Saltar a la zona de continguts

Per ajudar-los a créixer

Tenir que, donar petons...

Tot, tot el que sabem, ha requerit un aprenentatge. D'una persona que ens ha ajudat, d'una mestra, d'un llibre, d'una experiència, i segur que, més vegades de les que volem recordar, d'una equivocació. En aquesta pàgina t'oferim recursos i eines educatives pensades per facilitar l'ensenyament d'aquesta part important i que també s'aprèn: la gestió de les finances.

  • Conceptes elementals, però bàsics, com ara el valor dels diners.
  • Hàbits fonamentals, com ara l'estalvi.
  • La relació entre esforç i diners.

Aprendre experimentant

Claus consultives

Accés consultiu al compte a través del web i l'aplicació. Una forma didàctica de familiaritzar-se i conèixer com funciona un compte, amb la tranquil·litat que no puguin operar-hi.

Control de despesa de targeta

Amb aquest servei els menors poden ser independents utilitzant la seva targeta, però amb la seguretat que ets tu qui estableix i modifica els límits quan vulguis i tantes vegades com vulguis.

Aprendre jugant.

Money Town

Un joc d'educació financera en línia divertit. Aprendran conceptes bàsics com l'estalvi, la despesa i com gestionar-los de manera responsable. Un joc amb el qual poden simular l'economia personal i descobrir les conseqüències financeres de les seves decisions. Un joc que, a més de divertit, és totalment gratuït.