Saltar a la zona de continguts
Només per als comptes
1 /6
Aquest número és indicatiu del risc del producte: 1/6 indica un risc baix i 6/6, un risc alt.
Bankinter, SA, està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit d'Espanya. La quantitat màxima garantida actualment pel fons és de 100.000 euros per dipositant i entitat.

Pla Estalvi Lloguer – Guardiola virtual

Pensant a comprar una casa? Nosaltres posem el sofà!

O els llums, o la nevera... Ja ho decidiràs tu. Si estàs pagant un lloguer però penses que, d'aquí a no gaire, hauries de comprar una casa, estàs de sort. Paga el lloguer a través del teu compte Bankinter i, en el moment de la signatura de la hipoteca amb nosaltres, podràs obtenir una bonificació a compte.

  • Pla Estalvi Lloguer: una guardiola virtual per gastar en el que vulguis.
  • No importa quin és l'import del lloguer.
cuenta nomina y cuentas bancarias bankinter

Així funciona Pla Estalvi Lloguer

Què és la guardiola virtual?

És on acumularem les teves bonificacions. Una guardiola de la qual podràs disposar en el moment en què signis la hipoteca amb nosaltres. Ja saps, uns diners per gastar-los en el que tu vulguis.

Fins a un 10% del teu lloguer

Anualment rebràs el 10% de la mitjana del teu lloguer mensual com a bonificació. Aquesta mitjana es calcularà sobre un import màxim de lloguer de 1.000 € que s'abonarà semestralment.

Cada sis mesos... clinc, clinc!

Cada sis mesos realitzarem el càlcul i l'ingressarem a la guardiola virtual, podent acumular fins a 500 € de bonificació. El temps que necessites per aconseguir aquesta quantitat dependrà del preu del lloguer.
Pink piggy bank on color background. Money saving; Shutterstock ID 1139390420; Purchase Order: Trabajos web BK; Client/Licensee: Bankinter

Amb un exemple és més senzill:

Suposant que paguessis un lloguer mensual de 800 € durant sis mesos, la mitjana mensual seria de 800 €. Per tant, la bonificació a la teva guardiola virtual seria de 800 € x (10% / 2) = 40 € bruts. 

I només per haver-lo pagat a través del teu compte Bankinter, res més.

Consulta Condicions Condicions

Requisits

Per poder donar-te d'alta a Pla Estalvi Lloguer necessitem que compleixis els requisits següents:

- Ser resident a Espanya.

- Tenir menys de 36 anys.

- Ser titular d'un compte en euros a Bankinter.

- Realitzar una transferència periòdica en concepte de pagament de lloguer des d'un compte Bankinter o tenir el rebut domiciliat en aquest compte.

Sol·licitud

Per donar-te d'alta a Pla Estalvi Lloguer no necessites aportar cap documentació. Si compleixes els requisits, només necessites donar-te d'alta des de l'"Àrea privada" a través del nostre web o aplicació.

Abonament de la bonificació

Quan vagis a sol·licitar la hipoteca Bankinter, et demanarem que aportis els contractes de lloguer. El dia posterior a la signatura de la hipoteca, abonarem l'import de la guardiola al teu compte corrent.

Consulta Preguntes freqüents Preguntes freqüents

Puc donar-me d'alta en més d'un Pla Estalvi Lloguer?

No, un client només pot tenir un Pla Estalvi Lloguer.

Una vegada que m'he donat d'alta a Pla Estalvi Lloguer, puc modificar les dades?

Sí, naturalment. Si has canviat de lloguer, pots modificar l'adreça de l'habitatge, l'import del lloguer i fins i tot el número de compte Bankinter des d'on fas els pagaments.

Què passa si quan faci 36 anys encara no he signat la hipoteca?

Pla Estalvi Lloguer no suposa cap compromís. L'única cosa que passaria és que perdries els diners de la bonificació acumulats a la guardiola virtual.

Si modifico l'import del lloguer, què passa amb la meva guardiola virtual?

L'única cosa que canviarà serà la bonificació que incorporem a la guardiola virtual, ja que la calculem sobre la mitjana de l'import del lloguer mensual.

Estic donat d'alta en Pla Estalvi Lloguer però me'n vaig tres mesos fora, mesos en què al meu compte no es carregarà el lloguer. Perdo els diners que tinc acumulats a la guardiola virtual?

No, no els perds. Els diners romanen a la guardiola fins que facis 36 anys. Si, passats aquests mesos, tornes a domiciliar el lloguer al compte Bankinter, la guardiola virtual continuarà sumant fins al moment en què signis el préstec hipotecari. 

Si dues persones estan donades d'alta a Pla Estalvi Lloguer i, posteriorment, signen una hipoteca juntes, què passa amb les bonificacions?

En aquest cas, totes dues seran bonificades amb el saldo acumulat.