Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant i entitat.

COMPTE PENSIÓ SENSE COMISSIONS

L'únic compte pensió que et dona dos comptes més de franc1 i fins a 680 €.

 

Perquè tants anys treballats mereixen una recompensa: un compte senzill, remunerat i amb tots els serveis que necessites perquè la relació amb les teves finances del dia a dia sigui més fàcil.

 • Si la contractes pel web, podràs triar entre targeta de dèbit o crèdit sense comissió d'emissió ni manteniment.2
 • Promoció vàlida fins al - o fins que es contractin 40.000 comptes.
 • Podràs tenir fins a dos comptes corrents addicionals, sense comissió de manteniment (TIN 0%, TAE 0%).
COMPTE PENSIÓ
fins al
5% TAE
el primer any i fins al 2% TAE el segon any. Saldo màxim a remunerar: 10.000 € el primer any.1 Saldo màxim a
remunerar: 10.000 €.

Dos comptes addicionals per al que tu vulguis i amb qui tu vulguis

Per invertir, per estalviar, per compartir, per pagar... Perquè organitzis les teves finances com vulguis. Podràs obrir aquests dos comptes amb qui vulguis: per a tu, per a la teva parella, per als teus fills, els teus nets o per a qualsevol que se t'acudeixi.

Perquè no et quedi cap dubte, calculem i t'expliquem la remuneració màxima que podries obtenir.

Exemple per a saldo a compte diari de 10.000 €, calculat per a un període de liquidació de 180 dies, liquidació semestral:
 
Remuneració TIN - TAE
Remuneració bruta
1r any
TIN anual 4,94% (5% TAE)
1r semestre 243,62 € 2n semestre 243,62 €
2n any
TIN anual 1,99% (2% TAE)
3r semestre 98,14 €4t semestre 98,14 €
Total
-
683,52€

Ara, el que et toca és gaudir.

Gaudir de la teva pensió, del teu temps lliure i de tot el que pots aconseguir amb el Compte Pensió 5% de Bankinter.
cuentas remuneradas sin comisiones

Dos comptes gratuïts addicionals

Per poder-ne gaudir, l'únic que has de fer és obrir un compte pensió. Tan fàcil com això.

Targeta de dèbit o crèdit

Gaudiràs de la nova targeta gratuïta. Compris el que compris, et cabrà a la butxaca! Sense comissió d'emissió ni manteniment.

Transferències nacionals i dins de la UE, de franc

Totes les transferències nacionals i dins de la UE que facis en euros i a través del web no tenen comissió. A més, tampoc pagaràs res per l'ingrés de xecs.

Accés multicanal al teu compte

A més de fer-ho a les nostres oficines, podràs realitzar consultes i operacions a través del web, del mòbil i de la Banca Telefònica, de manera igualment segura, però guanyant temps.

Servei d'alertes

Un servei que et permet rebre alertes al mòbil o correu electrònic amb els moviments que es produeixen al teu compte. Tu ens dius quan vols que t'avisem: ingrés, càrrec, import, etc.

I les condicions? Les diferents classes de fons segons aquesta classificació són:

 • Ingressar la teva pensió al Compte Pensió 5%

  Una pensió mínima de 800 € al mes ingressada de manera constant. Pot ser a través de transferència o xec, mai en efectiu i mai del mateix titular, però sí acceptarem sumes de pensions.

 • Fer tres càrrecs per rebut al trimestre

  No cal que siguin diferents emissors ni que siguin en el mateix mes. Pot ser un rebut cada mes o, per exemple, tres rebuts en un sol mes i cap en els dos mesos següents.

 • No retardar-te en l'ingrés de la pensió

  Un cop obris el teu Compte Pensió, hauràs de fer el primer ingrés de la pensió en els tres mesos següents. Si, passat aquest temps, no fas l'ingrés acordat, perdràs tots els beneficis associats al Compte Pensió 5%.

Qui pot contractar un Compte Pensió 5%?

Clients i clients nous que no tinguin domiciliada actualment la pensió a Bankinter i que no siguin empleats o agents col·laboradors del Grup Bankinter.
Cal ser persona física, resident a Espanya i no haver estat titular d'algun dels nostres comptes remunerats en els 12 mesos anteriors a la contractació.
Un mateix client només podrà ser titular d'un compte remunerat i de dos comptes bonificats, aquells que, per exemple, no tenen comissió de manteniment o que porten associades targetes amb condicions especials.

Canvia a Bankinter

Abans que pensis “quin embolic canviar de banc”, ja estaràs a Bankinter.

Perquè tenim un servei gratuït i especial per a això: el servei Canvia a Bankinter. Un servei perquè puguis portar els productes o rebuts que tens en altres entitats de la manera més còmoda: sense moure't de casa


MÉS DETALLS
cambia de banco a bankinter

Tens més de 17.000 caixers per retirar efectiu, a dèbit, sense comissió.

 • Bankinter
 • Deutsche Bank
 • Euro Automatic Cash
 • Grup Cajamar
 • Banca March
 • Grupo Cajas Rurales
 • Laboral Kutxa Bank
 • Targo Bank
 • Euronet

A més

Quin és el compte que necessites?

Aclareix els teus dubtes amb el nostre comparador de comptes bancaris i t'ajudarem a triar el compte que més s'adapta a les teves necessitats
Més detalls sobre comptes

Com funciona la remuneració del nostre compte?

Esbrina com funciona la remuneració del nostre compte; resolem tots els teus dubtes. 
Remuneració compte

Busques un compte en línia sense comissions?

Si estàs pensant a obrir un compte en línia sense comissions, obre el teu Compte en cinc passos!
Obrir Compte Nòmina

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

En què consisteix la promoció de dos comptes gratuïts?

Els clients titulars d'un nou compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove tenen dret fins a 2 comptes corrents per titular, sense comissió de manteniment.

Quins requisits he de complir per beneficiar-me d'aquesta promoció?

Contractar un nou compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove, tant si ets nou client com si ja ets client del banc.

És compatible aquesta promoció amb la resta d'avantatges dels comptes nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove?

Sí, són compatibles amb la possible remuneració i la resta d'avantatges dels comptes nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove, que mantenen la comissió de manteniment 0 € i la quota gratuïta de la targeta de crèdit.

Què passa si cancel·lo el compte o deixo de complir els requisits del compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove?

Si es cancel·la el compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove, els comptes deixaran d'estar bonificats. D'altra banda, cal complir en tot moment els requisits dels comptes nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove.

Han de coincidir les titularitats del compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove i les dels comptes corrents?

No, l'únic requisit és que el client sigui titular en tots.

Quina documentació necessito per obrir el Compte Pensió?

Fotocòpia del NIF del titular o dels titulars del compte.

Fotocòpia de l'última pensió.

Què he de fer per traslladar els rebuts domiciliats al meu nou compte?

Molt poc, només has de facilitar-nos una còpia de cadascun d'ells i signar el document d'autorització per al canvi de domiciliació. Nosaltres ens encarreguem de la resta. Pots fer-ho a través de qualsevol de les nostres oficines o a través de la banca telefònica facilitant-nos les teves dades: 91 657 88 00.

Puc retirar efectiu amb la targeta?

Podràs disposar d'efectiu a dèbit i sense cap tipus de comissió3 a més de 17.000 caixers. A tots els de: Bankinter, Grup Cajas Rurales, Deutsche Bank, Grup Cajamar, Laboral Kutxa, Banca March, Targo Bank, Euro Automatic Cash, Euronet i tota la xarxa de caixers d'Euro 6000: CajaSur Banco, EVO Bank, CECABANK, CARDTRONICS, Caixa Ontiyent, Liberbank, Liberbank Banco de Castilla-La Mancha, Colonya Caixa Pollença, ABANCA, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja i España Duero.

Puc disposar de talonari?

Sí, pots sol·licitar-lo de manera gratuïta.

Un client pot ser titular de més d'un Compte Pensió?

Sí, si es compleixen els requisits dels dos comptes, fins a un màxim de dos Comptes Pensió (cal informar el titular que ingressa; només és permès estar informat en un compte com a titular que ingressa) o un Compte Pensió + un Compte No-Nòmina. Un client només pot ser titular d'un compte remunerat i com a màxim de dos comptes corrents bonificats. A aquests efectes, s'entén per compte corrent bonificat aquell compte corrent que tingui condicions econòmiques especials com ara targetes de crèdit gratuïtes i sense comissions. Aquesta limitació també és aplicable a qualsevol altre compte remunerat, bonificat o amb condicions especials que Bankinter pugui comercialitzar en el futur.

Bankinter respon

Vols saber més sobre els nostres comptes? Parlem-ne.

Més informació
900 816 833
Caixers i oficines