Saltar a la zona de continguts

Xec regal Amazon.es

Les teves compres a Amazon.es seran un 1,5% més felices.

Ara pots comprar els teus xecs regal d'Amazon.es des d'aquí, a través del teu compte Bankinter, amb un estalvi de l'1,5% inclòs en el preu del xec1. Per exemple, si compres un xec per import de 100 €, pagaràs 98,5 € només per ser client Bankinter.

• Per comprar o regalar qualsevol article d'Amazon.es, que és gairebé, gairebé, qualsevol cosa.
  • Tindràs molt de temps per gastar-los, perquè els xecs regal d'Amazon.es caduquen al cap de 10 anys.
  • Podràs beneficiar-te d'aquesta promoció fins al 31 de desembre de 2021.

Compra'ls en només tres passos, en menys de tres minuts

Connecta't a Bankinter

Un cop connectat, si estàs al web accedeix des del menú Serveis a "Comprar xec Amazon" o a l'aplicació des del botó central d'accés ràpid.

Tria el compte i l'import

Selecciona el compte amb el que vols pagar el xec i l'import del xec.

Signa l'operació i... llestos!

Signa l'operació amb la clau que rebràs al mòbil. En aquest moment veuràs a la pantalla el codi del teu xec regal d'Amazon.es.

Ver Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Per poder comprar els xecs, he de ser client de Bankinter?

Sí, aquest servei està disponible únicament per a clients Bankinter.

Com puc comprar un xec regal d'Amazon.es a Bankinter?

Molt fàcil. Accedeix amb les teves claus a bankinter.com i selecciona al menú “Serveis” l'opció “Comprar xec Amazon”.

També podràs fer-ho des de la pantalla “Posició global”, seleccionant el compte des del qual vols comprar el xec i fent clic, dins el menú Operar, a l'opció “Comprar xec Amazon”.

Si et connectes des de l'aplicació, prem el botó “BK” a la part inferior de la pantalla, on també trobaràs l'opció.

Hi ha algun límit de compra?

Sí, hi ha un límit màxim de 5.000 euros anuals per a les compres de xecs que facis a través del servei de Bankinter.

Aquest període començarà a comptar a l'inici de l'any. A més, hi ha un límit màxim per compra de 1.500 euros.

Els xecs regal d'Amazon.es tenen caducitat?

Sí, però és molt llarg. Els xecs Amazon caduquen al cap de 10 anys, és a dir, des del moment que compris el xec tens aquest període de temps per utilitzar-lo.

Què faig si no he pres nota d'un codi comprat?

No passa res. Tindràs informació dels xecs comprats a través del nostre servei, l'estalvi acumulat i accés per veure cada codi.

Des del menú Operar i seleccionant la secció de Comptes, hi trobaràs l'opció "Consultar xec Amazon".

Puc regalar un xec que hagi comprat?

Naturalment. Una vegada que obtinguis el xec a través de Bankinter, pots comprar el que vulguis a Amazon.es o pots regalar-lo a qui vulguis.

Puc utilitzar els codis comprats a qualsevol pàgina Amazon?

Els xecs comprats a través de Bankinter només seran vàlids per a Amazon.es.