Saltar a la zona de continguts

Fitxes pràctiques Bankinter

Passos per comprar el teu primer habitatge.

Comprar un habitatge és un dels passos més importants que fem al llarg de les nostres vides. Al gran desemborsament que suposa se sumen les emocions, els dubtes de fer l'elecció correcta i, per descomptat, el procés mateix. Des d'aquí t'explicarem tots i cadascun dels passos i et facilitarem una sèrie de consells perquè no et perdis pel camí.

  • Amb consells pràctics.
  • Amb consells legals.
  • Amb eines que ho fan més fàcil.
productos bancarios tranquilidad

Abans de començar la cerca

Abans de llançar-te a la recerca de la teva casa és important que t'aturis a pensar de quin import disposes i quines són les teves necessitats.

Fes un pressupost

És el primer pas per fer una cerca real, per no emportar-te decepcions en el futur. És recomanable no destinar més d'un 30%-40% dels ingressos mensuals regulars al pagament de la quota de la hipoteca.

Pensa en el que no cobrirà la hipoteca

En la immensa majoria dels casos, els bancs no finançaran més del 80% del valor de taxació que es realitzi de l'habitatge. A l'hora de fer càlculs tingues en compte aquest 20% que hauràs d'aportar, així com les despeses i els impostos. Aquests últims varien depenent de la comunitat autònoma i de si l'habitatge és nou o usat, però estan entre el 8% i el 10% del valor de compra.

Analitza el teu dia a dia

No buscaràs una casa, sinó la teva casa. Aquesta casa ha de respondre a les teves necessitats quotidianes i a les necessitats que prevegis tenir en un futur proper: zona, transport, comerços, escoles... Tingues clar què és el que de veritat necessites

Altres productes, més idees:

Construiràs la teva casa

Si estàs pensant construir el teu propi habitatge, a Bankinter comptes amb un préstec especial per a això, un préstec que t'acompanya des del principi fins al final: Credichalet.
Més Detalls sobre credichalet

Assegurança de la llar1

No esperis a trobar-la a faltar. La nostra assegurança exclusiva de Liberty Seguros t'ofereix totes les cobertures que la teva llar necessita.
Més detalls sobre Assegurança de la llar1

Portal immobiliari: 100% de finançament

A Bankinter tenim una cartera de més de 1.000 immobles. Si decideixes adquirir algun d'aquests immobles gaudiràs de fins al 100% de finançament.
Més Detalls sobre Portal immobiliari
hipoteca comprar casa

Preguntes freqüents amb respostes clares.

A la nostra secció de preguntes freqüents trobaràs resposta a totes aquestes qüestions que et costa entendre de les hipoteques.