Saltar a la zona de continguts

Diccionari econòmic - Quotes creixents

Quotes creixents

Una hipoteca amb quotes creixents és aquella en què la quota va augmentant progressivament sobre la base d'un percentatge consensuat pel client i l'entitat bancària. És important tenir en compte que, tot i que al principi l'amortització del préstec és menor, cada vegada es va pagant més.

Aquest sistema pot ser adequat per a aquelles persones que esperen que la seva capacitat adquisitiva augmenti amb el pas dels anys o que esperin fer amortitzacions parcials en els primers anys. Si les quotes creixents són de tipus fix, són conegudes des del primer moment, de manera que el client sap quant s'anirà incrementant cada mensualitat.

Si es tracta de quotes a tipus variable, tenir aquesta previsió es fa més complicat. En qualsevol cas, comparant aquest sistema de quotes creixents amb un de quotes constants, en el primer els pagaments sempre són superiors als que es realitzen amb el sistema habitual francès.

A més

Totes les hipoteques

Fixa, variable, mixta... A Bankinter ets tu qui tria.
més detalls sobre Totes les hipoteques

Proposta personalitzada d'hipoteca

Si ja has trobat casa, t'oferim una oferta personalitzada amb tots els imports: quotes, impostos, gestoria, registre, notaria...
més detalls sobre Proposta personalitzada d'hipoteca