Saltar a la zona de continguts

Especialistes en negoci internacional

Si el teu negoci està lluny, et seguirem.

Si el teu negoci està a l'estranger o penses obrir portes fora de les nostres fronteres, estarem amb tu per assessorar-te, per ajudar-te a trobar el finançament adequat i la compravenda de divises a termini que necessites per sentir-te segur en l'activitat exterior. En definitiva, per fer que la teva empresa pugui operar en el mercat internacional amb la mateixa agilitat, eficàcia i seguretat que en el mercat nacional.
Especialistas negocio internacional

Comptaràs amb el suport de tot un equip, de tot un banc

Siguis on siguis, comptaràs amb un equip d'especialistes

Perquè cadascuna de les nostres organitzacions territorials disposa d'un equip de directors comercials de negoci internacional que t'ajudarà en el disseny i la gestió de les operacions internacionals de l'empresa.

Comptaràs amb el suport de qui millor et coneix: el tutor del teu compte.

Sempre serà al teu costat per assessorar-te, recomanar-te i anticipar-se a les necessitats de la teva empresa en l'àmbit internacional.

El nostre web de Bankinter Empreses

La millor eina per guanyar temps, on podràs executar de manera autònoma, sense desplaçaments, tota l'operativa que t'oferim.
Web Bankinter Empresas

Deu raons per les quals el nostre web és un dels més valorats. Deu serveis que optimitzaran el teu temps.

  • Transferències SEPA, Cash Management, transferències internacionals, finançaments, importació, confirming, exportació, factoring, Broker Divises (compravenda de divises, compravenda de divises a termini),1 negoci documentari (remesa documentaria, crèdit documentari).

Resol els teus dubtes de manera clara i immediata

El nostre equip d'Especialistes Negoci Internacional estarà a la teva disposició en el número de telèfon +34 91 793 19 86 de dilluns a divendres de 07:00 a 17:00 h, sense interrupció.
Taula d'especialistes

Els dubtes no esperen

El servei d'especialistes de negoci internacional t'oferirà ajuda i informació especialitzada, a l'instant, per a les teves operacions d'importació i exportació, negoci documentari, divisa a termini o al comptat, garanties, finançament, operativa digital, demostracions i reunions virtuals.

91 793 19 86

Alguna pregunta?

El centre d'ajuda de Bankinter Empreses et dona la resposta

Posa't en contacte amb nosaltres