Saltar a la zona de continguts
Targetes

Com es canvia la modalitat de pagament i l'import de les quotes mensuals?

Segons les teves preferències, pots canviar la modalitat de pagament (final de mes o pagament ajornat), així com el percentatge mensual a pagar o la quota en cas de modalitat de pagament ajornat (“revolving”), quan activis la targeta o en qualsevol moment posterior, sempre que ens avisis amb cinc (5) dies d'antelació abans de la finalització del mes de liquidació, a través del lloc web o l'aplicació de Bankinter, trucant a la Banca Telefònica al 91 657 88 00 o anant a una oficina. El canvi no té cap cost per a tu. Tingues en compte que sempre hi ha un import mínim de hauràs de pagar mensualment per permetre l'amortització del saldo disposat i que, en cas de pagament a final de mes, l'ajornament no comportarà cap tipus d'interès per a tu.

No oblidis que el pagament ajornat amb quotes baixes allarga en excés la devolució del saldo disposat i hauràs de pagar més interessos que amb quotes més altes. Consulta abans la informació de la targeta que t'enviem periòdicament, així com el simulador que tens a la teva disposició.

A més

Targeta Combo

Utilitza la cara Combo 1 quan vulguis pagar a final de mes. Utilitza la cara Combo 2 quan prefereixis pagar a poc a poc.
Més detalls sobre targeta combo

Targeta a terminis

COMPRA SMART: fracciona una o diverses despeses de la targeta sense modificar-ne les condicions. Paga al teu ritme.
Més detalls sobre compra smart