Saltar a la zona de continguts
Seguros para el hogar

EINES D'HIPOTEQUES I PRÉSTECS

Si estàs fent números amb la teva hipoteca, t'ajudem.

Vols saber quina és la hipoteca que més et convé? Estàs fent números per calcular les despeses associades a la hipoteca? T'ajudem a resoldre els teus dubtes amb les nostres eines i simuladors d'hipoteques.

Eines d'hipoteques i préstecs

Simulador d'hipoteques

Vols trobar la hipoteca que més et convé? Amb el nostre simulador d'hipoteques coneix les quotes, els impostos i la hipoteca que millor s'adapten a les teves necessitats.
Simula hipoteca

Simulador de despeses d'hipoteca

Estàs fent números amb les despeses de la hipoteca? Amb el nostre simulador podràs calcular les despeses principals associades a la hipoteca: notaria, impostos, escriptures, gestoria…
Simular despeses d'hipoteca

Oferta personalitzada

Vols saber quina serà la quota de la teva hipoteca? Sol·licita una oferta personalitzada i descobreix tots els detalls sobre la teva hipoteca.
Sol·licitar oferta personalitzada

Simulador de compra o lloguer d'habitatge

Estàs pensant invertir en la compra d'un habitatge i deixar de pagar el lloguer? Amb el nostre simulador de “compra d'habitatge o lloguer”, podràs conèixer quina és l'opció que més et convé i fer números.
Saber si és millor comprar o llogar una casa

Simulador d'hipoteca variable

Descobreix quant pagaràs de quota mensual per la hipoteca, i fes un pronòstic en el quadre d'amortització sobre les quotes que eventualment es podran veure modificades pels tipus d'interès o l'euríbor.
Simular quota hipoteca variable

Simulador hipoteca variable vs. variable

Amb el nostre simulador d'hipoteca podràs tenir una comparativa sobre la diferència entre pagar la teva hipoteca a tipus fix o tipus variable.
Simular hipoteca fixa vs. variable

Simulador quina casa em puc permetre

Vull demanar una hipoteca, però per quant? Hem creat un simulador perquè facis números, perquè valors i comparis, en funció dels teus ingressos i estalvis, el tipus de casa que pots comprar.
Simular quina casa em puc permetre

Portal immobiliari

Estàs buscant un habitatge? Busques un pis o un xalet? Vols trobar una casa al camp? Consulta el nostre portal immobiliari.
Accedir al portal immobiliari

Simulador de préstecs

Necessites un préstec personal? Vols saber quina serà la quota mensual? Simula el teu préstec i comprova-ho.
Simular Hipoteca

Simulador de subrogación de hipoteca

¿Quiéres cambar tu hipoteca de banco?, ¿Cambiar tu actual hipoteca de variable a fijo o viceversa?, ¿Mejorar ti actual tipo de interés?...
En Bankinter te lo ponemos fácil con nuestro nuevo simulador de subrogación de hipotecas.
Simulador cambiar hipoteca de banco