Targeta Combo

La miris per on la miris, voldràs tenir-la.

Amb la targeta Combo tindràs dues targetes en un sol plàstic i podràs triar en cada moment la forma de pagament que millor s'ajusti a les teves necessitats.

Dues cares de la targeta, dues maneres de pagar.

Pagar de manera flexible les teves compres mai no ha estat tan senzill.

Tarjeta Bankinter Combo

Dues? Una? Millor dues en una.

Dues cares a la mateixa targeta. Dues formes de pagament.

Dues cares, dues targetes.

Cara Combo 1

  • Utilitza aquesta cara quan vulguis pagar les compres a final de mes.
Tarjeta de crédito para pagar poco a poco

Cara Combo 2

  • Fes-la servir quan vulguis pagar les compres a poc a poc, sense angoixes.

Vols saber com pagar amb ella?

Doncs tan fàcil com preguntar-te com prefereixes pagar.

Una targeta per al dia a dia i per a tota la resta.

Per a compres grans, per a compres petites, per tenir-la sempre a mà.

Amb tots els serveis Smart

Els serveis Smart et permeten adaptar les targetes al teu ritme i a les teves necessitats.
Servicio Smart Cash

Smart Cash

Necessites liquiditat al teu compte? Smart Cash et permet traspassar diners des de la targeta Combo al teu compte corrent.

Més detalls

Gestió de límits

Adapta les targetes a les teves necessitats, quan vulguis i com vulguis. Augmenta, disminueix o torna a recarregar els límits, traspassa diners del teu compte a la targeta...
Més detalls

Consulta Condicions de la targeta Combo Condicions de la targeta Combo

Comissió d'emissió i manteniment

Sense comissió anual si tens un Compte Nòmina, Compte Pensió o si utilitzes la Combo 2, targeta de pagament ajornat. En cas contrari, la comissió serà d'un màxim de 60 € per al primer titular i 50 € per als beneficiaris.

Límit de disposicions

  • Per a compres, el límit per a la Combo 1 i la Combo 2 és d'un màxim de 6.000 € tant diaris com mensuals segons el límit disponible de la targeta.
  • Per a retirades a caixers a crèdit, el límit per a la Combo 1 i la Combo 2 és de 1.000 € diaris i fins a un màxim de 6.000 € mensuals, segons el límit disponible de la targeta.
  • Per a retirades a caixers a dèbit, el límit per a la Combo 1 i la Combo 2 és de 1.000 € diaris i fins a un màxim de 18.000 € mensuals si disposes de saldo suficient al compte corrent associat.

Tipus d'interès nominal anual:

Tipus d'interès nominal anual: (i) en la modalitat de pagament ajornat: a) en compres, b) en retirades d'efectiu a crèdit a caixers automàtics, i c) en traspassos d'efectiu a compte corrent: 17,52% (19% TAE). Exemples representatius sota la hipòtesi que el contracte es mantindrà en vigor al llarg de tota la seva durada i que les parts compliran les seves obligacions en les condicions i els terminis acordats. Per a una disposició de 6.000 euros per a una compra realitzada el dia 1 del mes, quota fixa, a pagar en dotze mesos, sota la hipòtesi que no es produeixin més disposicions en aquell termini. Tipus d'interès nominal anual fix: 17,52% (19% TAE), amb onze quotes mensuals de 548,71 € i una última quota de 548,73 €. Import total a pagar: 6584,54 €; (ii) en la modalitat de pagament a final de mes: sense interessos; (iii) en la modalitat de pagament Compra Smart: 17,52% (19% TAE). Import mínim de 90 € i termini entre 3 i 36 mesos. Per a una Compra Smart de 500 euros realitzada el dia 1 del mes, amb un termini d'amortització de dotze mesos i amb un TIN del 17,52%, TAE 19%, la primera quota, que inclou exclusivament interessos, serà de 7,30 €, l'import de les onze quotes restants serà de 45,73 € cadascuna d'elles i una última quota final de 45,680 €. Import total degut: 556,01 €. La TAE pot variar en funció del termini seleccionat.

Assegurances

La targeta Combo incorpora una assegurança gratuïta d'accidents de fins a 500.000 euros i assegurança d'assistència en viatges.
Des d'aquí podràs conèixer-ne condicions:
Assegurança d'accidents
Assegurança d'assistència en viatges

Informació d'interès

En compliment de la legislació europea vigent, posem a la teva disposició la informació normalitzada europea (INE) associada a la targeta Combo.

Finançament ofert per Bankinter Consumer Finance, EFC, SA, registrada al Banc d'Espanya amb el núm. 8832, amb domicili social a Av. de Bruselas, 12, 28108 Alcobendas, Madrid, i inscrita al Registre Mercantil de Madrid, al tom 22.729, foli 181, full número M-259543, i amb CIF número A82650672.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Com funciona la targeta Combo?

La targeta Combo són dues targetes en un mateix plàstic perquè facis servir la que més et convingui en cada moment. Quan rebis la targeta veuràs que a l'anvers (Combo 1) apareix un número de targeta i al revers (Combo 2) un altre de diferent.

  • D'una banda, amb la targeta Combo 1 podràs fer totes les compres del dia a dia i pagar a final de mes.
  • D'altra banda, amb la targeta Combo 2 podràs pagar tota la resta a la teva manera i al ritme que necessitis. A més, de tot el que compris amb la targeta Combo 2 et tornem un 2% que se t'ingressarà al compte de la targeta al gener de l'any següent.

Quina és la data de caducitat de la targeta Combo?

Les dues targetes comparteixen una única data de caducitat que trobaràs a les dues cares de la targeta.

Tinc un únic PIN per a les dues cares o targetes?

És així, tens un únic codi PIN amb el qual pots "autoritzar" les compres que facis amb qualsevol de les dues targetes Combo.

Puc canviar el PIN de la targeta?

Sí. Pots fer-ho a qualsevol caixer automàtic que ofereixi aquesta opció i també a la teva oficina.

He oblidat el PIN, puc recuperar-lo?

Sí. Pots fer-ho accedint al web a través del menú de la targeta "Més operacions", a l'opció "Recordar PIN". Si t'ho estimes més, també pots fer-ho a la teva oficina Bankinter.

Què és el CODE (CVV)?

És el codi de verificació de la targeta bancària i serveix per confirmar que qui utilitza la targeta la té en el seu poder.

En la targeta Combo tens dos CODE, un per quan operes amb la Combo 1 i un altre per a la Combo 2. Tots dos números estan al costat del número de la targeta.

Com es paga amb la targeta Combo als comerços?

  • Quan acostis la targeta a un terminal punt de venda (TPV) pagaràs amb la targeta Combo 1. Recorda que per a compres superiors a 20 euros sempre cal introduir el PIN. A més, i per la teva seguretat, cada tres operacions que facis per un import inferior a 20 euros el sistema et demanarà que introdueixis el PIN.
  • Quan vulguis pagar amb la Combo 2, hauràs d'introduir la targeta al terminal i seleccionar-la a la pantalla.

Com utilitzo la targeta Combo per pagar amb el mòbil?

Si registres la targeta Combo al Wallet de Bankinter o en Apple Pay tindràs dues imatges perquè identifiquis fàcilment la Combo 1 o la Combo 2 i decideixis quina vols utilitzar en cada compra.

Com puc treure diners d'un caixer?

En introduir la targeta Combo al caixer et preguntarà amb quina targeta ho vols fer: amb la Combo 1 o la Combo 2. També et preguntarà si ho vols fer a dèbit o a crèdit.  Recorda que Bankinter té la xarxa més extensa de caixers en què treure diners a dèbit de franc,1 amb més de 14.000 caixers distribuïts per tot el país.

Puc pagar amb la targeta a l'estranger?

Sí, és clar, pots pagar a l'estranger amb la targeta Combo sense cap problema, tal com la fas servir a l'entorn nacional.

Puc treure diners a l'estranger?

Sí. Amb la targeta Combo podràs retirar efectiu des de qualsevol caixer, però, com amb qualsevol altra targeta, recorda que aquesta operativa té associada una comissió.

Què necessito per realitzar compres segures a Internet?

Les compres per Internet les faràs com sempre, introduint el PAN o número de la targeta. Només hauràs de triar quina targeta vols utilitzar: la targeta Combo 1 o la Combo 2.

Què és el límit de la targeta?

És l'import màxim de compres o retirades d'efectiu a caixers que pots fer amb la targeta en el període d'un mes. Cadascuna de les Combo té associat un límit diferent.

He perdut o m'han robat la targeta, què he de fer?

El més important és bloquejar la targeta. Pots fer-ho accedint des del web o des de la nostra aplicació al menú de la targeta "Més operacions", a l'opció "Bloquejar targeta", o trucant a la banca telefònica (902 365 563 o +34 91 657 8869 si truques des de l'estranger). També pots apropar-te a la teva oficina. Si penses que t'han robat la targeta, no oblidis denunciar-ho. Un cop bloquejada la targeta, no podràs operar amb cap de les dues targetes Combo perquè es bloquejaran les dues automàticament.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
902 365 563
Caixers i oficines