Saltar a la zona de continguts

Com obrir un compte bancari

Obrir el teu compte nòmina a Bankinter en cinc passos.

Vols obrir un compte nòmina a Bankinter per començar a gaudir de tots els avantatges? No pateixis, fer-ho és molt senzill.

  • Sense comissions, sense condicions.
  • 100% en línia
  • Sense trepitjar una oficina
Vull un Compte Nòmina Més detalls sobre comptes
cuentas remuneradas sin comisiones

Passos per obrir el teu compte a Bankinter

Obrir el teu Compte Nòmina 100% en línia és molt fàcil. A continuació t'expliquem pas a pas com fer-ho:

Registra-t'hi

Simplement necessitarem quatre dades: el teu nom complet, DNI, telèfon mòbil i adreça electrònica.
Quin és el meu usuari i contrasenya?
L'usuari es mostra a la pantalla i s'envia per SMS com a recordatori. A més, tu decideixes quina contrasenya vols tenir.

Volem conèixer-te una mica més

Per poder continuar i conèixer-te millor, necessitarem que ens expliquis:
  • On vius
  • Quin és el teu estat civil
  • En què treballes
  • Per a què utilitzaràs el compte

Confirma la teva identitat

Una vegada t'has registrat i et coneixem una mica més, et toca confirmar que ets tu. Per fer-ho, hauràs de fer una fotografia al teu DNI i enregistrar un vídeo amb la nostra aplicació d'identificació Bankinter ID
Pots descarregar-la aquí
Bankinter ID per a iOS Bankinter ID per a Android

Selecciona el tipus de compte que vols

Simplement hauràs de confirmar el producte que vols contractar, en aquest cas Compte Nòmina, i indicar-nos l'import net de la teva nòmina.

Signatura

Finalment, només quedaria signar digitalment el contracte i... llestos! Ja tindràs el teu número de compte Bankinter.

Ja tens el teu Compte Nòmina!

Benvingut!

Què necessites per obrir el teu Compte Nòmina?

El teu DNI en vigor

Un telèfon mòbil

Un dispositiu amb càmera i micròfon

Pots iniciar i reprendre el procés en el mateix punt que el vas deixar, des de qualsevol dispositiu, a través de qualsevol canal i en qualsevol moment.

Canvia a Bankinter

Vols portar-ho a Bankinter? Fes-ho de la manera més senzilla, fes-ho en línia.

Canvia a Bankinter és la manera més còmoda i senzilla de portar-nos les posicions que mantens en altres entitats: comptes, rebuts, plans de pensions, etc. Sense passar per l'oficina i des de qualsevol dispositiu.

I ara, si ja tens agregats al nostre web els teus comptes o fons d'altres bancs, la gestió et resultarà encara més fàcil.

Més Detalls sobre servei despreoucpa't
cuentas bancarias bankinter

Obre el teu compte

Vull obrir un compte Bankinter

Per a gent amb nòmina, autònoms i pensionistes. Tria el teu i comença a gaudir de tots els seus avantatges. Sense comissions.

Ja vaig iniciar la contractació del compte

Si vas deixar el procés d'alta a mitges i no el vas finalitzar, no pateixis. Des d'aquí podràs reprendre'l i concloure la contractació del compte.

Soc el segon titular i tinc una invitació

Has rebut una invitació per donar-te d'alta com a segon titular d'un compte? Des d'aquí podràs finalitzar el procés de contractació del compte.

Tens dubtes sobre el procés de contractació del teu Compte Nòmina?

Descobreix ràpidament totes les respostes als dubtes relacionats amb el procés d'alta en línia del teu compte.

Consulta Com puc obrir un compte amb NIE? Com puc obrir un compte amb NIE?

Si vols obrir un compte amb NIE, pots venir a veure'ns a qualsevol de les nostres oficines. Aquí tens el cercador d'oficines perquè comprovis quina és la teva oficina més propera.

Consulta Com puc obrir un compte amb dos titulars? Com puc obrir un compte amb dos titulars?

Si vols convidar algú a ser cotitular del teu nou compte, ho podràs fer quan vulguis un cop completat el primer pas del registre i sempre abans d'haver finalitzat la contractació del producte. Per fer-ho, accedeix a l'àrea privada i fes clic al botó “Afegir un altre titular” que apareix a la cantonada superior dreta i també a la part inferior. Has d'informar-nos del nom i el DNI del segon titular, després del qual et donarem una clau d'invitació que rebràs per SMS i que el segon titular haurà de fer servir per finalitzar el procés d'alta.

Consulta Puc continuar amb el procés de contractació en un altre moment? Puc continuar amb el procés de contractació en un altre moment?

Sí, si has començat el procés de contractació però no has pogut finalitzar-lo per algun motiu, el pots reprendre quan vulguis i des del dispositiu que vulguis. Per fer-ho, pots accedir a través de l'opció que et mostrem més amunt “Ja vaig iniciar la contractació del compte” i seguir els passos. És molt senzill!

Consulta Què puc fer si no recordo el meu usuari i contrasenya? Què puc fer si no recordo el meu usuari i contrasenya?

Si ja vas iniciar la contractació del compte i no pots recuperar les teves claus provisionals, truca'ns al 900 816 833 i te les tornarem a facilitar a l'instant.

Si no vas finalitzar el procés d'alta, en línia o bé en alguna de les nostres oficines, no pateixis! Des d'aquí podràs reprendre la contractació del teu compte.

En cas que hagis finalitzat el primer pas del procés de contractació (és a dir, el registre) però no recordis el teu usuari i contrasenya, hauràs d'accedir a través de l'opció “Ja vaig iniciar la contractació del compte” i, des d'allà, a la pantalla d'accés hauràs de prémer “He oblidat el meu usuari i/o contrasenya”. Et demanarem algunes dades i en pocs segons tindràs novament el teu usuari i contrasenya per poder accedir a l'àrea privada i continuar amb el procés.

Consulta Què puc veure a l'àrea privada una vegada completat el primer pas del registre? Què puc veure a l'àrea privada una vegada completat el primer pas del registre?

Un cop completat el primer pas del registre, accediràs a l'àrea privada, des d'on podràs comprovar quins són els passos que et queden per completar: emplenar les teves dades personals, si cal, confirmar la teva identitat, seleccionar el producte que vols contractar i, finalment, signar.