Saltar a la zona de continguts

Servei de tramitació de testamentaria

En moments difícils, t'ho volem posar més fàcil.

Des d'aquesta filosofia treballa el nostre servei de testamentaria. Un servei integral, ofert per un equip de lletrats, que et guiarà i gestionarà tot el procés de testamentaria relatiu a les posicions mantingudes a Bankinter per la persona morta.
Servicio de tramitación de testamentaría

Centre d'atenció a l'hereu

El nostre servei de tramitació de testamentaria se centralitza a través del Centre d'atenció a l'hereu. La seva missió, davant d'un procés complex i amb una alta càrrega burocràtica com aquest, consisteix en el fet d'agilitzar al màxim la tramitació i reduir el nombre de gestions i desplaçaments necessaris. Comptaràs amb:

Un equip professional

Comptaràs amb un lletrat assignat que tutelarà, de manera professional, propera i personalitzada el teu expedient. Podràs contactar-hi sempre que necessitis conèixer l'estat de la testamentaria.

Seguiment pas a pas

Estaràs informat de tots els passos a seguir en cada moment i de tota la documentació que hauràs d'aportar.

Solució de principi a fi

El servei està concebut perquè no hagis de preocupar-te per res: des de l'inici, indicant-te la documentació necessària en el teu cas i facilitant-te diferents vies per al seu lliurament, fins al moment del repartiment de saldo entre els hereus.

Necessites que tramitem una testamentaria?

Si necessites tramitar una testamentaria o tens qualsevol dubte, només has de:

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Quin cost té el servei de gestió de testamentaria?

El cost del servei és de 85 € en un únic pagament. El servei inclou la tramitació, l'enviament de documentació, l'informe jurídic, l'obertura de comptes (si escau) i el repartiment entre els hereus.