Saltar a la zona de continguts
Comptes

Quins passos he de seguir per obrir el meu Compte Nòmina?

Obrir un Compte Nòmina és molt senzill, pots fer-ho des d'aquí, a través del web. També pots fer-ho a través d'altres canals: anant a l'oficina, demanant un missatger, utilitzant un autovídeo per identificar-te... Triïs el canal que triïs, estarem sempre a prop per ajudar-te durant el procés.

Un cop t'hagis donat d'alta com a client i hagis obert el teu Compte Nòmina, disposes de tres mesos per realitzar el primer ingrés en concepte de nòmina. Si transcorregut aquest termini no efectuessis cap ingrés sota aquest concepte, el compte perdria la seva condició de Compte Nòmina i passaria a ser un compte corrent estàndard, i perdria també les condicions i els productes específics que té associats.

Com canvio les domiciliacions?

Sense preocupar-te per res! A Bankinter comptem amb el servei Gestió domiciliacions. amb el qual podràs traspassar els teus rebuts, des de casa, sense passar per l'oficina i en menys de tres minuts.

Puc simular la meva nòmina amb una transferència?

Ens sap greu, però no, no és possible. Considerem nòmina aquells ingressos que es realitzen mitjançant xec o transferència, mensualment, en els quals la persona que ordena la transferència o lliura el xec és diferent del titular del compte.

A més

Compte Nòmina

Millora la teva nòmina amb millors avantatges, sense comissions i sense despeses de manteniment.
Més detalls sobre compte nòmina

Comptes

Descobreix la gamma de comptes corrents i sense comissions Bankinter per a particulars.
Més detalls sobre comptes