Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant.

COMPTE PROFESSIONAL SENSE COMISSIONS

Aconsegueix fins a 340 € els dos primers anys. I sense comissions.

I tu, com a treballador autònom, saps millor que ningú el que costa aconseguir-los. Però, a més de no tenir comissions, el Compte Professional té associats un munt de serveis perquè el teu dia a dia amb el banc, amb les teves finances, sigui més fàcil i et regali una mica més de temps.

 • Imaginem que sempre vas corrents i aquesta vegada també hauràs d'afanyar-te: la promoció acaba el 31/12/21 o fins que es contractin 40.000 comptes. I semblen molts, però no són tants.
Fins al 5% TAE el primer any1 i fins al 2% TAE el segon any. Saldo màxim a remunerar: 5.000 € el primer any. Saldo màxim a remunerar: 5.000 €

Perquè no et quedi cap dubte, calculem i t'expliquem la remuneració màxima que podries obtenir.

Exemple per a saldo a compte diari de 5.000 €, calculat per a un període de liquidació de 180 dies, liquidació semestral:
 
Remuneració TIN - TAE
Remuneració bruta
1r any
TIN anual 4,94% (5% TAE)
1r semestre 121,81 € 2n semestre 121,81 €
2n any
TIN anual 1,99% (2% TAE)
3r semestre 49,07 €4t semestre 49,07 €
Total
-
341,76€

I a més, gaudeix de tots aquests avantatges:

cuentas remuneradas sin comisiones

Targeta Combo Professional1

Una targeta sense comissió d'emissió ni manteniment. La targeta té dues cares i et permetrà triar una cara o l'altra en funció de si la despesa és particular o professional, d'aquesta manera els comptes estaran més clars.

Transferències nacionals i dins de la UE, de franc

Totes les transferències nacionals i dins de la UE que facis en euros i a través del web no tenen comissió. A més, tampoc pagaràs res per l'ingrés de xecs.

Accés multicanal al teu compte

A més de fer-ho a les nostres oficines, podràs realitzar consultes i operacions a través del web, del mòbil i de la Banca Telefònica, de manera igualment segura, però guanyant temps.

Servei d'alertes

Un servei que et permet rebre alertes al mòbil o correu electrònic amb els moviments que es produeixen al teu compte. Tu ens dius quan vols que t'avisem: ingrés, càrrec, import, etc.

Avançament dels teus ingressos

Ja sabem que no tots els mesos són iguals: imprevistos, capritxos... Per això i per si ho necessites, podràs sol·licitar una bestreta per l'import net mensual dels teus ingressos professionals.

I les condicions? Són quatre i són aquestes:

 • Ingressar al compte un mínim de 800 €/mes

  I com és un compte professional, hauran de ser ingressos professionals, és a dir, ingressos realitzats a través de xec, transferència, remeses, TPV o Bizum. No seran vàlids els ingressos en efectiu, però sí la suma d'ingressos.

 • Fer tres càrrecs per rebut al trimestre

  No cal que siguin diferents emissors ni que siguin en el mateix mes. Pot ser un rebut cada mes o, per exemple, tres rebuts en un sol mes i cap en els dos mesos següents.

 • Mantenir activa la targeta Combo

  Aquest requisit és fàcil, fàcil de complir: només cal realitzar tres operacions de pagament amb la targeta associada al compte... al trimestre!

 • No trigar massa amb els primers ingressos

  Un cop obris el teu Compte Professional, hauràs de fer els primers ingressos per import mínim de 800 €/mes en els tres mesos posteriors. Si, passat aquest temps, no fas l'ingrés acordat, perdràs els beneficis associats al Compte Professional 5%.

Qui pot contractar un Compte Professional 5%?

Clients nous i clients amb ingressos professionals superiors a 800 €/mes que no siguin empleats o agents col·laboradors del Grup Bankinter.

Porta'ns la teva nòmina

Cal ser persona física, resident a Espanya i no haver estat titular d'algun dels nostres comptes remunerats en els 12 mesos anteriors a la contractació.

Domicilia tres rebuts

Un mateix client només podrà ser titular d'un compte remunerat i de dos comptes bonificats, aquells que, per exemple, no tenen comissió de manteniment o que porten associades targetes amb condicions especials.

Servei Canvia de Banc

Abans que pensis “quin embolic canviar de banc”, ja estaràs a Bankinter.

Perquè tenim un servei gratuït i especial per a això: el servei Canvia de Banc. Un servei perquè puguis portar els productes o rebuts que tens en altres entitats de la manera més còmoda.

 • Sense passar per l'oficina.
 • Sense paperassa.
 • Sense haver de parlar amb els altres bancs.
SERVEI DE TRASLLAT DE COMPTES

Tens més de 17.000 caixers per retirar efectiu, a dèbit, sense comissió.

 • Bankinter
 • Deutsche Bank
 • Euro Automatic Cash
 • Grup Cajamar
 • Banca March
 • Grupo Cajas Rurales
 • Laboral Kutxa Bank
 • Targo Bank
 • Euronet

Sense saldo per atendre el rebut?

Per a això hem creat el servei de compte alternatiu. Per a això i per a la teva tranquil·litat.
 • Un servei amb el qual podràs assignar un compte alternatiu per al pagament dels rebuts domiciliats.
 • Un compte que utilitzarem, automàticament, només per carregar els rebuts quan no hi hagi prou saldo al compte principal.

Més serveis, més avantatges

Bizum: envia i rep diners des del mòbil de forma gratuïta.

Com? Molt fàcil, només cal que tant l'emissor com el destinatari estigueu donats d'alta a Bizum. Podràs rebre i enviar des de 0,50 € fins a 1.000 €.
Més detalls

Compra Smart

Amb Compra Smart pots convertir les compres grans en compres petites fraccionant, de manera puntual, una o diverses compres: sense paperassa, a través del web i des de 150 €.
Més detalls

Smart Cash

Necessites liquiditat puntual al teu compte? Amb Smart Cash pots traspassar diners des de la targeta de crèdit al teu compte corrent.
Més detalls

Bankinter respon

Vols saber més sobre els nostres comptes? Parlem-ne.

Més informació
91 050 01 28
Caixers i oficines