Saltar a la zona de continguts

Si en gestiones les finances

El món a l'inrevés? No, la vida

Per l'edat o per les circumstàncies, hi ha un moment en la vida en què els papers canvien i som nosaltres, els fills, els que ens fem responsables dels nostres pares i altres familiars. Des d'aquí et volem oferir serveis que puguin acompanyar-te en aquest nou rol, que optimitzin el teu temps i que t'ajudin a sentir-te més segur davant aquesta nova tasca.

Gestió de comptes

Perquè ara, més que mai, el teu temps és or.

Les obligacions s'acumulen, els temps disminueixen i ens resulta difícil arribar a tot. Gestionar les finances de les persones grans de la família és una tasca més, una més, que hem d'encaixar en el nostre dia a dia. En aquestes situacions, la banca a distància és un gran aliat. En el passat vam apostar per ella i avui continuem fent-ho.

A Bankinter comptes amb solucions innovadores 100% en línia que t'ajudaran a simplificar la gestió de les teves finances i les de les persones grans que t'envolten. Per fer-ho més fàcil, per guanyar temps, per dedicar-lo a l'important.

  • Alta i gestió en línia d'autoritzats a comptes.
  • Creació de grups en funció del tipus de titularitat o de les persones amb les quals comparteixes productes: pares, germans, etc.
  • Seleccionar a la posició global del web i de l'aplicació si vols veure els comptes que comparteixes amb una altra persona o els comptes en què ets tutor, autoritzat, etc.

Autoritza els teus a veure i gestionar els teus comptes

100% en línia, 100% personalitzable.

Gestió de testamentaria

No volem que passi, però sabem que passarà.

Per molt que vulguem, la paraula "sempre" no existeix en totes les situacions. Al moment de la pèrdua d'un ésser estimat se suma, inevitablement, el camí burocràtic llarg i complex que una defunció implica: repartiment i liquidació de béns, posicions bancàries, pagament d'impostos i un llarguíssim etcètera.

Amb l'objectiu de fer una mica més fàcils els moments difícils, Bankinter compta amb el servei de gestió de testamentaria. Un servei integral prestat per lletrats, la filosofia del qual és guiar els hereus des de l'inici, informant-los sobre la documentació necessària per a la tramitació fins a arribar al repartiment de saldo entre els hereus. Aquest servei es troba centralitzat en el centre d'atenció a l'hereu, la funció del qual es basa en tres pilars:

  • Comptar amb un interlocutor únic durant tot el procés
  • Agilitzar la tramitació de les gestions
  • Reduir al màxim els desplaçaments
més detalls sobre gestió de testamentaria

Serveis que et poden ajudar:

Agregació bancària

Incorpora al web i l'aplicació de Bankinter totes les posicions que mantens amb altres bancs, totes juntes, per veure-les d'una única ullada.
Més detalls sobre agregació bancària

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
91 657 88 00
Caixers i oficines