Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant i entitat.

Per al seu dia a dia

Recull el sopaaar... Podries deixar el mòbil una estona? El dia a dia.

Gestionar el dia a dia no és fàcil. A Bankinter tenim clar que millorar la quotidianitat és millorar la nostra qualitat de vida i, com a part de la nostra vida, hi ha la relació entre els diners i els nostres fills: simplificar, ajudar-los amb les seves necessitats, però sempre des de la seva manera d'estar i entendre la vida. Si no és així, és fàcil que prediquem en el desert.
yellow picture frame for insert text or image inside on pastel pink color. ; Shutterstock ID 1511214353; Purchase Order: -
Side view of young brunette woman girl in yellow sweater posing isolated on pastel pink background studio portrait. People sincere emotions lifestyle concept. Mock up copy space. Doing winner gesture; Shutterstock ID 1571330944; Purchase Order: -

Comptes

Deixa't de contes i obre't un compte.

Obrir un compte corrent és una solució a molts problemes: independència en la gestió del pressupost, control de la despesa, aterratge a la realitat... Els serveis financers per a joves i, en concret, els comptes per a joves, estan adaptats no només pel que fa als serveis que ofereixen sinó en la forma que els permet relacionar-se amb el banc: mòbil i aplicació.

Incorporar serveis i eines que facilitin l'educació financera o l'hàbit de l'estalvi són complements tan necessaris com poden ser les targetes.

Serveis

Dona'm..., dona'm..., dona'm...

Que si marxo el cap de setmana, que si hi ha un festival... que si... que si... És una edat difícil en la qual, tot i ser majors d'edat, la seva economia encara depèn dels pares. Aconseguir el terme mitjà entre la independència i la responsabilitat de continuar vetllant pels seus interessos sempre ha representat un conflicte domèstic. I ho seguirà sent.

Avui dia hi ha productes i serveis financers adaptats als joves que encara depenen econòmicament dels pares. Productes i serveis que ens permeten oferir la llibertat necessària als nostres fills, però amb l'ajuda, també necessària, per habituar-se a controlar i gestionar el seu propi pressupost.

Female hand making asking for money or help on colorful background.; Shutterstock ID 1532098874; Purchase Order: -

Transferència a caixers

Enviar i retirar diners a caixers sense fer servir la targeta.
Més detalls sobre Transferència a caixer

Bizum

Enviar i rebre diners a través del mòbil.
Més detalls sobre bizum

Més de 17.000 caixers sense comissió1

Perquè puguin retirar efectiu a dèbit, de manera gratuïta, compten amb més de 17.000 caixers: tots els caixers Bankinter més tots els de les entitats associades.
Caixers i oficines

Tot el seu banc al mòbil

A través del nostre web i de la nostra aplicació podran realitzar consultes i operacions de manera intuïtiva i amb total seguretat.

Solucions Bankinter, solucions serioses per a clients joves:

Compte Jove2

Un compte pensat per a ells, joves d'entre 18 i 24 anys, amb el que de veritat necessiten i adaptat a la seva manera de moure's pel món.
  • Sense comissions
  • Amb targeta de dèbit gratuïta
  • Amb tota l'operativa a través del mòbil

Pagaments mòbils

Podran afegir les seves targetes al telèfon intel·ligent per pagar-hi de manera fàcil i segura.
  • Apple Pay
  • Samsung Pay
  • Google Pay

Programa Descomptes

Un pla de descomptes associat al nostre Compte Jove amb el qual podran comprar el mateix, però a millor preu:
  • Esports
  • Tecnologia
  • Viatges
  • Moda i molt més

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
900 816 833
Caixers i oficines