Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant i entitat.

COMPTE NO-NÒMINA SENSE COMISSIONS

A Bankinter fem que els teus diners treballin per a tu.

I se'n diu No-Nòmina perquè no et caldrà ni nòmina ni que els teus ingressos siguin regulars per tenir un compte remunerat. Bé... remunerat, sense comissions, amb targeta i serveis que faran que el dia a dia amb les finances sigui més senzill.

 • El compte no nòmina que et dona fins a 680€ i altres dos comptes gratis1.
 • Promoció vàlida fins al - o fins que es contractin 40.000 comptes.
 • Podràs tenir fins a dos comptes corrents addicionals, sense comissió de manteniment (TIN 0%, TAE 0%).
COMPTE NO-NÒMINA
fins al
5% TAE
el primer any i fins al 2% TAE el segon any. Saldo màxim a remunerar: 10.000 € el primer any.1 Saldo màxim a
remunerar: 10.000 €.

Dos comptes addicionals per al que tu vulguis i amb qui tu vulguis

Per invertir, per estalviar, per compartir, per pagar... Perquè organitzis les teves finances com vulguis. Podràs obrir aquests dos comptes amb qui vulguis: per a tu, per a la teva parella, per als teus fills, els teus nets o per a qualsevol que se t'acudeixi.

Perquè no et quedi cap dubte, calculem i t'expliquem la remuneració màxima que podries obtenir.

Exemple per a saldo a compte diari de 10.000 €, calculat per a un període de liquidació de 180 dies, liquidació semestral:
 
Remuneració TIN - TAE
Remuneració bruta
1r any
TIN anual 4,94% (5% TAE)
1r semestre 243,62 € 2n semestre 243,62 €
2n any
TIN anual 1,99% (2% TAE)
3r semestre 98,14 €4t semestre 98,14 €
Total
-
683,52€

Sense nòmina. Amb molt:

cuentas remuneradas sin comisiones

Dos comptes gratuïts addicionals

Per poder-ne gaudir, l'únic que has de fer és obrir un compte No Nòmina. Tan fàcil com això.

Targeta Combo2

Gaudiràs d'una targeta Combo sense comissió d'emissió ni manteniment. Una targeta amb dues cares perquè triïs, en cada moment, com vols pagar: a final de mes o a poc a poc.

Transferències nacionals i dins de la UE, de franc

Totes les transferències nacionals i dins de la UE que facis en euros i a través del web no tenen comissió. A més, tampoc pagaràs res per l'ingrés de xecs.

Accés multicanal al teu compte

A més de fer-ho a les nostres oficines, podràs realitzar consultes i operacions a través del web, del mòbil i de la Banca Telefònica, de manera igualment segura, però guanyant temps.

Servei d'alertes

Un servei que et permet rebre alertes al mòbil o correu electrònic amb els moviments que es produeixen al teu compte. Tu ens dius quan vols que t'avisem: ingrés, càrrec, import, etc.

I les condicions? Les diferents classes de fons segons aquesta classificació són:

 • Fer deu càrrecs a través de rebut al trimestre

  No cal que siguin de diferents emissors i els càrrecs es poden realitzar els deu el mateix mes, quatre al mes... Com vulguis. Només cal que els deu es carreguin al llarg de cada trimestre. Si fas memòria i els sumes, segur que te'n surten més de deu al trimestre: telèfon, llum, gas, lloguers, escoles, gimnàs...

 • Mantenir activa la targeta Combo

  Activa, en aquest cas, consisteix a realitzar una despesa mínima, individual o en conjunt, de 3.000 € en compres amb les targetes associades al Compte No-Nòmina, durant els 12 últims mesos. Un import que de ben segur és molt menys del que pagues habitualment amb la targeta al llarg de 12 mesos.

 • I, finalment, una condició que només has de complir els dos primers mesos

  Per emetre la targeta Combo sense comissió d'emissió ni manteniment, hauràs d'ingressar al Compte No-Nòmina una suma mínima de 633 € durant aquests dos primers mesos, només aquests dos primers mesos i podent triar la manera com vols fer-ho: transferència, efectiu, xec, etc. Un cop complert aquest requisit emetrem la nova targeta.

Qui pot contractar un Compte No-Nòmina?

Clients nous i clients existents que no siguin empleats o agents col·laboradors del Grup Bankinter.
Cal ser persona física, resident a Espanya i no haver estat titular d'algun dels nostres comptes remunerats en els 12 mesos anteriors a la contractació.
Un mateix client només podrà ser titular d'un compte remunerat i de dos comptes bonificats, aquells que, per exemple, no tenen comissió de manteniment o que porten associades targetes amb condicions especials.

Tens més de 17.000 caixers per retirar efectiu, a dèbit, sense comissió.

 • Bankinter
 • Deutsche Bank
 • Euro Automatic Cash
 • Grup Cajamar
 • Banca March
 • Grupo Cajas Rurales
 • Laboral Kutxa Bank
 • Targo Bank
 • Euronet

Més Bankinter, més raons per tenir en compte.

Bizum: envia i rep diners des del mòbil de forma gratuïta.

Com? Molt fàcil, només cal que tant l'emissor com el destinatari estigueu donats d'alta a Bizum. Podràs rebre i enviar des de 0,50 € fins a 1.000 €.
Més detalls

Compra Smart

Amb Compra Smart pots convertir les compres grans en compres petites fraccionant, de manera puntual, una o diverses compres: sense paperassa, a través del web i des de 150 €.
Més detalls

Smart Cash

Necessites liquiditat puntual al teu compte? Amb Smart Cash pots traspassar diners des de la targeta de crèdit al teu compte corrent.
Més detalls

A més

Descobreix i compara tots els nostres comptes

Troba el compte que millor s'adapta a les teves necessitats, al teu tipus de feina i als teus ingressos.
comparar comptes

Com funciona la remuneració del nostre compte?

Esbrina com funciona la remuneració del nostre compte; resolem tots els teus dubtes. 
Remuneració compte

Quins són els passos per obrir un compte?

En només cinc passos podràs obrir un compte sense comissions. I, a més, emporta't fins a 680€ els dos primers anys!
Com obrir un compte

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

En què consisteix la promoció de dos comptes gratuïts?

Els clients titulars d'un nou compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove tenen dret fins a 2 comptes corrents per titular, sense comissió de manteniment.

Quins requisits he de complir per beneficiar-me d'aquesta promoció?

Contractar un nou compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove, tant si ets nou client com si ja ets client del banc.

És compatible aquesta promoció amb la resta d'avantatges dels comptes nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove?

Sí, són compatibles amb la possible remuneració i la resta d'avantatges dels comptes nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove, que mantenen la comissió de manteniment 0 € i la quota gratuïta de la targeta de crèdit.

Què passa si cancel·lo el compte o deixo de complir els requisits del compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove?

Si es cancel·la el compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove, els comptes deixaran d'estar bonificats. D'altra banda, cal complir en tot moment els requisits dels comptes nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove.

Han de coincidir les titularitats del compte nòmina, pensió, professional, no nòmina o nòmina jove i les dels comptes corrents?

No, l'únic requisit és que el client sigui titular en tots.

Què he de fer amb els rebuts domiciliats?

Molt poc, només has de facilitar-nos una còpia de cadascun d'ells i signar el document d'autorització per al canvi de domiciliació. Nosaltres ens encarreguem de la resta. Per al còmput dels deu rebuts al trimestre, no cal que siguin d'emissors diferents.

Puc retirar efectiu amb la targeta?

Podràs disposar d'efectiu a dèbit i sense cap tipus de comissió3 a més de 17.000 caixers. A tots els de: Bankinter, Grup Cajas Rurales, Deutsche Bank, Grup Cajamar, Laboral Kutxa, Banca March, Targo Bank, Euro Automatic Cash, Euronet i tota la xarxa de caixers d'Euro 6000: CajaSur Banco, EVO Bank, CECABANK, Cashzone, Caixa Ontiyent, Liberbank, Liberbank Banco de Castilla-La Mancha, Colonya Caixa Pollença, ABANCA, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja i España Duero.

Un client amb Compte Nòmina pot obrir un Compte No-Nòmina?

Sempre, complint els requisits d'ambdós comptes i fins a un màxim de dos (dos Comptes Nòmina o un Compte Nòmina + un Compte No-Nòmina). Aquesta limitació també és aplicable a qualsevol altre compte remunerat, bonificat o amb condicions especials que Bankinter pugui comercialitzar en el futur.

La despesa de la targeta ha de ser amb pagament ajornat?

Pot ser tant amb pagament ajornat com al comptat sempre que s'arribi a un import d'almenys 3.000 euros a la targeta titular o beneficiària.

Un client amb Compte Nòmina/Pensió/Professional pot obrir un Compte No-Nòmina?

Sí, complint els requisits d'ambdós comptes, fins a un màxim de dos, és a dir: un Compte Nòmina/Pensió/Professional + un Compte No-Nòmina o dos Comptes No-Nòmina. Un client només pot ser titular d'un compte remunerat i com a màxim de dos comptes corrents bonificats. A aquest efecte, s'entén per compte corrent bonificat aquell compte corrent que tingui condicions econòmiques especials, com ara targetes de crèdit sense comissió d'emissió ni manteniment. Aquesta limitació també és aplicable a qualsevol altre compte remunerat, bonificat o amb condicions especials que Bankinter pugui comercialitzar en el futur.

Bankinter respon

Vols saber més sobre els nostres comptes? Parlem-ne.

Més informació
900 816 833
Caixers i oficines