Saltar a la zona de continguts

Bizum per a menors

Si ja té mòbil, que el mòbil tingui Bizum!

Bizum és una forma segura d'enviar i rebre diners a través del mòbil. Una eina pròpia de la seva generació amb la qual aprendran a gestionar i valorar millor els seus diners.

 • Un servei gratuït per a menors d'entre 14 i 17 anys titulars de Mini.
 • Són els responsables del menor els que marquen, autoritzen i modifiquen els límits.
surprised red-haired teenager girl in a white T-shirt with a gadget for communication in hands on a blue studio background; Shutterstock ID 1655687581; Purchase Order: Tarifas Bróker

Així funciona Bizum per a menors:

Per a què serveix?

Amb Bizum podrà sol·licitar o enviar diners a través del mòbil, entre particulars, per exemple per pagar els regals que fa a mitges amb els seus amics, etc., sense necessitat d'utilitzar efectiu.

Amb qui pot utilitzar-lo?

Podrà utilitzar-lo amb totes les persones que estiguin donades d'alta en el servei Bizum. En l'actualitat, la pràctica totalitat dels bancs estan ja adherits a aquest servei.

Amb quin control?

Amb el control dels pares o tutors, naturalment. Ells són els que posen els límits: diaris, setmanals o mensuals.

Vols donar d'alta el servei? T'expliquem com fer-ho

Encara que en el moment en què donis d'alta el servei t'ho explicarem pas a pas, et mostrem un mapa amb cadascun d'ells:
 • Accedeix a la pestanya de “Gestió de comptes”.

  Un cop t'hagis connectat amb les teves claus, a la part superior veuràs el teu nom. Si punxes sobre el nom trobaràs la pestanya “Gestió de comptes” accedint des de la “Posició global”.

 • Si encara no ho has fet, el primer que hauràs de fer serà donar claus consultives al teu fill o filla.

  Aquestes claus són les que li permeten accedir al seu compte únicament amb caràcter consultiu i mai operatiu. En aquest cas concret de Bizum, aquestes claus li permetran consultar el saldo consumit i el nombre de Bizum enviats i rebuts.

 • Des de la mateixa pestanya “Gestió de comptes” podràs donar d'alta el teu fill o filla a Bizum i establir l'import límit per a la seva operativa.

  Et demanarem que assignis un import màxim perquè pugui operar amb Bizum des del seu compte Mini: diari, setmanal o mensual. Nosaltres, per la nostra banda, marquem un límit màxim de 200 € per operació.

 • Autoritza el servei.

  Com a pare, mare o tutor, et demanarem que confirmis la sol·licitud d'alta. En aquest moment el menor també haurà de confirmar el número de telèfon des del qual operarà, és a dir, el número associat al seu Bizum.