Saltar a la zona de continguts

INVERPLUS

Un plus per als teus estalvis. Un plus per a la teva tranquil·litat.

InverPlus és una inversió financera, en forma d'assegurança d'estalvi, que incorpora una assegurança de vida.
Inverplus

Hi ha un InverPlus per a cada tipus d'inversor

Inversió a interès fix

Si estàs buscant seguretat per a la teva inversió, aquesta és la teva modalitat: InverPlus invertirà en un dipòsit a interès fix i garantit.

Inversió a interès variable

Si el que estàs buscant és una major rendibilitat, aquesta és la teva modalitat: InverPlus invertirà en un dipòsit estructurat a interès variable.

Rendibilitat

En el cas del dipòsit fix, la rendibilitat sempre estarà garantida. En el cas del dipòsit variable, l'interès es determinarà per l'evolució dels índexs de l'actiu en què s'ha realitzat la inversió.

Gratis. Assegurança de vida incorporada

Garanteix fins a un 1% més del valor del dipòsit vinculat, amb independència del tipus d'inversió que triïs. En cas de mort per accident, la prestació addicional serà del 15%.

Consulta Condicions Condicions

Condicions d'InverPlus

Les condicions d'InverPlus són condicions molt personalitzades que varien depenent del model d'inversió triat i del moment en què es fa la contractació. Tot i així, aquí trobaràs unes condicions generals que t'ajudaran a entendre millor el producte.

  • Termini: les inversions habitualment oscil·len entre un i cinc anys. El període de validesa de l'assegurança coincideix amb el període de la inversió.
  • Rendibilitat: en els dipòsits a interès fix, la rendibilitat estarà determinada pel tipus d'interès fix i garantit. En els dipòsits estructurats a interès variable estarà determinada per l'evolució dels índexs que prevegi cadascun dels períodes de garantia que s'estableixin en l'actiu vinculat.
  • Liquiditat: la possibilitat de rescat està determinada pel tipus d'actiu en el qual es realitza la inversió.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Està garantida la inversió?

La garantia de l'InverPlus depèn de cada emissió, ja que és el mateix actiu contractat el que actua com a garantia.

Com es calcula la rendibilitat?

En els dipòsits a tipus fix estarà propiciada pel tipus d'interès fix garantit, i en els estructurats per l'evolució dels índexs que prevegi cadascun dels períodes de garantia que s'estableixin en l'actiu vinculat.

Puc recuperar els diners abans del venciment?

En cada emissió s'especifica la possibilitat de rescat anticipat. El valor de rescat serà en funció del valor de mercat dels actius associats.

Què cobreix l'assegurança de vida associada?

En cas de mort de l'assegurat, l'assegurança ofereix una prestació addicional de l'1% de l'actiu vinculat a la inversió, independentment de la causa de la mort, amb límits en funció de l'edat. En cas de mort per accident, la prestació addicional serà del 51% sobre el valor de la inversió.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
91 657 88 00
900 813 847
Caixers i oficines