Saltar a la zona de continguts

Servei d'agregació financera

Tots els teus bancs sense sortir d'aquí.

Amb el nostre servei d'agregació financera podràs incorporar al web i a l'aplicació de Bankinter totes les posicions que mantens en altres bancs. Un servei que, a més de gratuït, és tan segur com el nostre web.

  • Tu decideixes quins bancs vols afegir-hi
  • Fàcil de configurar i encara més fàcil d'utilitzar
bizum

Tot en un sol cop d'ull

Més ràpid

Amb un cop d'ull pots accedir a tots els teus comptes, targetes, moviments, dipòsits, fons, plans de pensions... Tot en un mateix lloc.

Més còmode

No et caldrà connectar-te i introduir, cada vegada, les claus de les entitats que hi has afegit: et connectes a Bankinter i ho veus tot.

Més control

Perquè tindràs una visió global de tots els teus diners: podràs veure els moviments de tots els teus comptes i targetes, cosa que t'ajudarà a gestionar de manera més simple i eficaç els teus pressupostos.

I les transferències?

A diferència d'altres agregadors, amb l'agregador Bankinter pots fer transferències des del compte que triïs, del banc que triïs, sense necessitat de sortir del web o l'aplicació Bankinter.

A més

Tens dubtes sobre quin és el compte què més et convé?

Amb el nostre comparador de comptes descobriràs quin és el compte que necessites. T'ajudem a trobar el compte que busques!
Compara i troba el teu compte!

Quins passos he de seguir per obrir el meu Compte Nòmina?

Obre el teu Compte Nòmina en només cinc passos, 100% en línia des del nostre web.
Passos per obrir el meu compte

Busques un compte en línia sense comissions?

Si estàs pensant a obrir un compte en línia sense comissions, obre el teu Compte Nòmina en cinc passos!
Obrir Compte Nòmina

Consulta Condicions Condicions

El servei d'agregació financera Bankinter és un servei gratuït que es pot contractar exclusivament a través del nostre web o aplicació. Per poder gaudir del servei, cal que el client introdueixi les credencials en línia de cadascuna de les entitats financeres que vol incorporar a l'agregador Bankinter.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Com puc activar o desactivar una entitat agregada?

És molt fàcil, només has d'accedir a "Les meves dades" i, a continuació, a "Altres bancs".

Què puc consultar des de l'agregador?

Pots consultar la gran majoria de les posicions dels productes que tinguis contractats amb altres bancs: comptes, targetes, dipòsits, fons d'inversió, plans de pensions, préstecs, crèdits, valors i, per descomptat, tots els que tinguis contractats amb Bankinter.

Quins bancs o entitats financeres puc incorporar a l'agregador Bankinter?

Pots incorporar tots els bancs que han subscrit un acord de col·laboració i que són la majoria dels bancs que operen a Espanya. Pots veure la llista a través de la ruta següent: "Les meves dades", "Els meus altres bancs" i iniciant el procés d'agregació.

Puc fer operacions a través de l'agregador?

Sí. A diferència dels oferts per altres bancs, el servei d'agregació financera de Bankinter et permet ordenar transferències amb càrrec a comptes d'altres entitats. En aquest cas, és important recordar-te que Bankinter s'ocupa exclusivament d'emetre l'ordre, i l'altre banc és responsable de fer la transferència.

Cada quant s'actualitzen les dades?

Tots els dies. De manera programada, Bankinter actualitza la informació d'altres entitats cada nit, de manera que trobaràs la informació actualitzada cada matí. Addicionalment, pots sol·licitar actualitzar la informació d'altres bancs en qualsevol moment del dia, sempre que ho necessitis.

Les dades que apareixen en un dels meus bancs i les que apareixen a l'agregador no coincideixen. Què passa?

El més probable és que la informació encara no estigui actualitzada. Actualitza l'entitat agregada a Bankinter des de l'opció "Els meus altres bancs".

He ordenat una transferència des del meu compte en un altre banc però no apareix als moviments. Hi ha cap error?

No, simplement les dades encara no s'han actualitzat. Si vols veure les dades actualitzades tens dues opcions: actualitzar les dades de l'entitat on es troba o esperar l'actualització automàtica que es realitza cada nit.

Vull actualitzar les dades d'una altra entitat però em demana que introdueixi un codi SMS. És normal?

Sí, és normal. Per motius de seguretat, la nova directiva de pagaments PSD2 estableix que cada 90 dies cal tornar a autentificar la connexió, de manera que és possible que l'altra entitat et demani novament el login a la seva banca en línia.

He rebut un SMS a la matinada des del meu altre banc per estar utilitzant un agregador financer. Hi ha cap error?

No, no és cap error, tot i que pot ser una molèstia. Bankinter actualitza les posicions automàticament totes les matinades connectant-se en nom teu a les plataformes dels altres bancs. Per evitar-ho, cal que facis un login complet en l'entitat que et sol·licita el codi a través d'aquest SMS.

Com puc desactivar el servei?

Pots desactivar el servei en qualsevol moment accedint a "Les meves dades", "Els meus altres bancs" i prement l'opció "Baixa".

Després de donar-me de baixa en el servei, puc tornar a veure les meves posicions en altres bancs?

Sí, però hauràs de donar-te d'alta de nou en el servei. Pots fer-ho des de l'opció "Els teus altres bancs" o bé des de "Posició global".