Saltar a la zona de continguts

BROKER BANKINTER

Un broker i un banc? Millor el broker d'un banc.

Broker Bankinter, el primer broker en línia que compta amb més de 20 anys d'experiència. Un broker capaç d'adaptar-se a les diferents necessitats de l'inversor, amb plataformes senzilles i intuïtives, però que permeten invertir de manera professional: amb tota la informació que necessites per a la presa de decisions.

Anar a Broker
Bróker Bankinter

Més de 30 mercats

Podràs invertir i operar en més de 30 mercats nacionals i internacionals a través d'accions, ETF, futurs, opcions, divisa, cotitzats o renda fixa.

Plataformes

Diferents plataformes que s'ajusten a les teves necessitats i temps: Broker Online, Broker Gràfic i Broker Plus. A més, tindràs accés a cotitzacions en temps real a través de Cboe Europe.

Informació actualitzada

Disposaràs de previsions actualitzades desenvolupades pel nostre departament d'Anàlisi i d'altres entitats, previsions basades en l'anàlisi fonamental i l'anàlisi tècnica.

Quan ens necessitis, ens trobaràs

Servei d'especialistes en borsa i inversions

Un servei telefònic, atès per experts per resoldre tots els dubtes: informació especialitzada, operativa, ús d'eines, etc.: 91 623 43 79.

Formació

Un programa de formació gratuït, estructurat per nivells de coneixement, que et permetrà desenvolupar la teva pròpia metodologia i operar d'una manera més eficient.
Més detalls sobre formació Broker

Alguna pregunta?

El centre d'ajuda de Bankinter Empreses et dona la resposta

Posa't en contacte amb nosaltres