Saltar a la zona de continguts

SERVEI DE SIGNATURA I COMUNICACIÓ DIGITAL

No et quedis enrere.

La transformació digital és un fet. La seva implantació a les empreses és inevitable per al seu desenvolupament i competitivitat. Bankinter, amb el guiatge de Logalty, posa a disposició de les PIMES la plataforma Logalnet. Una plataforma capaç de donar servei a totes les àrees de l'empresa mitjançant un únic proveïdor:
 • Legal.
 • Comercial.
 • Tècnica.
 • Financera.
 • Recursos Humans.
 • Etc.

Bankinter Logalty

Servicio de firma y comunicación digital

Signatura digital de contractes
2 € (IVA no inclòs)

Et permetrà signar digitalment els acords amb els teus clients, proveïdors i treballadors de manera senzilla i segura. Amb possibilitat de Multisignatura (fins a quatre signants) i Multidocument, inclosa en el preu.

Burofax postal
13,50 € (IVA no inclòs)

Amb garantia de contingut i lliurament, podràs fer reclamacions de deute, canvis de clàusules contractuals i tota mena de notificacions; resolució de contracte, impagament, cessament de relació amb empleats, etc.

Burofax electrònic
1,90 € (IVA no inclòs)

Notificacions, reclamacions de deute, canvis de titularitat, cancel·lació de línies de crèdit i avals, tot sense necessitat de desplaçaments i amb la mateixa validesa jurídica que el burofax postal.

Comunicació electrònica certificada
1,50 € (IVA no inclòs)

Són moltes les necessitats d'una empresa de comunicar amb garantia de contingut i recollida; detall de factures pendents, finalització de serveis, lliurament de material o, per posar un altre exemple, comunicacions de caràcter sensible als empleats.

Correu electrònic 0,95 € i SMS 1 € certificats
(IVA no inclòs)

Obertura d'expedients, renovacions, recordatori d'esdeveniments, finalització de prestacions, avís de renovacions de pòlisses, tramesa de documents i altres enviaments d'informació menys important.

Per què Bankinter tria Logalty?

 • Per seguretat.
  A diferència de la competència, totes les transaccions realitzades a través de la plataforma Logalnet compten amb segell de temps qualificat eIDAS i amb dipòsit notarial.
 • Pel seu ple compliment normatiu.
  La plataforma, a més de senzilla i intuïtiva, compta amb una solidesa tècnica que garanteix l'estàndard més alt en totes les operacions.
 • Per la facilitat d'ús.
  Perquè no requereix cap instal·lació de programari addicional, cosa que la converteix en una plataforma especialment àgil i accessible.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Què és Logalnet?

És la plataforma que Logalty posa a disposició dels clients de Bankinter PIME i que els ajuda a transformar-se digitalment, mitjançant l'ús serveis electrònics de signatura digital de documents i enviament de comunicacions electròniques amb total validesa jurídica.

Quins serveis inclou?

Serveis electrònics Logalnet:

 • Signatura digital amb Contracte Exprés
 • Signatura digital amb Contracte Avançat
 • Burofax electrònic
 • Comunicació electrònica
 • SMS i correu electrònic certificats

Servei postal Logalnet

 • Burofax postal

Tots els serveis inclouen dins el preu de tarifa base: Integritat del contingut dels documents, custòdia durant cinc (5) anys (excepte (2) anys per a SMS/correu electrònic certificat), segellat de temps qualificat eIDAS, pes màxim documents electrònics fins a 1 MB, dipòsit notarial del hash de la transacció i enviament a tots els intervinents de certificat de Logalty i còpia del document signat. Entre els seus serveis, Logalty inclou la ratificació de l'expedició del certificat en seu judicial.

Què és la contractació electrònica?

la contractació electrònica certificada és la signatura digital de documents per acreditar la recepció o signar un contracte electrònic amb plena garantia legal.

Permet enviar qualsevol document o contracte a signar electrònicament de la manera més ràpida i senzilla. La contractació electrònica està basada en la signatura electrònica i crea un entorn de més confiança i seguretat jurídica en operacions de signatura de contractes en línia.

Quines opcions de contractació electrònica hi ha a Logalnet?

 • Contracte Exprés: signatura digital a través d'un PIN/OTP enviat per SMS al mòbil sobre un o diversos documents i entre dos o més signants sense ordre establert de signants ni de documents.
 • Contracte Avançat: signatura digital a través d'un PIN/OTP enviat per SMS al mòbil sobre un o diversos documents i entre dos o més signants amb ordre establert de signants i de documents.

Què és un burofax electrònic?

Notificació electrònica certificada amb la mateixa garantia jurídica que un burofax postal. Només necessites l'adreça electrònica, el telèfon mòbil i el número del document identificador (DNI, NIF, NIE o passaport) del destinatari i podràs enviar un burofax electrònic de manera immediata, amb avís de recollida per SMS o correu electrònic.

Què és la comunicació electrònica?

Acredita la posada a disposició dels documents, la integritat del contingut i el moment en què s'envien. La comunicació es recull a Logalty i tan sols necessites una adreça electrònica o el número de mòbil de l'usuari al qual et dirigeixes. No s'acredita la identitat en la recollida com en el burofax electrònic.

Què són l'SMS i el correu electrònic certificat?

Els dos serveis garanteixen prova d'enviament, integritat del contingut i lliurament en servidor de correu o terminal mòbil, però no la recollida d'aquest com el burofax electrònic o la comunicació electrònica:

 • SMS certificat per enviar informació a un número de mòbil a través d'un missatge de text.
 • Correu electrònic certificat per enviar informació al correu electrònic de l'usuari.

Què és el servei de burofax postal de Logalty-SEUR?

Notificació certificada de documents en format PDF que s'envia electrònicament i que es lliura per SEUR en paper al destinatari en una adreça postal.

Amb plena validesa legal, acredita la posada a disposició, la integritat del contingut i el moment en què s'envien els teus documents.

Lliuraments a Espanya fins a 48 hores si s'envia abans de les 14.00 hores. Només lliurament internacional a Europa.

En un termini màxim de 10 dies s'informa de l'estat de l'enviament.

Què inclou la tarifa base de burofax postal?

Inclou tota l'operativa que necessita un burofax des del principi fins al final:

 • Enviament d'un document de tres fulls i enviament nacional a la península
 • Certificat d'integritat de contingut
 • Prova de lliurament amb justificant de recepció
 • Certificat de lliurament postal del resultat
 • Segellats de temps qualificat de traçabilitat
 • Custòdia de cinc anys

Són equivalents els serveis de burofax de Logalty-SEUR i Correos?

Sí, el servei de notificació certificada postal (Logalty burofax) de Logalty-SEUR és, a tots els efectes legals, igual al burofax de Correos, i ambdós tenen la mateixa validesa jurídica.

Com puc fer el pagament dels enviaments?

Podràs fer el pagament a Logalnet amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit.

Què és Logalty?

Logalty és una empresa de serveis de confiança per interposició que intervé i garanteix la seguretat jurídica en les transaccions en línia, generant evidència sobre les operacions que tenen lloc a la seva plataforma, entre empreses o particulars. Certifica i custodia de manera neutra i independent tots els processos generats en les transaccions electròniques realitzades. A més, per garantir la integritat del procés sense cap manipulació posterior, el contingut dels documents queda assegurat davant notari.

Quan Logalty intermèdia entre les parts implicades en un procés que requereix garanties legals, aporta una prova objectiva que l'operació es va realitzar, en quin moment es va fer i amb quin resultat, que pot ser aportada com a prova en un judici.

Per a més informació o contacte, consulta el nostre web www.logalty.com

Alguna pregunta?

El centre d'ajuda de Bankinter Empreses et dona la resposta

Posa't en contacte amb nosaltres