Saltar a la zona de continguts

Formació

Busques un lloc on aprendre sobre fons d'inversió? L'has trobat!

Tant si estàs pensant a contractar un fons per primera vegada com si ja tens una mica d'experiència, aquí trobaràs una àmplia varietat de cursos, materials i infografies que t'ajudaran a ampliar els teus coneixements, perquè per fi entenguis com funciona un fons d'inversió i aprenguis a prendre les millors decisions a l'hora d'invertir.

Formación

El nostre millor consell per invertir en fons és conèixer-los a fons.

Els nostres vídeos i infografies et permeten conèixer i entendre tot el que cal saber per invertir amb criteri: consells, possibilitats, com actuar en funció dels diferents escenaris, etc.

Infografies

Guía de fondos de inversión

Guia de fons d'inversió

Mai no has contractat un fons? No ho tens clar? T'ho expliquem tot, t'ho fem fàcil.

I si comencéssim per invertir en la nostra salut?

La medicina preventiva ens ajuda a fer front als desafiaments vitals, des de nosaltres mateixos, amb un simple canvi d'actitud.

La intel·ligència artificial no és ciència ficció, és una cosa que t'acompanya dia a dia.

La intel·ligència artificial conviu i millora les nostres vides diàriament, i ho fa de moltes i diverses maneres, tot i que, en la majoria dels casos, ignorem que és gràcies a ella.

Sostenibilitat: un "tot" del qual tots formem part.

Perquè no és una moda, és una realitat que ens obliga a modificar i millorar els nostres costums, i entre aquests costums també podem incloure-hi els financers.

Consulta Vols inscriure-t'hi? És molt fàcil, t'expliquem com fer-ho. Vols inscriure-t'hi? És molt fàcil, t'expliquem com fer-ho.

Esdeveniments presencials

  1. Accedeix a la pàgina d'inscripció des del botó “Vull inscriure-m'hi”.
  2. Rebràs un correu electrònic de confirmació del registre. És important que a través d'aquest correu premis l'opció “Acceptar” per finalitzar i validar el registre.
  3. Rebràs un altre correu amb un codi QR. Aquest codi et servirà per identificar-te i accedir al lloc de l'esdeveniment. Porta'l al mòbil per assegurar-te un accés àgil i sense esperes.

Seminari web o esdeveniments en línia

  1. Accedeix a la pàgina d'inscripció des del botó “Vull inscriure-m'hi”.
  2. Rebràs un correu electrònic de confirmació del registre. És important que a través d'aquest correu premis l'opció “Acceptar” per finalitzar i validar el registre.
  3. Rebràs un altre correu amb el teu usuari i contrasenya per poder connectar-te a l'esdeveniment.
  4. El dia de l'esdeveniment rebràs un correu com a recordatori amb totes les dades perquè puguis connectar-te.
Sugerir contenido fondos de inversión
Question mark speech bubble isolated on yellow background.; Shutterstock ID 1254279499; Purchase Order: -

Explica'ns quins continguts t'interessen

No has trobat un esdeveniment que s'ajusti a les teves inquietuds? Penses que hi ha un tema d'actualitat que mereix un esdeveniment? Si per aquestes o altres raons consideres interessant realitzar un esdeveniment, explica'ns-ho i ho tindrem en compte per a les properes programacions.