Targeta Bankinter Solidarios

Col·laborant junts impulsarem un gran canvi.

Tarjeta Solidarios Bankinter

Una targeta per a tu i per a altres persones.

Col·laborem nosaltres

Tots, absolutament tots els beneficis de la targeta Bankinter Solidarios es destinen a projectes d'acció social.

I, per descomptat, la targeta és gratuïta per a tu.

Col·labores tu

Perquè quan pagues amb la modalitat de pagament ajornat1 el banc dona un 5% de l'import de totes les compres a projectes d'acció social.

Retirada de caixers gratis

Podràs disposar d'efectiu a dèbit i sense cap tipus de comissió2 en més de 14.000 caixers. En tots els de: Bankinter, xarxa EURO 6000, Grupo Cajas Rurales, Deutsche Bank, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Banca March, Targo Bank i Euro Automatic Cash.

Entra a la nostra app i localitza els caixers gratuïts que tens més a prop.

A més...

Consulta Condicions de la targeta Condicions de la targeta

Condicions de la targeta Bankinter Solidarios

 • Comissió d'emissió i manteniment: sense comissió anual.
 • Límit de disposicions: per a disposicions a crèdit, el límit de despesa en compres és de 1.200 euros diaris i mensuals; a caixers és de 1.000 euros diaris i 1.200 euros mensuals. En disposicions a dèbit, si disposes de saldo suficient al compte podràs retirar un màxim de 9.000 euros al mes.
 • Tipus d'interès nominal anual targeta Bankinter Solidarios:

  (i) En la modalitat de Pagament Ajornat: a) en compres: 17,52% TIN (19,00% TAE); b) en retirades d'efectiu a crèdit a caixers automàtics, i c) en traspassos d'efectiu al teu compte corrent Smart Cash: 17,52% (19,00% TAE).

  Exemples representatius sota la hipòtesi que el contracte es mantindrà en vigor al llarg de tota la seva durada i que les parts compliran les seves obligacions en les condicions i els terminis acordats.

  a) Compres amb forma de Pagament Ajornat:

  - Per a una disposició de 1.200 euros per a una compra realitzada el dia 1 del mes amb forma de Pagament Ajornat, quota fixa, a pagar en 12 mesos, sota la hipòtesi que no es produeixin més disposicions en aquell termini. Tipus d'interès nominal anual fix: 17,52%, TAE del 19,00%, amb 11 quotes mensuals de 109,74 euros cadascuna i una última quota de 109,77 euros. Import total a pagar: 1.316,91 euros.

  b) Disposicions d'efectiu o Smart Cash:

  - Per a una disposició de 1.200 euros per a una disposició d'efectiu o un Smart Cash realitzats el dia 1 del mes amb forma de Pagament Ajornat, quota fixa, a pagar en 12 mesos, sota la hipòtesi que no es produeixin més disposicions en aquell termini. Tipus d'interès nominal anual fix: 17,52%, TAE del 19,00%, amb 11 quotes mensuals de 109,74 euros cadascuna i una última quota de 109,77 euros. Import total a pagar: 1.316,91 euros.

  (ii) En la modalitat de pagament a final de mes: sense interessos;

  (iii) En la modalitat de Pagament Ajornat a Comerços: 17,52% TIN (19,00% TAE). El servei de Pagament Ajornat a Comerços permet ajornar en 3, 6, 9 i 12 mesos una compra d'un import mínim de 60 euros, des del mateix TPV del comerç.

  - Per a un Pagament Ajornat a Comerços de 1.200 euros per a una compra realitzada el dia 1 del mes amb forma de Pagament Ajornat, quota fixa, a pagar en 12 mesos, sota la hipòtesi que no es produeixin més disposicions en aquell termini. Tipus d'interès nominal anual fix: 17,52%, TAE del 19,00%, amb 11 quotes mensuals de 109,74 euros cadascuna i una última quota de 109,77 euros. Import total a pagar: 1.316,91 euros.

  (iv) En la modalitat de Pagament Compra Smart: 17,52% TIN (19,00% TAE).

  - Per a una Compra Smart de 1.200 euros realitzada el dia 1 del mes, amb un termini d'amortització de 12 mesos i amb un TIN del 17,52%, TAE del 19,00%, la primera quota, que inclou exclusivament interessos, serà de 17,52 euros i l'import de les 10 quotes restants serà de 118,88 euros cadascuna amb una última quota de 118,86 euros. Import total degut: 1.325,18 euros. La TAE pot variar en funció del termini seleccionat.

   

 • Assegurances: la targeta Bankinter Solidarios incorpora una assegurança gratuïta d'accidents de fins a 30.000 euros. Des d'aquí podràs conèixer-ne les condicions:
  Assegurança d'accidents (36 KB)

   

 • Informació del teu interès: en compliment de la legislació europea vigent, posem a la teva disposició la informació normalitzada europea (INE) associada a la targeta Bankinter Solidarios

 • Targeta emesa i finançament ofert per Bankinter Consumer Finance, EFC, SA, entitat de pagament híbrida amb sistema de salvaguarda consistent en el dipòsit dels fons en un compte a la vista i separat obert a Bankinter, SA, registrada al Banc d'Espanya amb el núm. 8832, amb domicili social en Avda. de Bruselas 12, 28108 Alcobendas (Madrid) i inscrita en el Registre Mercantil de Madrid al tom 22.729, foli 181, full núm. M-259543 i amb CIF núm. A82650672.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

A quin tipus de projectes es destinen els fons recaptats?

Els projectes són extremadament diversos i cada any se seleccionen cinc projectes, amb cinc assignacions diferents. Perquè te'n puguis fer una idea, t'indiquem els projectes seleccionats l'any 2017.

 • El projecte amb robots "NAO Therapist" de la Fundació Dacer, una innovadora eina terapèutica per a nens amb lesió cerebral, va ser el projecte més votat i va ser guardonat amb la Targeta Or.
 • La Fundació Jaime Alonso Abruña, amb el lema "Cada nen importa", proporciona suport escolar a quaranta nens amb capacitats diferents. Aquesta fundació va ser el segon projecte més votat i va rebre la Targeta Plata.
 • As Neves-Zona 0, que va presentar el seu projecte "Plantant vida" amb l'objectiu de conscienciar i establir iniciatives per recuperar la massa forestal reduïda a cendres per un foc que va afectar pràcticament el 90% del Consello d'As Neves, va ser el tercer projecte més votat i es va emportar la Targeta Bronze.
 • La Fundació Exit, amb el seu projecte "eDuo" per oferir formació en instituts i pràctiques a joves en risc d'exclusió, es va emportar el primer accèssit.
 • El projecte de cooperació internacional "Kankindi" es va emportar el segon accèssit.

Com es trien els projectes?

Cada any, som tots els empleats de Bankinter els que proposem les iniciatives amb les quals col·laborar. Posteriorment, es forma un jurat al qual es convida a participar titulars de la targeta Bankinter Solidarios i periodistes especialitzats en responsabilitat corporativa i que s'encarrega de la selecció dels projectes que més tard es votaran a través dels nostres canals corporatius a les xarxes socials.

Bankinter respon

Et podrem ajudar amb els teus dubtes, consultes operatives, ajuda tècnica, etc.

Més informació
902 365 563
Caixers i oficines