu compte bancari?

Els rebuts de les targetes Bankinter Empresa i la targeta Via T es carregaran al compte associat entre dia 1 i 5 del mes següent.

Què és el saldo autoritzat?

És la suma d'operacions autoritzades que encara no s'han assentat en ferm a l'extracte mensual.

Què és una autorització?

Són aquelles operacions que has realitzat, que rebaixen el disponible de la targeta, però que encara no estan assentades en ferm a l'extracte. Una vegada que l'autorització de l'operació es reflecteix a l'extracte de la targeta, automàticament es rebaixa el saldo autoritzat i augmenta el saldo disposat, mantenint-se igual el saldo disponible.

Què és el saldo disposat?

És la suma d'operacions que ja estan registrades en ferm a l'extracte mensual. L'import de saldo disposat que figuri a final de mes serà el que es carregui al compte associat.

Què és el saldo disponible?

És l'import de què encara disposes per a les teves despeses en el mes. És el resultat de restar al límit de la targeta el saldo autoritzat i el saldo disposat.

Què és el límit de crèdit?

És l'import màxim de despesa que pots fer amb la targeta a crèdit al llarg del mes.

Què és el compte de domiciliació?

És el compte de l'empresa en què es carregaran els rebuts mensuals de les operacions que facis amb la targeta, així com els càrrecs de les disposicions d'efectiu que facis a caixers.

Què és la modalitat de pagament?

És la manera de pagar el saldo disposat que hagis utilitzat durant el mes. Aquesta targeta permet triar entre forma de pagament a final de mes i forma de pagament ajornat.

Què és el PIN?

PIN és l'acrònim en anglès de “Personal Identification Number” i en català es tradueix com “número d'identificació personal”.

Quan reps la targeta per primera vegada, l'entitat bancària o financera t'assigna un PIN, que sol ser de 4 dígits i que pots canviar en qualsevol moment pel número que prefereixis i que et resulti fàcil de recordar.

Si vols canviar-lo, pots fer-ho en un caixer que admeti aquesta opció o a la teva oficina.

Alguna pregunta?

El centre d'ajuda de Bankinter Empreses et dona la resposta

Posa't en contacte amb nosaltres