Saltar a la zona de continguts
Només per al compte
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant i entitat.
A cada fons d'inversió li correspondrà el seu propi marcador de risc, que pot ser més elevat.

Compte Mini

Sent els petits... sempre hi surten guanyant!

Et presentem el Compte Mini, el nostre compte per a petits grans estalviadors. Pensat també per a tu, per ajudar-te a construir els estalvis que sens dubte, abans o després, necessitaràs per a ells: Erasmus, universitat...

 • Sense comissions.
 • Sense ingressos mínims mensuals.
 • Un compte amb liquiditat absoluta.
 • Totalment operatiu: pagaments, cobraments, etc.
CONTRACTAR COMPTE MINI

¡Sí, sí que guanyen.!

Amb el compte Mini preocupa't només d'estalviar.

Sense comissió de manteniment

Així, tot és estalvi. Perquè amb el compte Mini no pagaràs cap tipus de comissió per manteniment. TIN: 0% (TAE: 0%).

Targeta de dèbit

Sense comissió d'emissió ni manteniment. No és obligatòria, però si penses que en algun moment pot ser útil compta amb ella.

Transferències gratuïtes

Totes les transferències nacionals i dins de la UE que facis en euros i a través del nostre web o aplicació no tindran comissió.

Qui pot obrir un Compte Mini?

Per ser titular d'un Compte Mini cal tenir entre 0 i 17 anys i ser resident a Espanya.
Com és lògic, seran els pares o tutors legals els qui hauran de sol·licitar l'obertura del compte al seu nom i ser clients de Bankinter.
Una mateixa persona només pot ser titular d'un Compte Mini.

Pla 5%2

cuentas para jovenes bankinter

Un pla per invertir en els teus fills, en el futur dels teus fills.

Un pla que bonifica les aportacions que facis des del Compte Mini a fons d'inversió comercialitzats per Bankinter i associats al compte. Cada mes que aportis un mínim de 50 € tindràs una bonificació mensual que ingressarem al Compte Mini.

 • Fins al 5% anual durant el primer any.
 • Fins al 2% anual durant el segon any.
 • Amb liquidació mensual i sempre sobre el saldo acumulat al fons des de l'activació del pla, amb un màxim de 1.000 €.
 • Sense obligacions: si un mes no fas cap aportació, simplement no obtens la bonificació.

Amb un exemple tot és més fàcil d'entendre:

 • Partim d'una subscripció inicial de 1.000 €.
 • Donem d'alta una aportació periòdica programada de 50 €/mes i suposem que la mantenim durant 23 mesos.
 • Resultat de la liquidació mensual el primer any: 4,17€. Total de la bonificació anual: 50,04€.
 • Resultat de la liquidació mensual el segon any: 1,67€. Total de la bonificació anual: 20,04€.

Aprenem junts.

A més de tots els serveis Bankinter, tindràs accés a serveis pensats de manera específica per als clients del nostre compte Mini.

Donar la paga

Fes-ho a la seva manera, o el que és el mateix, de manera 100% digital. Però també a la teva, ensenyant-los a administrar els seus diners. Amb el nou servei “Donar la paga”, podràs automatitzar la seva paga amb la periodicitat que vulguis: setmanal, mensual, etc. i enviar-la directament al seu compte Mini.

Money Town

Un joc d'educació financera divertit. Aprendran conceptes bàsics com l'estalvi, la despesa i com gestionar-los de manera responsable. Un joc amb el qual poden simular l'economia personal i descobrir les conseqüències financeres de les seves decisions.

Bizum menors

La forma segura d'enviar i rebre diners a través del mòbil que els encantarà.

Programa Descomptes

Necessito..., vull..., se m'ha quedat petit...

Són petits, però quanta despesa generen! En obrir el Compte Mini tindràs accés al nostre programa de descomptes. Només t'hi has de registrar per accedir a descomptes directes i bonificacions en moda, informàtica, cinema, espectacles, parcs temàtics, etc. Per a ells i per a tu també, naturalment.

Més detalls sobre Descomptes
bk descuentos
Happy child wearing 3d glasses. Surprised girl against yellow background. Cinema and movie time concept; Shutterstock ID 1577368147; Purchase Order: Trabajos web BK; Job: Simulador pensiones; Client/Licensee: Bankinter

Per a la teva tranquil·litat, amb total seguretat.

Perquè és inevitable que els menors es facin grans, hem dissenyat dos serveis amb els quals podran créixer, però tenint sempre la teva supervisió.

Control de despesa targeta

Amb aquest servei els menors poden ser independents utilitzant la seva targeta, però amb la seguretat que ets tu qui estableix i modifica els límits quan vulguis i tantes vegades com vulguis.

Claus consultives

Accés consultiu al compte a través del web i l'aplicació. Una forma didàctica de familiaritzar-se i conèixer com funciona un compte, amb la tranquil·litat que no puguin operar-hi.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Quina documentació necessito per obrir un Compte Mini?

En el cas dels menors residents de nacionalitat espanyola, el DNI o el NIF provisional i el llibre de família o certificat de naixement digital (amb una antiguitat inferior a 30 dies).

En el cas de menors residents amb nacionalitat estrangera, el NIE del menor i el certificat de naixement expedit per una ambaixada (també amb una antiguitat inferior a 30 dies).

A més el DNI, NIF o NIE dels pares o el representant legal. En el cas dels pares, han de ser clients de Bankinter i, en el moment de l'alta, es podrà triar si volen estar-hi tots dos o només un com a tutor del compte, sempre que tinguin la pàtria potestat.

Puc obrir un Compte Mini si no és el meu fill/a?

Només podràs obrir-o si ets el seu pare/mare o, si de cas hi manca, el representant legal del menor. Un cop obert, sí que pots fer ingressos per començar a fer-li una bona planificació financera per al seu futur; és molt freqüent en el cas d'avis, oncles, padrins, per garantir-li els primers estalvis.

Què passarà quan el menor faci 18 anys?

El Compte Mini automàticament canviarà al Compte Jove amb les mateixes condicions que l'anterior; per tant, també serà gratuït i mantindrà el mateix número de compte i els productes associats, si en tingués. Serà en aquell moment quan els tutors han de desaparèixer del compte, podent seguir-hi com a autoritzats, si el titular ho vol. És també en aquell moment quan el titular pot tenir claus operatives per operar per tots els canals, tant digitals com presencials.

S'hi poden domiciliar rebuts?

Sí, el Compte Mini és un compte plenament operatiu, i per tant admet domiciliació de rebuts, però hauran d'estar exclusivament relacionats amb despeses del menor.

Pot un menor disposar d'una targeta de dèbit?

Els menors d'edat no poden ser titulars d'una targeta de dèbit excepte en el cas d'emancipació (a partir dels setze anys). No obstant això, sí que és possible que els pares o tutors legals sol·licitin una targeta beneficiària a la seva associada al Compte Mini, i poden establir límits per al seu ús.