Saltar a la zona de continguts
Targetes

Com pots aconseguir, gratuïtament, una targeta de crèdit?

La majoria de les entitats bancàries proporcionen targetes de crèdit sense quota d'emissió o manteniment en domiciliar la nòmina. En altres ocasions, la targeta pot ser gratuïta si tries una modalitat de pagament ajornat o si compleixes algun altre requisit.

En cas de domiciliar la nòmina en un banc, les targetes de crèdit solen tenir grans beneficis associats al pagament d'interessos, quotes de manteniment anuals o semestrals, assegurances de viatge, vida, una bonificació que et permet recuperar un percentatge de l'import invertit en les compres, vincles comercials amb altres marques com gasolineres, restaurants, supermercats, agències de viatges, etc., que et permeten obtenir descomptes especials.

Per contra, en contractar una targeta de crèdit en una entitat financera de manera independent, sense productes associats, segurament tindrà despeses, interessos més elevats i pot ser que la seva aprovació o límit de crèdit estiguin afectats en funció del teu perfil d'ingressos. Domiciliar la nòmina per tenir una targeta de crèdit és l'opció més recomanada. Els bancs solen tenir productes financers molt competitius i amb grans rendiments de cara a client. És molt important que sàpigues que alguns bancs només proporcionen targetes de crèdit gratuïtes el primer any, de manera que has de tenir molt controlades les condicions per evitar sorpreses a llarg termini. El millor és que t'informis correctament de les condicions abans de contractar la targeta.

També has de tenir en compte que, encara que aconsegueixis una targeta de crèdit gratuïta, és a dir, sense quota anual, hauràs de pagar interessos si decideixes utilitzar algun dels mètodes de pagament ajornat: pagament per quota fixa mes a mes, pagament per percentatge o si retires efectiu a compte del crèdit.

I recorda, les targetes de crèdit també poden convertir-se en targetes virtuals vinculant-les als teus dispositius mòbils mitjançant diferents aplicacions: Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay, etc. Aquest sistema, a més de permetre't tenir sempre les targetes amb tu, vagis on vagis, et proporcionarà més seguretat.

Targetes de crèdit VISA o MasterCard

Si vols contractar una targeta de crèdit per pagar les compres a terminis, hauràs de triar una targeta que et permeti comprar a tots els establiments del món amb seguretat i garantia. Tenir una targeta VISA o una targeta MasterCard és tenir via lliure per poder pagar a la gran majoria dels establiments comercials del món. Són ideals a l'hora de viatjar, ja que solen tenir associades assegurances molt interessants, tant de viatge com d'accidents i, a més, com ja hem esmentat anteriorment, convenis amb altres establiments per gaudir d'altres beneficis addicionals associats a aquests mètodes de pagament.

A més

Targeta a terminis

COMPRA SMART: fracciona una o diverses despeses de la targeta sense modificar-ne les condicions. Paga al teu ritme.
Més detalls sobre compra smart

Gestiona les teves targetes

Fracciona de manera puntual una o diverses compres, o traspassa diners des de la targeta de crèdit al teu compte corrent.
més detalls sobre serveis smart