Saltar a la zona de continguts

Targeta Combo

La miris per on la miris, voldràs tenir-la.

Amb la targeta Combo tindràs dues targetes en un sol plàstic i podràs triar en cada moment la forma de pagament que millor s'ajusti a les teves necessitats.

Dues cares de la targeta, dues maneres de pagar.

Pagar de manera flexible les teves compres mai no ha estat tan senzill.

tarjeta combo bankinter

Dues? Una? Millor dues en una.

Dues cares a la mateixa targeta. Dues formes de pagament.

Dues cares, dues targetes.

tarjeta combo bankinter

Cara Combo 1

 • Utilitza aquesta cara quan vulguis pagar les compres a final de mes.
tarjeta combo bankinter

Cara Combo 2

 • Fes-la servir quan vulguis pagar les compres a poc a poc, sense angoixes.

Vols saber com pagar amb ella?

Doncs tan fàcil com preguntar-te com prefereixes pagar.

Contactless

Apropant la targeta al TPV (terminal punt de venda), podràs pagar amb la Combo 1. Ho podràs fer a comerços, restaurants, etc. Si vols fer servir la Combo 2, hauràs d'introduir la targeta.

Pagaments mòbils

Podràs utilitzar les dues targetes a Apple Pay, Samsung Pay i Google Pay. Tindràs una imatge de cadascuna de les targetes i només hauràs de seleccionar amb quina vols pagar: Combo 1 o Combo 2.

Caixer

Per disposar d'efectiu és igual de fàcil. Decideix si vols fer servir la Combo 1 o la Combo 2 i si vols retirar a dèbit o crèdit. Si el caixer disposa de tecnologia contactless, podràs fer servir la Combo 1 sense necessitat d'introduir-hi la targeta.

Una targeta per al dia a dia i per a tota la resta.

Per a compres grans, per a compres petites, per tenir-la sempre a mà.

Sense comissió d'emissió ni manteniment

La targeta Combo és gratuïta per als clients de Compte Nòmina, Compte Pensió i Compte No-Nòmina. No pagaràs la comissió d'emissió i manteniment. Consulta les condicions.

Amb 17.000 caixers per retirar diners de franc

Podràs retirar diners a dèbit, de franc, a tots els caixers Bankinter i als de totes les entitats associades sense cap tipus de comissió i amb qualsevol de les dues targetes.

Programa EURO 6000 Plus

Pagant amb les nostres targetes podràs accedir a descomptes a centenars de comerços de moda, llar, tecnologia, esport, menjar a domicili...

Més detalls sobre Programa EURO 6000 Plus

Amb tots els serveis Smart

Els serveis Smart et permeten adaptar les targetes al teu ritme i a les teves necessitats.
Servicio Smart Cash

Smart Cash

Necessites liquiditat al teu compte? Smart Cash et permet traspassar diners des de la targeta Combo al teu compte corrent.

Més detalls sobre smart cash
tarjeta combo bankinter

Gestió de límits

Adapta les targetes a les teves necessitats, quan vulguis i com vulguis. Augmenta, disminueix o torna a recarregar els límits, traspassa diners del teu compte a la targeta...
Més detalls sobre serveis smart

Tens més de 17.000 caixers per retirar efectiu, a dèbit, sense comissió.

 • Bankinter
 • Deutsche Bank
 • Euro Automatic Cash
 • Grup Cajamar
 • Banca March
 • Grupo Cajas Rurales
 • Laboral Kutxa Bank
 • Targo Bank
 • Euronet

Consulta Condicions de la targeta Combo Condicions de la targeta Combo

Modalitat de pagament

La targeta Combo 1 s'emet amb la modalitat de Pagament Final de Mes i la targeta Combo 2 s'emet amb modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”). No hi ha la possibilitat de modificar les modalitats de pagament en cap de les targetes.

 • Modalitat de Pagament Final de Mes

  Amb aquesta modalitat de pagament les adquisicions i disposicions realitzades fins a la data de tancament del període de liquidació s'hauran d'abonar, sense interessos (0,00% T.A.E.), en la data assenyalada per al pagament.

 • Modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”)

  Amb aquesta modalitat reemborsaràs el crèdit disposat de forma ajornada mitjançant el pagament de quotes periòdiques, que poden consistir en una quantitat fixa o en un percentatge del deute al mes, essent la quota mensual mínima permesa la quantitat resultant d'aplicar el percentatge del 3,00% sobre el saldo disposat del crèdit associat a la targeta, amb un import mínim de 30,00 €.

  Pots triar i modificar aquest import durant la vigència del contracte dins d'uns mínims establerts (mínim 3,00% del saldo disposat amb una quota mínima de 30,00 €).

  Sobre el capital disposat s'aplica el tipus d'interès pactat. Consulta l'apartat "Tipus d'interès anual".

  Les quanties de les quotes destinades a l'amortització del capital que abones de manera periòdica tornen a formar part del teu crèdit disponible, per la qual cosa constitueix un crèdit que es renova de manera automàtica en cada venciment.

Comissió d'emissió i manteniment

Sense comissió anual si tens un Compte Nòmina, Compte Pensió, Compte No-Nòmina o si utilitzes la Combo 2, targeta de Pagament Ajornat. En cas contrari, la comissió serà d'un màxim de 35 € per al primer titular i 25 € per als beneficiaris.

Límit de disposicions

 • Per a compres, el límit per a la Combo 1 i la Combo 2 és d'un màxim de 6.000 € tant diaris com mensuals segons el límit disponible de la targeta.
 • Per a retirades a caixers a crèdit, el límit per a la Combo 1 i la Combo 2 és de 1.000 € diaris i fins a un màxim de 6.000 € mensuals, segons el límit disponible de la targeta.
 • Per a retirades a caixers a dèbit, el límit per a la Combo 1 i la Combo 2 és de 1.000 € diaris i fins a un màxim de 18.000 € mensuals si disposes de saldo suficient al compte corrent associat.

Tipus D'interès Nominal anual de la targeta Combo

(i) En la modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”):

a) en compres: 17,52% T.I.N. (19,00% T.A.E); b) en retirades d'efectiu a crèdit a caixers automàtics: 17,52% T.I.N. (19,00% T.A.E.); i c) en Smart Cash, servei que et permet traspassar efectiu des de la targeta al compte corrent: 17,52% T.I.N. (19,00% T.A.E.). Aquesta operació es pagarà amb la resta de les disposicions i s'hi aplicaran les condicions econòmiques corresponents a la forma de pagament de la targeta.

Exemples representatius sota la hipòtesi que el contracte es mantindrà en vigor al llarg de tota la seva durada i que les parts compliran les seves obligacions en les condicions i els terminis acordats.

Per a compres amb modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”), retirades d'efectiu a crèdit a caixers automàtics i traspàs d'efectiu al teu compte corrent Smart Cash:

exemple representatiu per a una disposició de 1.500 € realitzada el dia u del mes i finançada sota la modalitat de Pagament Ajornat (“Revolving”) a 48 mesos i sempre que no s'hagin fet altres disposicions amb la targeta, amb l'aplicació del Tipus d'Interès Nominal anual fix del 17,52% (T.A.E. 19,00%), abonaries un import total de 2.096,88 € (1.500 € de capital i 596,88 € d'interessos), a través de 48 quotes mensuals, essent les primeres 47 quotes de 43,69 € i l'última de 43,45 €, al terme de les quals hauries acabat d'amortitzar el finançament. Cost total: 596,88 €. Sistema d'amortització francès.

Aquest exemple representatiu variarà depenent de la quota o del percentatge que el client triï.

(ii) en la modalitat de pagament a final de mes: sense interessos (0,00% T.A.E.).

(iii) en la modalitat de pagament Compra Smart: 17,52% TIN (19,00% T.A.E.). Aquesta modalitat és una modalitat especial de pagament disponible en la modalitat general de Pagament Final de Mes que et permet fraccionar una o diverses compres a partir de 90 €, entre 3 i 36 mesos i amb una quota mínima de 30,00 € al mes.

Exemple representatiu per a una Compra Smart de 6.000 € realitzada el dia 1 del mes, amb un termini d'amortització de 36 mesos i amb un TIN del 17,52%, T.A.E. del 19,00%, la primera quota, que inclou exclusivament interessos, serà de 87,60 € i l'import de les 34 quotes restants serà de 220,16 € cadascuna amb una última quota de 220,36 €. Import total degut: 7.793,40 €, dels quals 1.793,40 € són interessos. Cost total: 1.793,40 €. Sistema d'amortització francès.

Assegurances

La targeta Combo incorpora una assegurança gratuïta d'accidents de fins a 500.000 € i una assegurança d'assistència en viatges.

Des d'aquí podràs conèixer-ne les condicions: 

Assegurança d'accidents
Assegurança d'assistència en viatges

Informació d'interès

En compliment de la legislació europea vigent, posem a la teva disposició la informació precontractual associada a la targeta Combo (versió disponible en castellà, català, basc, gallec i valencià) i la informació trimestral sobre comissions i tipus aplicats.

targeta emesa i finançament ofert per Bankinter Consumer Finance, EFC, SA, entitat de pagament híbrida amb sistema de salvaguarda consistent en el dipòsit dels fons en un compte a la vista i separat obert a Bankinter, SA, registrada al Banc d'Espanya amb el núm. 8832, amb domicili social en Avda. de Bruselas 12, 28108 Alcobendas (Madrid) i inscrita en el Registre Mercantil de Madrid al tom 22.729, foli 181, full núm. M-259543 i amb CIF núm. A82650672.

Consulta Preguntes freqüents sobre la targeta Combo Preguntes freqüents sobre la targeta Combo

Com funciona la targeta Combo?

La targeta Combo són dues targetes en un mateix plàstic perquè facis servir la que més et convingui en cada moment. Quan rebis la targeta veuràs que a l'anvers (Combo 1) apareix un número de targeta i al revers (Combo 2) un altre de diferent.

 • D'una banda, amb la targeta Combo 1 podràs fer totes les compres del dia a dia i pagar a final de mes.
 • D'altra banda, amb la targeta Combo 2 podràs pagar tota la resta a la teva manera i al ritme que necessitis.

Quina és la data de caducitat de la targeta Combo?

Les dues targetes comparteixen una única data de caducitat que trobaràs a les dues cares de la targeta.

Com es paga amb la targeta Combo als comerços?

Quan acostis la targeta a un terminal punt de venda (TPV) pagaràs amb la targeta Combo 1. Recorda que per a compres superiors a 50 euros sempre cal introduir el PIN. A més, i per la teva seguretat, si arribes a un import de 150 euros sense haver introduït el PIN, el sistema també te'l demanarà.

Quan vulguis pagar amb la Combo 2, hauràs d'introduir la targeta al terminal i seleccionar-la a la pantalla.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
91 657 88 00
900 813 847
Caixers i oficines