Saltar a la zona de continguts
Targetes

Què cal per obtenir una targeta de crèdit?

Una targeta de crèdit és un mitjà de pagament que et permet fer compres sense que l'import d'aquestes compres es carregui directament al teu compte corrent.

Les targetes de crèdit tenen un límit màxim de crèdit del qual pots disposar i que és aprovat prèviament per l'entitat financera que emet la targeta.

A més, les targetes de crèdit et permeten fraccionar, de manera còmoda i senzilla, el pagament de les compres.

Hauràs de tenir en compte que, com que es tracta d'un crèdit, l'entitat emissora de la targeta podrà cobrar interessos, fixos o variables, si optes per fraccionar el pagament de les compres.

Cada entitat aplica els seus propis criteris. En el nostre cas la sol·licitud comporta l'anàlisi de risc pertinent i l'assignació d'un límit de crèdit determinat, i la nostra decisió es fonamenta, sobretot, en la teva capacitat per fer front als pagaments previstos. El marc normatiu de “préstec responsable” fa que haguem de valorar la teva situació personal i financera tant com les teves preferències i objectius en la concessió de la targeta i en l'assignació d'un límit de crèdit concret. Per això, resulta imprescindible que la informació personal que ens facilitis sigui completa i veraç.

Si s'aprova la sol·licitud, t'emetrem la targeta i l'enviarem al teu domicili totalment desactivada per motius de seguretat.

A l'hora de sol·licitar una targeta de crèdit es tenen en compte alguns factors com el risc creditici, però, a més, has de complir, entre d'altres, les condicions següents:

Requisits per tenir una targeta de crèdit

  • Ser major d'edat.
  • Tenir un compte bancari per associar-hi el cobrament de les quotes.

Avantatges de tenir una targeta de crèdit

  • Sens dubte, un dels seus avantatges principals és que pot ser un recurs molt útil de cara a fer front a despeses imprevistes.
  • A diferència de les targetes de dèbit, et permet fer pagaments ajornats.
  • Les targetes de crèdit solen tenir vinculats alguns serveis extra, com ara assegurances de vida, assegurances d'assistència en viatge, assegurances de robatori, programes de punts, etc., que les fan especialment interessants.
  • Si la teva situació de risc ho permet, pots sol·licitar una ampliació del crèdit concedit inicialment.
  • Moltes targetes de crèdit estan associades a empreses o companyies com agències de viatge, supermercats, centres comercials, botigues de roba, botigues d'electrodomèstics, etc., on podràs pagar i obtenir algun tipus de benefici addicional com ara punts, descomptes, etc.

A més

Pagar amb el mòbil

Pagar de manera segura amb el mòbil amb Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay o Bizum.
Més detalls sobre Pagar amb el mòbil

Targeta de dèbit

Amb ella, totes les compres o despeses es carregaran al teu compte de manera immediata.
Més detalls sobre Targeta de dèbit