Saltar a la zona de continguts
Hipoteques

En què consisteix el període de carència en una hipoteca?

És un període acordat en el qual el client deixa de pagar al banc la part corresponent a l'amortització de la quota hipotecària, pagant únicament els interessos. Encara que no és habitual, també pot existir un període de carència en què s'ajorni el total de la quota.

És possible sol·licitar un període de carència tant en el moment de la formalització del préstec com amb posterioritat, encara que les motivacions solen ser diferents.

En cas de sol·licitar un període de carència en el moment de formalitzar el préstec, el motiu sol correspondre a una manca de liquiditat per part del client, gairebé sempre motivada pel desemborsament inicial que comporta la compra d'un habitatge.

I, en el cas de la sol·licitud del període de carència al llarg de la vida del préstec, el motiu sol estar relacionat amb un període de dificultat econòmica transitòria per al client, com podria ser una situació d'atur.

A més

Proposta personalitzada d'hipoteca

Si ja has trobat casa, t'oferim una oferta personalitzada amb tots els imports: quotes, impostos, gestoria, registre, notaria...
més detalls sobre Proposta personalitzada d'hipoteca

Hipoteca variable

La hipoteca de sempre, però amb les condicions Bankinter.
més detalls sobre hipoteca variable