Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant i entitat.

Si en gestiones les finances

El món a l'inrevés? No, la vida

Per l'edat o per les circumstàncies, hi ha un moment en la vida en què els papers canvien i som nosaltres, els fills, els que ens fem responsables dels nostres pares i altres familiars. Des d'aquí et volem oferir serveis que puguin acompanyar-te en aquest nou rol, que optimitzin el teu temps i que t'ajudin a sentir-te més segur davant aquesta nova tasca.
two colorful picture frame for insert text or image inside on pastel light green color wall. ; Shutterstock ID 1518422393; Purchase Order: -
close up of calendar and alarm clock on the purple table, planning for business meeting or travel planning concept; Shutterstock ID 1480698677; Purchase Order: -

Gestió de comptes

Perquè ara, més que mai, el teu temps és or.

Les obligacions s'acumulen i ens és difícil arribar a tot. Gestionar les finances de la nostra gent gran és una tasca més i en aquestes situacions la banca a distància és un gran aliat.

El servei Gestió de Comptes t'ajuda a simplificar la gestió de les teves finances i les de la teva gent gran. Per fer-ho més fàcil, per guanyar temps, per dedicar-lo a l'important.

  • Alta i gestió en línia d'autoritzats a comptes.
  • Creació de grups en funció del tipus de titularitat o de les persones amb les quals comparteixes productes: pares, germans, etc.
  • Seleccionar a la posició global del web i de l'aplicació si vols veure els comptes que comparteixes amb una altra persona o els comptes en què ets tutor, autoritzat, etc.

Autoritza els teus a veure i gestionar els teus comptes

100% en línia, 100% personalitzable.

COMPTE PENSIÓ SENSE COMISSIONS

Més per a la teva pensió: fins a 680 € els dos primers anys. I sense comissions.

  • Targeta de crèdit sense comissió d'emissió ni manteniment.2
  • Avançament del dia de pagament de la pensió.
Fins al 5% TAE el primer any1 i fins al 2% TAE el segon any. Saldo màxim a remunerar:
10.000 €.

Gestió de testamentaria

No volem que passi, però sabem que passarà.

Per molt que vulguem, la paraula "sempre" no existeix en totes les situacions. Al moment de la pèrdua d'un ésser estimat se suma, inevitablement, el camí burocràtic llarg i complex que una defunció implica: repartiment i liquidació de béns, posicions bancàries, pagament d'impostos i un llarguíssim etcètera.

Amb l'objectiu de fer una mica més fàcils els moments difícils, Bankinter compta amb el servei de gestió de testamentaria. Un servei integral prestat per lletrats, la filosofia del qual és guiar els hereus des de l'inici, informant-los sobre la documentació necessària per a la tramitació fins a arribar al repartiment de saldo entre els hereus. Aquest servei es troba centralitzat en el centre d'atenció a l'hereu, la funció del qual es basa en tres pilars:

  • Comptar amb un interlocutor únic durant tot el procés
  • Agilitzar la tramitació de les gestions
  • Reduir al màxim els desplaçaments

Serveis que et poden ajudar:

Agregació bancària

Incorpora al web i l'aplicació de Bankinter totes les posicions que mantens amb altres bancs, totes juntes, per veure-les d'una única ullada.
Més detalls sobre agregació bancària

Canvia de Banc

Nosaltres ens encarreguem de sol·licitar a la Tresoreria General de la Seguretat Social el canvi de compte de domiciliació de la pensió de jubilació.
més detalls sobre canvia de banc

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
900 816 833
Caixers i oficines