Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant.

Per al seu petit dia a dia

Avui S, demà M i en menys del que esperes XL. Això és el dia a dia, el dia rere dia.

I per això estem, per ajudar-te mentre els teus menors es van fent grans. Com? Donant resposta a les teves necessitats actuals com a pare o mare i a les necessitats que els teus petits, de mica en mica, però de manera ràpida, aniran trobant.

Compte Mini

Compte Mini: el compte que creix amb ells.

El Compte Mini1 és més que un compte, és un concepte que reuneix les característiques pròpies d'un compte amb un seguit d'eines i serveis dissenyats perquè, de manera pràctica, senzilla i sempre tutelada pels adults, els menors es familiaritzin amb l'univers financer, amb la vida adulta.

  • Un compte per a menors, de 0 a 17 anys.

Sense comissió de manteniment

Sense ingressos mínims

I, si la necessites, tindràs una targeta de dèbit sense comissions d'emissió i ni de manteniment.

Un compte per ajudar-te a tu, perquè tu els ajudis a ells.

Bizum menors

Una manera “útil” de fer servir el seu mòbil.

Podran enviar i rebre diners de la manera que més els agrada: a través del mòbil. Un servei gratuït per a menors d'entre 14 i 17 anys en què tu, com a responsable, marques, autoritzes i modifiques els seus límits.

Donar la paga

Ensenya'ls a administrar el seu “sou”.

Podràs automatitzar la seva paga amb la periodicitat que vulguis (setmanal, mensual...) i enviar-la directament al seu Compte Mini. Una manera de col·laborar en una cosa tan important com ensenyar-los a gestionar els seus propis diners.

Compres amb descomptes

Una ajuda directa per a les seves despeses, bé, que són les teves.

Descomptes a botigues físiques, en línia o en xecs regal d'Amazon.es. Perquè puguis pagar menys en toooot el que demanen: moda, informàtica, idiomes, lleure, etc. Bones marques per a tot allò que necessiten.

Consells que t'ajudaran amb l'etern “Faré bé...? Faré malament...?"