Saltar a la zona de continguts

Avantatges de domiciliar la nòmina

Domiciliar la nòmina? I tant que sí!

Estàs pensant a domiciliar la nòmina? És important que tinguis en compte tots els avantatges que cada banc pot oferir-te. A més, domiciliar la nòmina és molt senzill i pots fer-ho en pocs passos.

Porta la teva nòmina a Bankinter
domiciliar cuenta nomina con bankinter
domiciliar cuenta nomina con bankinter

Els avantatges de domiciliar la nòmina

Aquests són alguns dels avantatges més habituals que els bancs et poden oferir per domiciliar la nòmina:

  • Compte sense comissions. És habitual que ens ofereixin un compte sense comissions. Això evitarà que hàgim d'assumir costos relacionats amb el manteniment del compte.
  • Targeta gratuïta. Un altre dels beneficis habituals és que el compte nòmina porti associat una targeta gratuïta que de vegades comporta algun benefici addicional com ara descomptes en determinats establiments, sistemes de punts, etc.
  • Remuneració. Si el compte nòmina és remunerat, ens proporcionarà rendibilitat pel fet de tenir-hi diners dipositats.
  • Condicions especials en altres productes bancaris. El fet de tenir un compte nòmina en un banc ens donarà la possibilitat d'accedir a altres productes amb condicions i descomptes especials. Normalment, com més vinculació, més avantatges.
  • Servei de trasllat de banc. Juntament amb la nòmina, podrem domiciliar-hi tots els rebuts periòdics (l'aigua, la llum, el telèfon…), cosa que encara serà més còmoda per a nosaltres. I si ja els tenim domiciliats en una altra entitat, el banc s'encarregarà de tramitar el canvi.
  • Una aplicació per a clients. Actualment, gairebé totes les entitats disposen d'una aplicació que permet al client operar i gestionar el dia a dia de les seves finances d'una manera còmoda, ràpida i senzilla: transferències, consultes, pagaments…

A més

Descobreix el nostre compte nòmina

Amb una rendibilitat excel·lent, amb avantatges increïbles… I, per descomptat, sense comissions.
Compte Nòmina Bankinter el nostre compte nòmina

Tan jove i amb nòmina?

Aleshores BK Nòmina és per a tu. Gaudeix dels avantatges de ser jove i de tenir un gran compte: sense comissions, amb Targeta Combo gratis, transferències de franc...
Compte BK Nòmina BK nòmina

Canvia a Bankinter

La millor manera d'ajudar-te? Amb el servei Canvia a Bankinter, nosaltres ens encarreguem de tot. Decideix què vols portar-nos i ho fem per tu.
Canvia a Bankinter

Els teus dubtes i els de gairebé tothom