Saltar a la zona de continguts

Dubtes en obrir un compte

Estàs pensant a obrir un compte bancari? Hi ha gran varietat de comptes, gairebé tants com clients. És important que tinguis clar quina és la finalitat del compte, les necessitats, la situació personal i laboral, la capacitat d'estalvi o les expectatives a mitjà i llarg termini. A continuació t'expliquem els factors que cal tenir en compte abans d'obrir un compte.


Obrir Compte Nòmina
abrir cuenta nomina con bankinter

Què has de tenir en compte en obrir un compte?

T'expliquem detalladament les qüestions més comunes que hauràs de tenir en compte per triar el compte bancari que millor s'adapta a les teves necessitats:

 • Té comissions?

  Les comissions són un dels aspectes importants que cal tenir en compte a l'hora de triar un compte. Generalment les comissions d'un compte bancari estan relacionades amb les despeses de manteniment i administració, d'ingrés de xecs o transferències, de retirada d'efectiu a caixers, comissions per descoberts…

 • Les transferències tenen cost?

  Alguns comptes permeten transferències il·limitades però d'altres en limiten el nombre, cobren un percentatge de l'import emprat o fins i tot una quantitat fixa. És important informar-se del cost de les transferències fora d'Espanya, tant dins de la Unió Europea com fora.

 • Puc utilitzar caixers de franc?

  Cada banc està associat a una xarxa de caixers amb la qual manté un acord i en la qual no ens cobraran comissions per retirar diners. És important informar-se per saber si hi ha caixers en aquelles zones on ens movem habitualment, a prop del nostre domicili, etc. Moltes de les entitats compten amb els seus propis cercadors de caixers que permeten localitzar el caixer més proper en funció de la ubicació, localitat o codi postal. 

 • Tinc targeta de crèdit?

  És important saber si el compte té associada una targeta de crèdit o dèbit. Haurem de valorar els avantatges de cada tipus de targeta: descomptes especials, programes de punts o algun altre tipus de beneficis. D'altra banda, caldrà conèixer també les possibles comissions associades: comissió d'emissió, comissió de manteniment, de renovació, etc.

 • Té remuneració?

  La rendibilitat és un avantatge important que pot fer que ens decidim entre un compte i un altre. Alguns comptes ens ofereixen rendibilitat pel fet de tenir-hi els diners dipositats. Informa't sobre la rendibilitat que ofereix cadascun dels comptes i les diferents condicions.

 • Tinc oficines a prop?

  Encara que ja fem la majoria de les operacions en línia, sempre és important comptar amb una oficina propera.

 • Tinc un web i una aplicació on poder fer en línia les operatives del dia a dia?

  Fonamental: avui tot es fa de manera digital, còmoda i ràpidament, i el nostre compte no ha de ser menys.

cuentas bancarias bankinter

Vens a Bankinter?

Si ja tens un compte en una altra entitat i vols passar-te a Bankinter, amb el Servei Canvia a Bankinter, decideix què vols portar a Bankinter i nosaltres ens encarreguem de tot:

 • Sense passar per l'oficina
 • Sense paperassa
 • Sense haver de parlar amb els altres bancs

A més

Compte Nòmina

Millora la teva nòmina amb millors avantatges, sense comissions i sense despeses de manteniment.
Més detalls sobre compte nòmina

Contracta el teu compte bancari

Tria el teu compte i comença a gaudir de tots els avantatges Bankinter.
Més detalls

Comptes

Descobreix la gamma de comptes corrents i sense comissions Bankinter per a particulars.
Més detalls sobre comptes

Els teus dubtes i els de gairebé tothom