Saltar a la zona de continguts
Comptes

Quines condicions cal complir per contractar un Compte Nòmina?

Per contractar un Compte Nòmina cal ser una persona física resident a Espanya i no ser o haver estat anteriorment client Bankinter. És a dir, l'alta com a client i com a titular del Compte Nòmina s'ha de realitzar de manera simultània.

Pel que fa als ingressos al compte en concepte de nòmina, han de ser iguals o superiors a 800 € nets mensuals. A més, per poder accedir a totes les condicions especials que ofereix el nostre compte, cal tenir domiciliats, com a mínim, tres rebuts al trimestre.

Què passa si no compleixo les condicions per contractar un Compte Nòmina?

En aquest cas, segur que trobaràs una altra opció dins la nostra oferta que s'adapti a la teva situació i que et permeti accedir a un altre compte, també remunerat i amb serveis especials: Compte No-Nòmina, Compte Professional, etc.

Com canvio les domiciliacions?

Sense preocupar-te per res! A Bankinter comptem amb el servei Gestió domiciliacions. amb el qual podràs traspassar els teus rebuts, des de casa, sense passar per l'oficina i en menys de tres minuts.

Puc fer una transferència periòdica en lloc de domiciliar la nòmina?

No, no és possible fer aquesta simulació. Perquè puguis accedir al Compte Nòmina i a tots els seus avantatges, és imprescindible que l'ordenant de la transferència o lliurador del xec que ingressis tots els mesos sigui una persona diferent al titular o titulars del compte.

Compte Nòmina

Millora la teva nòmina amb millors avantatges, sense comissions i sense despeses de manteniment.
Més detalls sobre compte nòmina

Comptes

Descobreix la gamma de comptes corrents i sense comissions Bankinter per a particulars.
Més detalls sobre comptes

A més