Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant.

COMPTE PENSIÓ SENSE COMISSIONS

Aconsegueix fins a 340 € els dos primers anys. I sense comissions.

 

Perquè tants anys treballats mereixen una recompensa: un compte senzill, remunerat i amb tots els serveis que necessites perquè la relació amb les teves finances del dia a dia sigui més fàcil.

 • Encara que ara tinguis més temps, t'hauràs d'afanyar perquè aquesta promoció acaba el 31/12/2021 o fins que es contractin 40.000 comptes. Semblen molts, però no són tants.
Fins al 5% TAE el primer any1 i fins al 2% TAE el segon any. Saldo màxim a remunerar: 5.000 € el primer any. Saldo màxim a remunerar: 5.000 €

Perquè no et quedi cap dubte, calculem i t'expliquem la remuneració màxima que podries obtenir.

 • Partim d'un exemple de compte amb un saldo diari de 5.000 €, calculat per a un període de liquidació de 180 dies.
Ejemplo para saldo en cuenta diario de 5.000 €, calculado para un periodo de liquidación de 180 días, liquidación semestral:
 
Remuneración TIN - TAE
Remuneración bruta
1º año
TIN anual 4,94% (5% TAE)
1º semestre 121,81€ 2º semestre 121,81€
2º año
TIN anual 1,99% (2% TAE)
3º semestre 49,07€4º semestre 49,07€
Total
-
341,76€

Ara, el que et toca és gaudir.

Gaudir de la teva pensió, del teu temps lliure i de tot el que pots aconseguir amb el Compte Pensió 5% de Bankinter.
cuentas remuneradas sin comisiones

Targeta Combo1

Gaudiràs d'una targeta Combo sense comissió d'emissió ni manteniment. Una targeta amb dues cares perquè triïs, en cada moment, com vols pagar: a final de mes o a poc a poc.

Transferències nacionals i dins de la UE, de franc

Totes les transferències nacionals i dins de la UE que facis en euros i a través del web no tenen comissió. A més, tampoc pagaràs res per l'ingrés de xecs.

Accés multicanal al teu compte

A més de fer-ho a les nostres oficines, podràs realitzar consultes i operacions a través del web, del mòbil i de la Banca Telefònica, de manera igualment segura, però guanyant temps.

Servei d'alertes

Un servei que et permet rebre alertes al mòbil o correu electrònic amb els moviments que es produeixen al teu compte. Tu ens dius quan vols que t'avisem: ingrés, càrrec, import, etc.

Avançament de la teva pensió

Potser un viatge? Un imprevist? Sigui pel que sigui, podràs sol·licitar una bestreta per l'import net mensual de la teva pensió.

I les condicions? Les diferents classes de fons segons aquesta classificació són:

 • Ingressar la teva pensió al Compte Pensió 5%

  Una pensió mínima de 800 € al mes ingressada de manera constant. Pot ser a través de transferència o xec, mai en efectiu i mai del mateix titular, però sí acceptarem sumes de pensions.

 • Fer tres càrrecs per rebut al trimestre

  No cal que siguin diferents emissors ni que siguin en el mateix mes. Pot ser un rebut cada mes o, per exemple, tres rebuts en un sol mes i cap en els dos mesos següents.

 • No retardar-te en l'ingrés de la pensió

  Un cop obris el teu Compte Pensió, hauràs de fer el primer ingrés de la pensió en els tres mesos següents. Si, passat aquest temps, no fas l'ingrés acordat, perdràs tots els beneficis associats al Compte Pensió 5%.

Qui pot contractar un Compte Pensió 5%?

Clients nous i clients que no tinguin domiciliada actualment la pensió a Bankinter i que no siguin empleats o agents col·laboradors del Grup Bankinter.
Cal ser persona física, resident a Espanya i no haver estat titular d'algun dels nostres comptes remunerats en els 12 mesos anteriors a la contractació.
Un mateix client només podrà ser titular d'un compte remunerat i de dos comptes bonificats, aquells que, per exemple, no tenen comissió de manteniment o que porten associades targetes amb condicions especials.

Servei Canvia de Banc

Abans que pensis “quin embolic canviar de banc”, ja estaràs a Bankinter.

Perquè tenim un servei gratuït i especial per a això: el servei Canvia de Banc. Un servei perquè puguis portar els productes o rebuts que tens en altres entitats de la manera més còmoda: sense moure't de casa


MÉS DETALLS

Tienes más de 17.000 cajeros para retirar efectivo, a débito, sin comisión.

Todos los cajeros Bankinter y todos los de las siguientes entidades:
 • Grupo Cajamar
 • Laboral Kutxa Bank
 • Deutsche Bank
 • Banca Marxh
 • Targo Bank
 • Euro Automatic Cash
 • Grupo Cajas Rurales
 • Euronet

A més

Quin és el compte que necessites?

Aclareix els teus dubtes amb el nostre comparador de comptes bancaris i t'ajudarem a triar el compte que més s'adapta a les teves necessitats
Més detalls sobre comptes

Com funciona la remuneració del Compte Nòmina?

Esbrina com funciona la remuneració al Compte Nòmina i com pots aconseguir fins a 340 €
Remuneració Compte Nòmina

Busques un compte en línia sense comissions?

Si estàs pensant a obrir un compte en línia sense comissions, obre el teu Compte Nòmina en cinc passos!
Obrir Compte Nòmina

Ver Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Quina documentació necessito per obrir el Compte Pensió?

Fotocòpia del NIF del titular o dels titulars del compte.

Fotocòpia de l'última pensió.

Què he de fer per traslladar els rebuts domiciliats al meu nou compte?

Molt poc, només has de facilitar-nos una còpia de cadascun d'ells i signar el document d'autorització per al canvi de domiciliació. Nosaltres ens encarreguem de la resta. Pots fer-ho a través de qualsevol de les nostres oficines o a través de la banca telefònica facilitant-nos les teves dades: 91 657 88 00.

Puc retirar efectiu amb la targeta?

Podràs disposar d'efectiu a dèbit i sense cap tipus de comissió3 a més de 17.000 caixers. A tots els de: Bankinter, Grupo Cajas Rurales, Deutsche Bank, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Banca March, Targo Bank, Euro Automatic Cash, Euronet i tota la xarxa de caixers d'Euro 6000: CajaSur Banco, EVO Bank, CECABANK, CARDTRONICS, Caixa Ontiyent, Liberbank, Liberbank Banco de Castilla-La Mancha, Colonya Caixa Pollença, ABANCA, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja i EspañaDuero.

Puc disposar de talonari?

Sí, pots sol·licitar-lo de manera gratuïta.

Un client pot ser titular de més d'un Compte Pensió?

Sí, si es compleixen els requisits dels dos comptes, fins a un màxim de dos Comptes Pensió (cal informar el titular que ingressa; només és permès estar informat en un compte com a titular que ingressa) o un Compte Pensió + un Compte No-Nòmina. Un client només pot ser titular d'un compte remunerat i com a màxim de dos comptes corrents bonificats. A aquests efectes, s'entén per compte corrent bonificat aquell compte corrent que tingui condicions econòmiques especials com ara targetes de crèdit gratuïtes i sense comissions. Aquesta limitació també és aplicable a qualsevol altre compte remunerat, bonificat o amb condicions especials que Bankinter pugui comercialitzar en el futur.

Bankinter respon

Vols saber més sobre els nostres comptes? Parlem-ne.

Més informació
91 050 01 28
Caixers i oficines