Saltar a la zona de continguts

Pla d'Inversió en Fons

Una cursa de fons per als teus fons.

Una cursa en la qual tu marques la meta. Com hi pots arribar? Doncs amb una bona estratègia i, sobretot, pas a pas. O el que és el mateix, invertint poc a poc, però de manera constant.

  • Un pla d'inversió per assolir el teu objectiu sense que es noti en el ritme de vida.
  • No necessites tenir una quantitat inicial, pots començar a invertir a partir de 20 €.

Invertir en fons d'inversió pot comportar la pèrdua de capital invertit.

Plan de inversión en fondos
Full size profile side photo of young beautiful attractive smiling girl run in air typing in laptop isolated on yellow color background; Shutterstock ID 1904664004; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Una cursa, una meta i una estratègia

T'oferim uns consells perquè assolir el teu objectiu et sigui més fàcil.
Consejos para un plan de inversión en fondos
checkered flag in hand over yellow background; Shutterstock ID 1906428298; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -

Posa nom al teu pla

Volta al món, seguretat, jubilació, universitat, fills… T'estimularà i recordaràs l'objectiu i la raó del teu pla. Ja saps que els diners és el que hi al darrere.

Inverteix sense esforç

O amb molt poc esforç. Pensa en la teva capacitat d'estalvi i defineix la quantitat que pots aportar periòdicament sense modificar el teu ritme de vida i sense pensar que pot ser petita.

Sigues constant

Potser és el més important: no abandonar a mig camí. Recorda: és una cursa de fons, pensa en el teu objectiu, en la meta.

I sempre amb els ànims ben amunt!

Pot ser que sorgeixi un imprevist pel qual, algun mes, no puguis fer l'aportació. No passa res, modifiques el pla i llestos. De la mateixa manera, quan tinguis un extra també el podràs invertir.

Millor demà? No, millor avui.

Anar al gimnàs, deixar de fumar, les classes d'anglès… Com qualsevol projecte a llarg termini, cal un dia “D”. Hi ha millor dia que avui? Per començar a invertir en fons l'únic que necessites són les ganes, un objectiu i una aportació mínima inicial de 20 €.

  • Tria l'import i la freqüència de les aportacions.
  • Sempre que vulguis, podràs tornar a configurar el teu pla d'inversió, des del mòbil o l'ordinador.


PLANIFICAR LES MEVES APORTACIONS Contractar un fons
Planificar aportaciones de fondos
Paper with round cut holes. Minimal geometric shapes in pastel pink. 3d render abstract background.; Shutterstock ID 1956237352; purchase_order: -; job: -; client: -; other: -