Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant i entitat.

Per al seu petit dia a dia

Avui S, demà M i en menys del que esperes XL. Això és el dia a dia, el dia rere dia.

I per això estem, per ajudar-te mentre els teus menors es van fent grans. Com? Donant resposta a les teves necessitats actuals com a pare o mare i a les necessitats que els teus petits, de mica en mica, però de manera ràpida, aniran trobant.

Compte Mini

Compte Mini: el compte que creix amb ells.

El Compte Mini1 és més que un compte, és un concepte que reuneix les característiques pròpies d'un compte amb un seguit d'eines i serveis dissenyats perquè, de manera pràctica, senzilla i sempre tutelada pels adults, els menors es familiaritzin amb l'univers financer, amb la vida adulta.

  • Un compte per a menors, de 0 a 17 anys.

Sense comissió de manteniment

Sense ingressos mínims

I, si la necessites, tindràs una targeta de dèbit sense comissions d'emissió i ni de manteniment.

Un compte per ajudar-te a tu, perquè tu els ajudis a ells.

Bizum menors

Una manera “útil” de fer servir el seu mòbil.

Podran enviar i rebre diners de la manera que més els agrada: a través del mòbil. Un servei gratuït per a menors d'entre 14 i 17 anys en què tu, com a responsable, marques, autoritzes i modifiques els seus límits.

Donar la paga

Ensenya'ls a administrar el seu “sou”.

Podràs automatitzar la seva paga amb la periodicitat que vulguis (setmanal, mensual...) i enviar-la directament al seu Compte Mini. Una manera de col·laborar en una cosa tan important com ensenyar-los a gestionar els seus propis diners.

Consells que t'ajudaran amb l'etern “Faré bé...? Faré malament...?"