Saltar a la zona de continguts

REMESES EXPORT WEB

Ja no cal que vinguis a veure'ns.

La nova Oficina a Distància et permet gestionar l'enviament de les remeses sense necessitat de desplaçaments: directament des del teu ordinador fins al banc del teu client importador.
Remesas export web

Estalvia temps, guanya comoditat.

Sense desplaçaments

Podràs realitzar totes les gestions a través del nostre web, sense necessitat d'anar a l'oficina o enviar la documentació per correu.

Més fàcil

No cal que tornis a introduir les dades de remeses anteriors, simplement podràs reutilitzar-les.

Més ràpid

Perquè escurcem els temps en el procés de gestió: la documentació viatja, amb total seguretat, directament al banc del teu client importador.

Així funciona:

Funcionamiento remesas export web
  • Sol·licita la gestió de la remesa emplenant el formulari a través del nostre web. Si és una remesa realitzada anteriorment, pots estalviar temps i reutilitzar les dades. A partir d'aquest moment podràs consultar l'estat de la teva operació:

    • 1. Sol·licitada.
    • 2. En revisió.
    • 3. En tramitació
  • Revisem la documentació. En cas que necessitéssim alguna dada addicional, t'ho faríem saber mitjançant un correu electrònic per que l'actualitzis a través de l'Oficina a Distància. En el moment en què estigui tot a punt, podràs descarregar els albarans i la carta d'instruccions per adjuntar-los a la documentació original.
  • De forma paral·lela, generem també l'alta a la companyia logística per a la recollida de la documentació directament a la teva empresa. Així de fàcil, sense moure't de la teva empresa.

Consulta Condicions de remeses d'exportació Condicions de remeses d'exportació

El servei de remeses d'exportació web és un servei exclusiu per a clients de Bankinter Empreses.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Com puc accedir al servei de remeses d'exportació web?

Només necessites ser client de Bankinter Empreses. Si és així només has d'accedir a l'apartat de negoci exterior i seleccionar Imp/Exp - Exportació - Sol·licitar. En aquesta finestra trobaràs el formulari per realitzar l'alta de les remeses.

Quina empresa de missatgeria realitza l'enviament?

La companyia logística líder mundial: DHL.

En quin horari puc operar?

Pots sol·licitar remeses d'exportació web a qualsevol hora, qualsevol dia de la setmana.

Puc saber en quin estat es troba la meva remesa d'exportació?

Disposes d'una finestra de consulta per al seguiment de la remesa, que et mostrarà l'estat de la remesa fins al moment de la recollida per part de l'empresa de logística. A partir d'aquest moment, disposes d'un enllaç dirigit a DHL a través del qual podràs continuar el seguiment mentre la remesa estigui en trànsit. També podràs consultar des del nostre web quan es realitza el cobrament i el seu abonament posterior.

Alguna pregunta?

El centre d'ajuda de Bankinter Empreses et dona la resposta

Posa't en contacte amb nosaltres