Saltar a la zona de continguts

Trasllat de compte

La millor manera d'ajudar-te? Posar-t'ho fàcil.

El nostre servei de trasllat de compte t'ajudarà a gestionar tots aquells tràmits que sempre has pensat que eren un destorb. I, a més de fer-ho amb molt de gust, ho farem sense cap cost per a tu.

I, si ja has incorporat els teus comptes d'altres bancs al nostre agregador, encara serà més fàcil i ràpid.

Encara no ets client Bankinter? Canvia de banc ràpidament amb el Servei Canvi de Banc; nosaltres ens encarreguem de portar el que tu vulguis sense que hagis d'anar a la teva oficina actual. I gratuïtament.

Vull canviar de banc Ja soc client: vull demanar un trasllat de compte
Adapt word with yellow background; Shutterstock ID 790222279; Purchase Order: Trabajos web BK; Job: Simulador pensiones; Client/Licensee: Bankinter
Ice cream cone with colorful party streamers on pink background. Flat lay; Shutterstock ID 394256305; Purchase Order: Trabajos web BK; Job: Simulador pensiones; Client/Licensee: Bankinter

Vols portar el teu compte des d'un altre banc? Nosaltres ens n'encarreguem!

Ara pots fer-ho en línia i sense cap cost. La millor manera de donar-te la benvinguda és facilitar el trasllat a Bankinter, per això, i si t'ho estimes més, ens encarregarem de les gestions següents:

  • Cancel·lar el compte antic i traslladar el saldo romanent que hi tinguis al teu nou compte a Bankinter.
  • Comunicar als emissors de les transferències periòdiques entrants i els rebuts domiciliats les dades del nou compte: llum, telèfon, etc.
  • Habilitar les transferències periòdiques que tinguis ordenades amb càrrec al compte.

A més

Compleixo les condicions per contractar un Compte Nòmina?

Si estàs pensant a contractar un Compte Nòmina, però abans vols assegurar-te que compleixes tots els requisits, aquí t'ho expliquem!
Requisits Compte Nòmina

Vols saber quin és el compte que necessites?

Consulta el nostre comparador de comptes bancaris i t'ajudarem a triar el compte què més s'adapta a les teves necessitats.
Comparar comptes

Tens dubtes sobre la remuneració del nostre Compte Nòmina?

Tens clar que el Compte Nòmina no té comissions, però tens certs dubtes sobre com funciona la remuneració del Compte Nòmina? T'ho expliquem!
Remuneració Compte Nòmina

Consulta Condicions Condicions

El servei de trasllat de comptes Bankinter és un servei gratuït disponible per a tots els nostres clients persones físiques que actuïn amb un propòsit aliè a la seva activitat comercial, empresarial, ofici o professió. 

Aquest servei només està disponible per a bancs que operin a Espanya.