Saltar a zona de contenidos
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant.

COMPTE PROFESSIONAL SENSE COMISSIONS

Aconsegueix fins a 340 € els dos primers anys. I sense comissions.

 
  • Oferta vàlida fins a aconseguir la contractació de 40.000 comptes nous.
Fins al 5% TAE1 el primer any i fins al 2% TAE el segon any. Saldo màxim a remunerar 5.000 € el primer any. Saldo màxim a remunerar: 5.000 €

I a més, gaudeix de tots aquests avantatges:

Servei Despreocupa't

Vols traspassar els productes o rebuts que mantens en altres entitats? Fes-ho de la manera més còmoda:

  • Sense passar per l'oficina
  • Des de qualsevol dispositiu

Transferències nacionals gratis

Cap de les transferències nacionals a través de bankinter.com no tenen comissió. Tampoc pagaràs res per l'ingrés de xecs.

Targeta Combo Professional

Dues cares, dues targetes, dos extractes2.

  • Les teves despeses personals i professionals separades i ordenades
  • Per pagar totes les compres
  • Podràs triar com vols pagar
més detalls sobre targeta combo professional

Més serveis, més avantatges

Consulta Condicions del compte Condicions del compte

Condicions del Compte Professional

La remuneració del Compte Professional és del 4,94% nominal el primer any (5% TAE). Durant el segon any la remuneració serà de l'1,99% nominal (2% TAE). La TAE s'ha calculat tenint en compte que el Compte Professional no té comissió. A l'import resultant de cada liquidació semestral se li aplicarà el percentatge de retenció que preveu la normativa tributària aplicable en considerar-se rendiments de capital.

El saldo màxim diari a remunerar no superarà els 5.000 €.

El compte començarà a remunerar en el moment en què es registri el primer ingrés per un import igual o superior al que hagis declarat en la sol·licitud.

Requisits necessaris per obtenir els avantatges de la promoció

Obrir un Compte Professional a Bankinter sempre dins de les dates de la promoció. Ha de ser una persona física amb ingressos professionals des de 800 €/mes, resident a Espanya, que no s'hagi beneficiat d'aquesta remuneració en cap moment o que no sigui ni hagi estat titular d'un Compte Nòmina/Pensió/Professional a Bankinter durant els 12 mesos anteriors al moment de la contractació del compte.

És necessari el càrrec d'almenys tres rebuts domiciliats al trimestre al teu Compte Professional.

El termini màxim per realitzar el primer ingrés des del moment en què obris el Compte Professional és de tres mesos. Si després d'aquest temps no es produís l'ingrés, el compte perdria la condició de Compte Professional i també els avantatges, productes i serveis associats.

No es podran beneficiar d'aquesta promoció els empleats i agents col·laboradors del Grup Bankinter.

Es consideren ingressos vàlids al Compte Professional els que es realitzin mitjançant xec o transferència, remeses i TPV. No es tenen en compte els ingressos en efectiu i s'accepta la suma d'ingressos.

La targeta del titular o els titulars que percebin els seus ingressos professionals associada al Compte Professional ha d'estar activa, entenent com a tal que es facin almenys tres moviments de pagament al trimestre.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Quina documentació necessito per obrir el Compte Professional?

Fotocòpia del NIF del titular o dels titulars del compte.

Fotocòpia de l'última nòmina.

Què he de fer per traslladar els rebuts domiciliats al meu nou compte?

Molt poc, només has de facilitar-nos una còpia de cadascun d'ells i signar el document d'autorització per al canvi de domiciliació. Nosaltres ens encarreguem de la resta. Pots fer-ho a través de qualsevol de les nostres oficines o a través de la banca telefònica facilitant-nos les teves dades: 91 657 88 00.

Puc retirar efectiu amb la targeta?

Podràs disposar d'efectiu a dèbit i sense cap tipus de comissió3 a més de 17.000 caixers. A tots els de: Bankinter, Grupo Cajas Rurales, Deutsche Bank, Grupo Cajamar, Laboral Kutxa, Banca March, Targo Bank, Euro Automatic Cash, Euronet i tota la xarxa de caixers d'Euro 6000: CajaSur Banco, EVO Bank, CECABANK, CARDTRONICS, Caixa Ontiyent, Liberbank, Liberbank Banco de Castilla-La Mancha, Colonya Caixa Pollença, ABANCA, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja i EspañaDuero.

Puc disposar de talonari?

Sí, pots sol·licitar-lo de manera gratuïta.

Un client pot ser titular de més d'un Compte Professional?

Sí, si es compleixen els requisits dels dos comptes, fins a un màxim de dos Comptes Professionals (cal informar el titular que ingressa; només és permès estar informat en un compte com a titular que ingressa) o un Compte Professional + un Compte No-Nòmina. Un client només pot ser titular d'un compte remunerat i com a màxim de dos comptes corrents bonificats. A aquests efectes, s'entén per compte corrent bonificat aquell compte corrent que tingui condicions econòmiques especials com ara targetes de crèdit gratuïtes i sense comissions. Aquesta limitació també és aplicable a qualsevol altre compte remunerat, bonificat o amb condicions especials que Bankinter pugui comercialitzar en el futur.

Bankinter respon

Vols saber més sobre els nostres comptes? Parlem-ne.

Més informació
901 010 136
Caixers i oficines